36-jarige man ruim twee weken vermist

2
36-jarige man ruim twee weken vermist

Deze 36-jarige man uit Commewijne is al ruim twee weken vermist. Het Korps Politie Suriname, afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt daarom de opsporing van deze vermiste genaamd Ferginio Arianto Pawirotaroeno.

Ferginio is op donderdag 26 Augustus 2021, omstreeks 22.00uur van huis vertrokken met een groen gelakte bromfiets van het merk Yamaha, gekentekend 89854. Dit teneinde naar zijn vriendin te Lust & Rust te gaan.

Hij is volgens verklaringen niet aangekomen en sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van de ressort Meerzorg op de telefoonnummers 354045, 355185, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost, meldt de Surinaamse politie.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.