Racende jongeman zonder rijbewijs belandt met auto op de kop in trens

9
Racende jongeman zonder rijbewijs belandt met auto op de kop in trens

Dat een rij-opleiding niet voor niets is, werd zondagavond iets voor middernacht op de Monplaisirweg nog eens goed duidelijk. Een racende jongeman zonder rijbewijs belandde met een Toyota Ist op zijn kop in een trens langs de weg. Het had een haartje gescheeld of een mast van de NV Energie Bedrijven Suriname was kapotgereden.

Het voertuig reed over de Monplaisirweg, komende vanuit de richting van Tout Lui Fautkanaalweg en gaande richting Indira Gandhiweg. Ter hoogte van pandnummer 170 verloor de bestuurder de controle over het stuur en belandde met de auto in de trens.

De jongeman verklaarde dat een auto op zijn rijhelft terechtkwam en hij bij het uitwijken de controle verloor. Volgens omwonenden was de bestuurder aan het racen en verloor hij op een gegeven moment de macht over het stuur.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.

9 REACTIES

 1. Deze bestuurder had zelf op de Kerkhof moeten belanden om andere weggebruikers te beschermen het zal je Kind maar wezen dat door zo een Klootzak wordt doodgereden


  Maak melding

 2. Er is werk aan de winkel om deze sukkels te corrigeren. Men moet aanpassingen aanbrengen in de verkeerswetgeving, zodat de eigenaar en bestuurder, zich bedenken. Het is dagelijks een doorn in het oog van andere weggebruikers, omwonenden, ebs masten, bo.men, kanalen schuttingen, alles wT los en vast zit.
  Ze verzinnen allerlei redenen deze leba,s.

  Minister van justitie en politie, zet je topambtenaren aan het werk voor wetswijzigingen, danwel aanpassingen.
  Wetten zijn eenmaal gemaakt en aan veranderingen onderhevig, gelang dat nodig is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.