dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRoué Verveer en Narsingh Balwantsingh presenteren De Diwali Show

Roué Verveer en Narsingh Balwantsingh presenteren De Diwali Show

-

Does Travel - naar Suriname

Kerst, Pasen, Suikerfeest, Hemelvaart, Chinees Nieuwjaar.. DIWALI! Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd.

Presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan de handen ineen en maken samen een uitbundige en gezellige theatershow! Geschikt voor jong, oud, Hindoes, atheïsten, anders gelovigen, gezinnen, stelletjes, vrienden.. iedereen! 

Met dans o.l.v. choreografe Kalpana Raghuraman, zang van Madhu Lalbahadoersingh en Lucky Singh, en muziek verzorgd door De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban, bekend van Sabroso!

Kom alles te weten over Diwali, luister naar prachtige verhalen, lach om grappen, geniet van mooie dans- en zangoptredens en vier al het goeds in je leven tijdens De Diwali Show!

De voorstellingen:

17 okt 2021DoetinchemSchouwburg AmphionTickets
19 okt 2021AmsterdamMeervaartTickets
24 okt 2021Sittard Schouwburg De DomijnenTickets
25 okt 2021Rotterdam Theater ZuidpleinTickets
30 okt 2021DelftTheater De VesteTickets
31 okt 2021Den HaagAmare TheaterTickets

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. FRANCO 11 13 september 2021 At 16:58
  Alleen als Roue Verveer in zijn eentje de moppen verteld ben ik van de partij. Anders niet!!
  Ham na djane bai.
  ===========================

  Maak je niet druk, dat begrijpen wij maar al te goed. Een racist heeft totaal geen respect voor een andere cultuur en ook dat zullen wij je niet afpakken.


  Maak melding
 2. Franco 11, kijk naar de foto, denk je dat een Bakra, Eskimo, Chinees of Papua, met 100% zekerheid kan zeggen wie Creool of Hindoestaan is op deze foto? Het zal dus niet veel uitmaken wie van de vier de moppen vertelt.


  Maak melding
 3. “Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd.”

  Daar zijn andere dagen voor, bijv. de dag voor Diwaali, genaamd Narak Chaturdashi. Op deze dag versloeg Bhagvaan Shri Krishna de demon Narkaasur of bijv. Holikaa Dahan.

  Met Diwaali wordt gepoogd het lichaam, hart, geest, denken, handelen, huis, erf, bedrijf, gezin, familie, milieu, maatschappij, de wereld en het leven te vernieuwen, te verfrissen, te reinigen en het Licht, Dharma, Weldenken, Barmhartigheid en Weldoen in de mens wakker te maken en te voeden.
  Tamaso maa jyotirgamai, is de boodschap van Diwaali: Leid mij van spirituele luiheid naar het Licht, maak mij spiritueel actief opdat ik egoïsme en luiheid kan omzetten in onbaatzuchtig werken voor het welzijn van een ieder en voor de versterking van Dharma.


  Maak melding
 4. Franco
  Zal ik je een een mop vertellen van Roue Vermeer
  Daar komt ie: een creool(Surinamer) ging in Ned naar het arbeidsbureau om werk te zoeken.
  IK wil werken zegt hij. De medewerker van het arbeidsbureau zegt tegen hem, ik heb een directeurs functie voor je. Die Creool schrok, hij zei je, neemt mij in de maling. De medewerker van het arbeidsbureau zegt tegen hem, jij neemt mij in de maling dat je wil werken.
  vind je dit niet top van Roue Vermeer. Ik lag in een deuk toen ik dat hoorde.
  waarschijnlijk ga je ook lachen als een boer die kiespijn heeft. Ga je nog naar zijn show?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES