Schenking Nederlandstalige leesboeken aan Doorgangshuis Opa Doeli

4
Schenking Nederlandstalige leesboeken aan Doorgangshuis Opa Doeli

Stichting Platform Frambo Nederland heeft een schenking van 200 Nederlandstalige leesboeken ten behoeve van Doorgangshuis Opa Doeli in Suriname verricht. Het thema van deze schenking is: “Lezen bevordert de taalontwikkeling, maakt zelfredzaam en weerbaar”.

Donderdag 9 september 2021 vond de symbolische overdracht plaats door mevrouw Acton, beleidsadviseur ministerie Justitie en Politie, o.a. belast met herstructurering Penitentiaire inrichting en project jeugd correctie centrum, in aanwezigheid van minister Kenneth Amoksi, die op werkbezoek is in Nederland.

De minister en mevr Acton zijn zeer enthousiast en blij met deze schenking welke mogelijk gemaakt is door Biblionef Den Haag.

4 REACTIES

 1. Goedkope actie van de vertegenwoordigers van de NPS in Nederland. Deze jongens lezen niet. Ze hebben een opvoedkundige correctie nodig en dat bereik je niet door het beschikbaar stellen van leesboeken. Frambo is net zo achterlijk als de voorzitter van de partij, Gregorius Rusland. Chan bereidt zich nu al voor op de volgende verkiezingen, terwijl de NPS nog in diepe rust is.


  Maak melding

 2. Het zijn gestoorde vele moordenaars die daar zitten Doeli . Wat gaan die moordenaars uit nederlandse boeken halen. Nederlands leesstof is manipulerend kan nu nog erger ziek maken. Hun moeten de doodstraf krijgen en niet geknuffeld worden duivels zitten daar. Door nederlandse leesstof worden hollanders zelf racistisch en onstaan veel onverdraagzaamheid en haat ook tussen bevolkingsgroepen en het is erger dan in suriname asn het worden. Niet trots zijn op nederlandse boeken en hun leesstof zeer manipulerend ik lees niet graag hun boeken vroeger wel nu niet meer wel Amerikaanse vertalingen in nederlands . Zoveel schrijvers uit suriname altijd de witte hollander noh.


  Maak melding

 3. Sandra racisme is niet goed. Maar u mag jouw mening geven?
  Mooiste hun moeten de doodstraf krijgen en niet geknuffeld worden?
  Mie lafoe yere sandra? Goed verwoord!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.