Weer twee tienermeisjes van 14 en 16 jaar vermist

4
Weer twee tienermeisjes van 14 en 16 jaar vermist
Foto links de 16-jarige Malvina Djaba en de 14-jarige Chenelva Touwnaar (r)

De Surinaamse politie heeft vrijdag weer twee opsporingsberichten van vermiste tienermeisjes naar buiten gebracht. Het gaat om de 16-jarige Malvina Djaba en de 14-jarige Chenelva Touwnaar, meldt het Korps Politie Suriname.

De in Frans-Guyana geboren Malvina is al meer dan een maand vermist. Ze is op donderdag 29 juli 2021, omstreeks 20:00 uur van huis vertrokken met onbekende bestemming. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Chenelva is op dinsdag 24 augustus 2021, op een tijdstip gelegen tussen 10:00uur en 10:30uur op een onbewaakt moment weggelopen. Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd. Zij was gekleed in een witte jurk met zwart gekleurde figuranten als rechthoeken en had bruine platte schoenen aan.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze twee vermisten wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Afdeling Jeugdzaken op de telefoonnummers 404565, 404689, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost, aldus de Surinaamse politie.

4 REACTIES

 1. Hopelijk keren deze dames gezond en wel terug naar huis. Wat ik mij wel afvraag is, zou het niet kunnen zijn dat deze dames hun jungle Lovers achtena zijn gegaan. Jonge meisjes van deze leeftijden laten zich tegenwoordig heel gauw gek maken door die dames en heren die behangen zijn met bling bling en de hoofden van deze meisjes op hol brengen. Dit is iets wat helaas heel veel voorkomt bij de (zie het niet gelijk als rasistisch) boslandcreolen. Sterkte en gezond verstand gebruiken dames en hopelijk gauw weer thuis.


  Maak melding

 2. @Frank ik weet niet in welk hol je hier gekropen bent maar probeer een ticket bij elkaar te sparen of bedelen. Ga dan naar Su en loop in de binnenstad dan zal je zien welk koeterwaals ik bedoel.


  Maak melding

 3. Mensen, dit lijkt een trend, maar is het niet. Het is meer dan dat, het is de toekomst. Kinderen gaan al vroeg aan seks doen en voor hun tiende jaar al kinderen baren. Je ziet ook dat kinderen steeds vroeger geslachtsrijp worden en zich willen opmaken als volwassenen. Kinderen gaan ongelooflijk wreed en sadistisch worden.
  De natuur verandert, alles verandert. Niks zal meer zijn zoals we dat 100 jaar geleden kenden. Collectiviteit gaat plaats maken voor ongekende individualisme, samen delen maakt plaats voor egoïsme, elkaar beschermen verandert in elkaar afmaken. Zwarte magie zal enorm toenemen. Mensen zullen alleen maar begeren wat een ander heeft en dat afpakken ipv zelf iets op te bouwen. Geesten van doden zullen worden aanbeden ipv God of de Goden.
  De mens zal een kruitvat worden dat meermaals per dag ontploft. Zelfs als iemand vindt dat je ‘verkeerd’ naar hem hebt gekeken of niet op de juiste toon tegen hem hebt gesproken, kan dat je dood betekenen.
  Daarom, als je het goed meent met de wereld, kun je beter geen kinderen meer maken. Je eigen kinderen zullen je opeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.