maandag, maart 4, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePersonalia van doodgereden voetganger eindelijk bekend

Personalia van doodgereden voetganger eindelijk bekend

-

De Nationale Carrierebeurs

De Surinaamse politie weet eindelijk wie de man is, die bij een aanrijding op zaterdag 7 augustus zwaargewond raakte en niet lang daarna in het ziekenhuis kwam te overlijden. Het gaat om de 27-jarige voetganger Roché Beieren, meldt het Korps Politie Suriname.

De aanrijding vond die dag omstreeks vijf uur in de ochtend plaats in de Hadji Iding Soemitaweg; ter hoogte van kilometer 11 te plantage Bittenzorg in het district Commewijne. Beieren is door een personenauto aangereden.

Uit de verklaring van de 52-jarige autobestuurder kwam naar voren dat hij op die bewuste dag over de Hadji Iding Soemitaweg reed, komende vanuit de richting van Meerzorg en gaande in de richting van Tamanredjo. Het slachtoffer liep aan de linkerzijde van de weg, in dezelfde rijrichting van de autobestuurder, toen hij is aangereden.

De bestuurder verklaarde verder aan de politie dat hij niet had gezien wie of wat hij had aangereden. Hij stopte aan de kant van de weg en stapte uit om na te gaan wat er precies aan de hand was. Hij zag niets op of langs de weg waarna hij naar huis reed.

Hij gaf verder aan dat het voorval hem bezig hield. Hij besloot naar de politie van het bureau Commewijne te gaan om zijn verhaal te doen. Dat vond omstreeks zes uur in de ochtend plaats. De politie ging samen met de autobestuurder naar de locatie en troffen Roché Beieren zwaar gewond langs de weg aan.

Beieren was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Aldaar werd hij op de afdeling Intensive Care ter verpleging opgenomen. Op zondag 8 augustus is hij overleden.

Het ontzielde lichaam van Roché Beieren is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden. Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. Verkeersunit Regio Oost is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

13 REACTIES
 1. Redskin, ongeacht onze kleur, gaan wij allemaal een keer dood, de dood is de grote geljkmaker. Jaren geleden, toen de broer van koning Willem Alexander omkwam door een lawine, maakte een andere racicistische gek, hier op Waterkant, ook zo’n harteloze opmerking naar de koninklijke familie toe. Ik raadde die persoon toen aan liever niets te zeggen als hij geen menselikkheid kon tonen tijdens zo’n voorval , je bent namelijk geen mens als je zelfs bij zo’n tragische gebeurtenis, geen empathie kan opbrengen voor het slachtoffer (arm, rijk, zwart of wit) en zijn nabestaanden. Redskin, ik hoop voor jou, dat wanneer jouw einde nadert (hopelijk gauw), jij niet dement bent en dat jij een langzame, pijnlijke dood mag sterven en dat je zolang als het duurt, terug mag denken aan deze ‘grappige’ opmerking die je maakte over dit slachtoffer van dit tragisch voorval.


  Maak melding
 2. Henkes
  14 september 2021 At 12:11
  Redskin, ongeacht onze kleur, gaan wij allemaal een keer dood, de dood is de grote geljkmaker. Jaren geleden, toen de broer van koning Willem Alexander omkwam door een lawine, maakte een andere racicistische gek, hier op Waterkant, ook zo’n harteloze opmerking naar de koninklijke familie toe. Ik raadde die persoon toen aan liever niets te zeggen als hij geen menselikkheid kon tonen tijdens zo’n voorval , je bent namelijk geen mens als je zelfs bij zo’n tragische gebeurtenis, geen empathie kan opbrengen voor het slachtoffer (arm, rijk, zwart of wit) en zijn nabestaanden. Redskin, ik hoop voor jou, dat wanneer jouw einde nadert (hopelijk gauw), jij niet dement bent en dat jij een langzame, pijnlijke dood mag sterven en dat je zolang als het duurt, terug mag denken aan deze ‘grappige’ opmerking die je maakte over dit slachtoffer van dit tragisch voorval.

  Loop naar je moer schijnheilige huichelaat. Je doet je nu voorkomen alsof jij menselijkheid bezit. Jij was het die de racistische opmerkingen van die zwarte nazi Astrid Roemer goed praatte. Nu loop je als een loopse Juffer ,als een akwaswari, in het veld te schijten. Schijnheilige Farizeeër die je bent.
  En door de vervloekingen die je hier uit ben je een zwarte Farizeeer.


  Maak melding
 3. Redskin, je geestverwant (of is het je pseudoniem) heeft door dat ik je vervloekt heb, hij heeft al voor je gereageerd, jij hoeft dat dus niet meer te doen. Ik heb me voorgenomen om niet meer op die racistische fantast te reageren, hij doet o.a.uitspraken, zogenaamd door mij gedaan en vervolgens gaat hij je aan de hand van die gefantaseerde uitspraken.uitschelden (zie Astrid Roemer). Redskin, als het me 100% duidelijk is, dat jij en die idioot dezelfde persoon zijn, reageer ik ook niet meer op jou. Met gekken ga ik niet in discussie.


  Maak melding
 4. Konsensi
  14 september 2021 At 14:57
  Moderator, kunt u de haat berichten van Popo, Wat, Redskin en nog een paar anderen aub blokkeren. Dit is meer dan asociaal wat er hier gebeurd. Dank u

  Moet jij nodig over racisme hebben? Kijk zelf wat jij aan racistisch vuil postte en nu kom je als een klein kind bedelen. Bedelen daar is jouw soort zo goed in toch ?
  De moderator mag gerust mijn berichten verwijderen indien deze racistisch en of haatdragend zijn. Echter omdat mijn berichten altijd worden geplaatst worden deze niet als haatdragend gezien.
  Hoe vaak heb jij niet aan de moderator je beklaag gedaan dat jouw berichten gecensureerd worden? Waarom zou de moderator tot actie overgaan?


  Maak melding
 5. Allen,

  Ik ben een echte Surinamer, maar ik schaam me dood, dat wij Surinamers racisten zijn, lees maar op deze site.
  Hoe is dit zover gekomen ?
  Wij leven naast elkaar en door elkaar hier in Suriname, alle rassen door elkaar.
  Let niet op politiek, let op elkaar, politiek die moet het land regelen, maar als wij zo met elkaar omgaan wat voor nut heeft het dan ?
  MENSEN van Suriname of van Surinaamse afkomst, waar je ook mag wonen maak niet uit, wij waren een eenheid, waar is dat gebleven ?
  Herstellen en laat de racistische opmerking voortaan weg.

  SUCCES


  Maak melding
 6. @Eerlijk: MENSEN van Suriname of van Surinaamse afkomst, waar je ook mag wonen maak niet uit, wij waren een eenheid, waar is dat gebleven ?
  ————
  In de stad zijn Surinamers nooit een eenheid geweest. Op het platteland vroeger wel, nu ook niet meer.


  Maak melding
 7. Oproepen tot eenheid in Suriname of elders in de wereld is zinloos. Als er maar één bevolkingsgroep in Suriname woonde had men het verschil in taal.of Godsdienst aangegrepen om discriminerend of haatdragend naar andere mensen te zijn. En als er geen verschil in taal.of godsdienst was, had men verschil.in woonplaats (stad of platteland) aangrgrepen of men had kunstmatig verschil.in kaste gecreëerd. Tegenwoordig levende mensen denken vaak dat ze, omdat ze achter een computer zitten, modern zijn , terwijl wat hun houding naar hun medemens toe, ze in niets verschillen van een holbewoner uit de prehistorie. Het enige wat je aan deze holbewoner mentaliteit kan doen, is jezelf dwingen om.dat holbewonergedrag achterwege te laten en te proberen.alle andere mensen, die je nog niet persoonlijk hebt leren kennen, als medemens en niet bij.voorbaat als vijand te zien


  Maak melding
 8. Zo fatsoenlijk dat deze bestuurder naar zijn gevoel heeft geluisterd en de politie heeft gewaarschuwd over een mogelijke aanrijding. Helaas te laat voor dit zoveelste verkeersslachtoffer maar kan iemand mij uitleggen wat dit tragische (zoveelste) verkeersongeluk met etnische of politieke afkomst te maken heeft? Ik wil altijd leren van anderen ipv met zinloze modder naar elkaar te smijten!


  Maak melding
 9. Wie is de politieke baas van Waterkantnet? Mijn relativererende reacties worden nooit gepubliceerd.
  Deze site lijkt de polarisatie in Su te vooal bevorderen en biedt geen enkele ruimte voor een gezondere dialoog!
  Ziek!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES