Gewapende criminelen overvallen auto-inzittenden op weg naar goudkamp

8
Politiewagen KPS op plaats delict

Een ondernemer en zijn arbeider zijn vandaag te Moesa pasi overvallen door vier gewapende criminelen. De slachtoffers reden in de richting van een goudkamp.

De vier rovers, die gewapend waren met vier karabijnen en een vuistvuurwapen, kwamen uit het bos en losten schoten. Bij het opmerken daarvan zijn de ondernemer en de arbeider gestopt met hun wagen. Zij renden het bos in.

Het is nog niet duidelijk wat de rovers uit het voertuig van het slachtoffer hebben gestolen. Er was een jachtgeweer en andere spullen in de wagen.

De politie heeft de melding van de beroving ontvangen en is bezig met het onderzoek.

8 REACTIES

 1. Politie Staat

  Opper Land Genoten

  Als Regering Chan Santokie Niet Per Direct Wat Doet Aan De Opstijgende Criminaliteit In Ons Land,. Gaat De Opstijgende Criminaliteit Wat Doen Aan Regering Santokie


  Maak melding

 2. 11/09/ 2001

  Als Iemand Mij 2 Vragen Mocht Stellen: Beste Moment En Slechte Moment.. Was Mijn Antwoord:

  Slechte Moment : Brooklyn 11 September 2001 (live)
  Beste Moment,. Bouterse Weg 2020


  Maak melding

 3. Dit soort dingen zal niemandt goed vinden ,feit is dat dit steeds vaker voorkomt,en het eindt is nog niet in zicht. het is wel duidelyk dat naar mate de economische situatie verslechterd dit zal gaan toenemen helaas. Ik hoop dat wy met zn allen nog het ty kunnen keren.
  En niet steeds zich als argument achter de vorige regering gaat verschuilen,want daar hebben wy niks aan


  Maak melding

 4. Biga , wij denken dat ze die wapens die zogenaamd bij bouta waren gestolen , die bouta heeft die wapens aan vele rovers van de ndp gegeven om in het hele land onrust te zaaien.


  Maak melding

 5. @wat
  alweer vindt ik jouw reactie tevoorbarig en zelfs zware beschuldigend is ,er is als ik het goedt heb nog een onderzoek gaande ,je zou zeggen ga met jouw informatie naar de politie (MP)
  maar je blert maar wat in de ruimte,ja je ben lid van BLABLABLA.


  Maak melding

 6. Franco
  Chan is aan het bedelen in Ned zeg jij. Als dat zo is, dan moet maar het na 10 jaar ellende.
  Jij doet niets anders daar. Chan komt straks terug. Jij bent niet weg te krijgen uit Ned, profiteur.
  Chan is straks terug in zijn eigen land. Jij hebt asiel aangevraagd bij mensen die jouw soort met de zweep hebben laten werken. Voel je je prettig daar. Weet de belastingdienst ondertussen dat je onroerend goed hebt zowel in Sur als in Spanje?
  Belastingontduiker. De laatste keer werd je wit heet. Heb je het adres al gevonden van de gene wiens gezicht je wilde verbouwen. Op een fatsoenlijke manier iets uitvechten lukt niet bij jou. Je Afrikaanse genen sloegen op hol. Heb jij je bijl en speer al gereed gezet. Veel plezier in Ned. Doe de groeten aan Akwasie. 5 dec zit er aan te komen. Werk aan de winkel straks.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.