497 nieuwe besmettingen en 3 coronadoden zondag 12 september

7
Beeld COVID-19 Journaal Suriname

In Suriname zijn zondag 12 september maar liefst 497 nieuwe besmettingen geregistreerd na 891 keer testen. Dat houdt in dat van 55,8% van de mensen die zondag getest zijn, positief blijken te zijn. Dit is een recordpercentage en 5 keer hoger dan het percentage dat volgens de WHO enigszins acceptabel is.

Deze informatie is zondagavond naar voren gekomen, na de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de update blijkt verder dat er weer 3 personen zijn overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 764.

De cijfers van zondag 12 september 2021:

7 REACTIES

 1. Weer iets goeds bereikt president Santokhi. Geweldig mens! Ik lees geen berichten van belagers tav deze prachtige president. Jaloezie en haat tav Hindoestanen zal er altijd zijn en blijven bestaan. Dat blijkt weer eens uit berichten alhier.


  Maak melding

 2. Tav het virus: uit directe bronnen vernomen dat mensen in su hun ding gewoon doen alsof het virus niet bestaat. Daar kan geen president tegenop als Surinamers blijven “feesten” alsof er niks aan de hand is. Is en stuk eigen verantwoordelijkheid, evenals het vaccineren.


  Maak melding

 3. RobG is groen van jaloezie en verkondigd alleen onzin. Het zou mij niets verbazen als hij ook in Amsterdam stond tussen zijn domme soortgenoten. Wat Chan in 1 jaar heeft bereikt, is didibrie in 10 jaar niet gelukt.
  Dat is voor alle ndp-rioolratten behalve bitter ook heel pijnlijk.

  Aangaand het virus in Suriname;
  Iedereen in Suriname heeft de keus om zich te laten vaccineren. Als je ervoor kiest om het niet te doen en je gaat de pijp uit is dat een ingecalculeerd risico van je keuze en een natuurlijke manier van moeder natuur om het kaf van het koren te scheiden.


  Maak melding

 4. De politieke retoriek van Chandrika heeft jullie geest vervuild met verhalen die in de realiteit toch even anders zijn. Chan moet het spel eerlijk spelen zodat de vervuiling uit jullie geest verlaat. Maar Chan kan van alles beweren uiteindelijk wordt hij het slachtoffer van zijn eigen bedrog. De realiteit zal in zijn nadeel werken. De ramp die Chan in een jaar heeft veroorzaakt is misdadig en zal uitbetaald worden bij verkiezingen die gehouden zullen worden. De mensen gaan dood in de film van Chan. Brunswijk wordt thans meegesleept in de val van Chan en uiteindelijk zal hij proberen zijn kop te redden. Hij gaat Chan laten vallen als een baksteen.


  Maak melding

 5. nou robg , jou geest is vervuilt door jou afgod bouta , en jij bent gelijk aan hem he , ook jij hebt er voor gezorgd dat Suriname naar de afgrond is gebracht , jij houdt ook van stelen , verkrachten , en jij zou ook gaan moorden he want dat geilt je op he want je baasje heeft vele Surinaamse mannen , vrouwen , en kinderen vermoord , en dat was niet in een film , maar hopelijk zal covid jullie vervuilde geest voorgoed uitschakelen


  Maak melding

 6. Willen de nederlander sopi sjorrie zich NIET bemoeien met binnenlandse aangelegenheden van de onafhankelijke republiek Suriname. Want die ene keer dat een koloniaal zich daarmee bemoeide , bracht zoveel ellende voor het verarmd surinaams volk vanaf 25 februari 1980. Dus ga je eigen politici in ptata bashen jo sebrefata. Ja, ik heb het tegen jou pseudonoom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.