575 nieuwe COVID-19 besmettingen op één dag

11
corona-covid-19-suriname

In Suriname is vrijdag 10 september opnieuw een record aantal dagelijks besmettingen genoteerd. De afgelopen 24 uur werden er 1.562 tests uitgevoerd hetgeen geresulteerd heeft in maar liefst 575 nieuwe besmettingen (36,8%).

Dat blijkt vrijdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er weer 4 personen zijn overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus.

11 REACTIES

 1. Dit zijn niet alleen Covid-19 besmettingen, maar besmettingen uit de gehele familie van Covid, dus verkoudheid, griep, SARS, Covid-19 enz.
  De PCR-test is nl niet gericht op uitsluitend Covid-19 opsporing.
  Wanneer gaan de mensen dit eens begrijppen???
  Wanneer gaan de journalisten dit begrijpen??

  EDIT:
  Wat een onzin: De PCR-test toont de aanwezigheid van een stukje genetisch materiaal van het coronavirus SARS-CoV-2 aan in neus- en keelslijm. Dus niet van andere coronavirussen.


  Maak melding

 2. Geen onzin. Dat stukje genetisch materiaal zit ook in de verkoudheidsvirus, in de Sars-virus, Covid-19 virus.
  Zelfs RIVM en het Amerikaanse CDC geven dat toe. Dus hou je beter op de hoogte!


  Maak melding

 3. Nogmaals: de PCR-test is niet gemaakt om UITSLUITEND Covid-19 op te sporen. Het spoort van alles op, dus OOK, maar NIET UITSLUITEND Covid-19 (wat overigens als virus nog NOOIT volledig is geïsoleerd en dus NOOIT volledig bewezen is!!!).
  De maker van de PCR-test zei het zelf!!


  Maak melding

 4. Ronald en jij bent de maker van de PCR test mister know it all maar je know niks met je professor in de covid19 kunde hier komen spelen Ronald hoepel toch een eind op


  Maak melding

 5. @Frank,

  Van dreddymd . com:

  FDA document admits “covid” PCR test was developed without isolated covid samples for test calibration, effectively admitting it’s testing something else
  A document just released by the U.S. Food and Drug Administration (FDA) openly admits that the infamous PCR test for the Wuhan coronavirus (Covid-19) was developed not with actual samples of the Chinese Virus, but rather what appears to be genetic material from a common cold virus.

  Since the Fauci Flu in any of its “variant” forms has yet to be properly isolated, the FDA instead used regular cold/flu viruses to produce PCR tests – meaning everyone who tests “positive” for Chinese Germs is actually just testing positive for the seasonal flu.

  Van sciencetimes . com:

  The standard PCR swab test is so sensitive, said scientists, that it can detect old infections by picking up fragments of dead viral cells. In reality, people infected with the coronavirus are only infectious for about a week, but could still test positive after several weeks.

  This may have led to an inaccurate count of cases, and current figures of positive patients may be an over-estimate. Professor Carl Heneghan suggested that instead of a positive or negative result on tests, there should be a cut-off point indicating the amount of viral load.

  Ik ben geen professor, hij wel.


  Maak melding

 6. Meer over the inventor van de pcr-test, Kary Mullis en de bedoeling ervan:

  https(:)(//)principia-scientific(.)com/the-covid-19-pcr-test-is-key-to-the-pandemic-fraud/

  ( ) weghalen.


  Maak melding

 7. ronald en rowdie covid gaat van jullie houden en samen met jullie feesten , een covid test laten jullie niet doen , nou gewoon stoer doen en covid zet er nog een tandje bij , en dan voelen jullie je steeds moeier worden en je gaat sneller luchthappen , nou covid zet zijn eindsprint en of jullie dan nog stoer doen
  maar je kan het ook aan iemand vragen die geen covid test heeft gedaan en toch bevriend werd met covid en belande in het ziekenhuis en een wonder dat hij het overleefde , moet nu wel steeds nog aan de zuurstof en zit aan een stoel gekluisterd , of hij ooit weer kan lopen is de vraag
  dus gewoon stoer blijven doen jullie


  Maak melding

 8. @WAT,
  Heb je het artikel gelezen? Daar staat echt geen onzin in.

  @Robles,
  Neem eens de moeite die laatste artikel te lezen. Het is echt informatief. Zelfs jij kan er wat van opsteken. Tenzij je zo overtuigd bent dat er slechts één waarheid is, nl die van de WHO.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.