Politie Para zal hard optreden tegen lockdown-overtreders en snelheidsduivels

18
Politie-eenheden ter plaatse
Archieffoto

De politie van Para zal hard optreden tegen lockdown-overtreders en snelheidsduivels. Dat heeft het Korps Politie Suriname vrijdag laten weten. Het is de politie vopgevallen dat burgers zich begeven naar de reactieoorden in hun werkressort om uitbundig te feesten. Ondanks de covid-19 maatregelen worden er dansparty’s georganiseerd met bekende muziekformaties.

De politie van Para zal, met ondersteuning van andere politie eenheden, hard optreden tegen de feestvierenden, de eigenaren of beheerders van de recreatieoorden en de leden van de muziekformaties. Inbeslagneming van muziekinstrumenten en/of geluidsinstallaties is niet uitgesloten. Overtreders zullen fikse boetes opgelegd krijgen.

De politie zal ook optreden tegen snelheidsduivels die illegale “care race” houden op de Desire Delano Bouterse Highway en op de Afobakkaweg. Autobestuurders die deze verwerpelijke handelingen plegen brengen niet alleen zich zelf in gevaar maar ook andere weggebruikers en passieve deelnemers die langs de weg staan te kijken naar deze wedstrijden.

De politie zal, binnen de wettelijke bevoegheden die zij heeft, hard op te treden tegen de racers en de toeschouwers. De voertuigen zullen ter herkeuring in beslag worden genomen omdat politie ervaring leert dat de motoren van de voertuigen worden opgevoerd om hoge snelheden te kunnen halen. Elke burger die wangedrag vertoont op de openbare weg brengt de openbare orde en veiligheid in Suriname in gevaar.

De politie vraagt ten overvloede dat iedereen zich houdt aan de covid-19 maatregelen die van kracht zijn in Suriname.

18 REACTIES

 1. Dan moeten ze de troep in ht korps daar eerst opruimen. Waarom worden de boeven vrij gelaten om tijdens lockdown te stelen??
  De burgers durven de politie niet te bellen om door te geven. Bang
  De rovers krijgen te horen wie gebeld heeft.
  Dus respect is er niet voor jullie. Opzouten.


  Maak melding

 2. Komen dit soort overtredingen alleen in het district Para voor? Zo nee, waarom gaat de politie in andere districten niet op dezelfde manier optreden tegen de overtreders in hun district? Als alleen de politie van Para zo tewerk gaat, hebben we voordat je het weet apartheid in Suriname.


  Maak melding

 3. Brunswijk: Coronie bla bla bla, kokosnoot bla bla bla, ontwikkeling bla bla.
  Hoe vaak hebben we dit gelul al gehoord? Ik wil niets meer horen, begin eerst de waterkerende dam en de rest van de infrastructuur in orde te maken.


  Maak melding

 4. Een Bouterse Highway ? Heb je ze dat nog steeds niet veranderend. De man is veroordeeld voor meervoudig moord.

  Regering: graag per omgaande een naamsverandering doorvoeren


  Maak melding

 5. Koos, het is altijd lastig voor de mensen, die daar wonen, als de naam.van hun straat veranderd wordt. Ik stel daarom voor dat we de naam veranderen in DiDiBri Highway. Iedereen weet dan dat het om dezelfde ploert en straat gaat, met zo weinig mogelijk verwarring tot gevolg.


  Maak melding

 6. henkes heb jij al eens gereden op die weg , nou wij moesten er een keer oprijden omdat de Afobbakaweg richting Paranam was afgesloten wegens een ernstig ongeluk , nou we hebben geen huizen daar gezien , dus gewoon die weg een andere naam geven , een naam die niet associeert met de naam bouterse , gewoon belachelijk dat ze deze weg naar een in leven zijnde massamoordenaar hebben genoemd , en deze persoon heeft ook Suriname naar de afgrond gebracht


  Maak melding

 7. IK denk dat de naam van de regering eerder veranderd wordt dan de highway
  whats in a name, er zyn zelfs gebouwen met hakenkruizen in paramaribo waar zeuren jullie over, jullie beginen kinderlyk teworden, omdat die blanken vroeger alle ka van jullie aan nam
  maar die tydt is voorby, een klein foutje en er zullen heelveel doden in suriname te betreuren zyn, enkel door hebzucht gedreven landgenoten die anderen geen lucht gunnen,
  als ik zelfs een naam moest kiezen dan zou ik me zelf( naakt geboren) noemen


  Maak melding

 8. neen browny , over 4 jaren zal de regering veranderen , maar jou boeven en moordenaren partij de ndp zien we over 4 jaar niet terug en jou volgend jaar al niet meer , jou geloof geeft jou een hint om je zelf op te offeren en natuurlijk spring je dan van een brug die genoemd is naar een ndp boef bosje , nou draadloos figuur , fijne vlucht


  Maak melding

 9. @wat
  ik geniet van jouw tips,maar is my geen verassing hoor want ik bezit een goedt stel hersenen.
  Ik ben niet van jouw soort, dus geen suicidale nygingen. Over myn geloof wil ik het niet met jouw over hebben, je bent respectloos, en ik denk dat je over een jaar anders blert dan nu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.