Twaalfjarig meisje verkracht door taxichauffeur

26
politie-ter-plaatse-bezig-met-onderzoek
Politie ter plaatse (archief)

Een 41-jarige taxichauffeur heeft een twaalfjarig meisje deze week verkracht bij een onbewoond gedeelte aan de Condorstraat in Suriname.

De verdachte was ongeveer twee jaar vaste taxichauffeur van de familie van het slachtoffer. De familie vertrouwde hem en liet de twaalfjarige met hem meegaan. De man moest het meisje naar een kantoor brengen voor het ondertekenen van een document.

Hij bracht haar niet meer naar het kantoor. Toen het meisje hem vroeg waar hij naar toe reed, gaf hij op dat de desbetreffende persoon die zou helpen bij de ondertekening van het document, niet meer op kantoor was. Daarom ging hij thuis bij die persoon. Hij reed naar een onbewoond gedeelte van de Condorstraat en verkrachtte het kind.

De taxichauffeur maakte ook de telefoon van het meisje afhandig waardoor zij niemand kon bellen. Na de verkrachting bracht hij haar weer naar huis. Het meisje vertelde haar familie over de verkrachting. De man is daarna aangehouden en in verzekering gesteld. Hij heeft de verkrachting van het meisje volmondig bekend.  

Verder heeft de taxichauffeur bekend dat hij een man heeft opgelicht van SRD 2500. De aangever zocht naar een huis. De verdachte wist van een woning die gehuurd werd. De aangever stond hem vanwege de vertrouwensband het huurgeld af, maar heeft nimmer het pand kunnen bezichtigen noch zijn intrek kunnen nemen. 

26 REACTIES

 1. Iedereen mag zeggen dat ik een primitieve inborst of instelling heb, maar als dit mijn dochter was overkomen (ik heb jammer genoeg geen dochter), had ik dit beest eigenhandig gecastreerd voordat ik hem vermoordde.


  Maak melding

 2. Nee Henkes dat heb je niet, het getuigt volgens mij van liefde voor je kind.
  Ik vind het alleen jammer dat je hem daarna zou vermoordden.liever alleen castreren en hem daarna op die plek achterlaten vastgeketend aan een boom
  Een walgelijke beest
  Hij zal wel blij zijn dat hij is opgepakt, want wat hem te wachten stond……..
  ach dat zal hij vast en zeker nog krijgen


  Maak melding

 3. In Nederland Hebben Zulke Gasten In De Gevangenis Een Aparte Afdeling, Ze Worden Goed Beschermd,. Als Dat Niet Zo Was,.. Was Het QX>><&&&$.. JiO%%5

  God Dank Dat jij Dit Niet Kan BEGRIJPEN


  Maak melding

 4. Slim om de bescherming v d politie te zoeken. Op straat als vrije man was hij niet veilig. Denk ik. Trouwens dit heeft de NDP met t su volk gedaan. Copy paste.


  Maak melding

 5. Ik snap niet wat vr document een kind van 12 moet gaan tekenen. Als het haar paspoort is moet een volwassene mee.
  En dat de mensen je vertrouwen en je je poten aan dat kind brandt??.
  Je moet goed aangepakt worden in de cel. Mensen vertrouw niet iedereen met je kids


  Maak melding

 6. @Gewoon mijn mening 11 september 2021 At 00:30

  Niet alleen de taxi chauffeur was een domme en walgelijke idioot die op primaire driften reageerde. Ook veel poster hiet zijn van het zelfde lage niveau en niet zelden net zo crimineel.


  Maak melding

 7. @gewoon Uw mening
  gelukkig heb je nog mensen als u die hiervan bewust zyn,ik hoop dat de lezers hier aanstoot aan nemen,zodat discusie,s voortaan aangenamer worden zonder elkaar van als toetewensen.


  Maak melding

 8. Overgens vindt ik dit gebeuren walgelyk ,wat een triest gebeuren, ik heb er geen woorden voor. iemandt die het vertrouwen van de familie heefd misbruikt en onvergevelyk heefd gehandeld ,Foei ,wat je dat kindt heb aangedaan zal jouw in de gevangenis afgeleerd worden.


  Maak melding

 9. Beste Famiri, mijn volk of niet! Zo’n verkrachter moet aan zijn balen gehangen worden of afgehakt,…. ook goed. Soms is men naar mijn mening zo super geciviliseerd, dat men elk crimineel als een heilige is gaan beschouwen, maar de harde realiteit leert ook dat sommige abanies niet veranderen!!!!!!!


  Maak melding

 10. Dit gebeuren is zeker walgelijk. Ik vind de dader ook nog oerdom. Het kind heeft de papieren niet ondertekend! Wat voor verklaring heeft ie dan voor de familie van dat kind? Sinds wanneer gaat een kind zonder ouders een document ondertekenen? Ook zo raar. Ik ben wel blij dat slachtoffers zulke nare feiten bespreken, anders gaan de wandaden gewoon door.


  Maak melding

 11. Surinamers kunnen alleen luid brullen, holle vaten klinken het hardst!
  Ze hebben het allemaal over afhakken van zijn penis en hem bij de ballen ophangen etc etc etc. en wat er in de gevangenis gebeuren zal.
  Maar nog nooit heeft eentje het gedurfd om tot zo een daad over te gaan.
  Hoe komt dat?
  Omdat jullie allemaal aan het fantaseren zijn over penis, ballen, klote etc etc

  Gelukkig heb ik geen kinderen; dus hoef ook niet met zulke gedachtes en loze brulacties
  aandacht te zoeken.


  Maak melding

 12. Wat doet de politie niets te doen hun zijn net zulke parasieten politie als in nederland lafaards en politie in nederland grote boeven loeren je geld om uit je portomonnee te plunderen echte riool ratten en varkens grote parasieten. Alle maal Corona lullen in nl en wat doet 12 jarige meisje niet wegrennen of uit het raam klimmen . Ik stoor me niet aan meningen iedereen is anders dus en dit is een sociale website krant ik hoor persoonlijk in mijn eigel leven ook ergere dingen ik woon in een Riool shit Ghetto tussen ratten dus ik ben het gewend. Ik kan er niets aan doen. Doeg.


  Maak melding

 13. Henkes ja dat moet je zeker doen dan worden jij en je dochter zeer gelukkig van dan vergeet ze die hele verkachting joe dong kaw en als die verkrachter mijn broer of vader was dan en je vermoord hem dan vermoord ik je dochter daarna jou en je hele familie snap je nu dat je gewoonweg een grote domme smoelwerk hebt


  Maak melding

 14. Ik KAN ER NIET BIJ , dat de ouders dit HEBBEN LATEN GEBEUREN. Waar was hun verstand of hebben ze dat niet? Het nieuws staat zo wat dagelijks vol berichten over vermiste , aangerande, verkrachtte kinderen, meisjes t meest . Dan moeten ze NIET als spek worden aangeboden aan de kat, door familie of ouders. t Wordt met de dag erger in bijna alle opzichten in Suriname. Ouders als jullie een geweten hebben dan zal de wroeging over je kind niet te hebben beschermd , je altijd achtervolgen . Wat mij betreft zit er een grote STANK ,hieraan.


  Maak melding

 15. Ten 1e, is de reactie van de ICT docent een terechte opmerking naar de posters en de websitebeheerder. Als het goed is, weten we met z,n allen dat wat je schrijft blijft. Niets kan letterlijk gewist worden.
  De reactie van Henkes begrijp ik wel. Wat ik zelf zou doen dan wel instaat ben te doen, zou ik niet weten, totdat het mij zou overkomen.
  Blaffende honden bijten niet, is een bekende spreekwoord.
  Ik weet dat het niet altijd waar is. Er zijn uitzonderingen. Terwijl ze blaffen, bijten ze.
  Van de veerkrachtig, vind ik,dat de chauffeur met z,n poten van een kind moet afblijven, consent of niet.
  Dat is een grens, dat je als mens moet respecteren, volwassen of niet.
  Het is een grote inbreuk op de onaantastbaarheid van een mens. De schade is onherstelbaar, leren leven ermee is ander koek.
  Wat kan de mens toch waardeloos zijn. Ouders sterkte en zoek hulp voor je kroost. De komende jaren zal ze jullie nodig hebben.
  Dit is een nachtmerrie, die ouders nooit willen beleven.
  De mens is in staat tot bijna alles, als de tijd daar is.


  Maak melding

 16. Meisjes svp bescherm jezelf,
  Verkrachting loert op bijna elke hoek van de straat.

  De 1ste minuten zijn erg belangrijk.
  Ren ren ren.
  Schop en sla om heen heen.voornamelijk in de KRUIS
  Maak geluid schreeuw.
  Roep dat je AIDS enz heb.
  Meisje sterkte , verschrikkelijk wat je is overkomen en alle anderen.


  Maak melding

 17. Sang, de moderator werd ineens actief en heeft een rits aan reacties verwijderd. Zomaar. Willekeurig. Alsof hij ineens een aanval kreeg. Hahaha.


  Maak melding

 18. Rosabal , is een optie , maar die ouders zijn de schuldigen dat hun dochtertje verkracht is
  deze ouders hebben geen verantwoordingsgevoel , wat een ouders zijn dat bah , waardeloze ouders


  Maak melding

 19. Mix Chick 11 september 2021 At 09:11
  Dit gebeuren is zeker walgelijk. Ik vind de dader ook nog oerdom. Het kind heeft de papieren niet ondertekend! Wat voor verklaring heeft ie dan voor de familie van dat kind?
  ———————————————————————-
  Hij heeft het kind flink bang gemaakt en bedreigd en was ervan overtuigd dat ze niks zou vertellen aan de ouders.
  Als verklaring gaf hij dat de ambtenaar ziek was en niet was komen opdagen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.