Politie zoekt nabestaanden van doodgereden voetganger en toont foto

4
ambulance-spoed-op-locatie-suriname

De Surinaamse politie is op zoek naar de nabestaanden van een man, die in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 augustus 2021 als voetganger door een personen auto aan de Hadji Iding Soemitaweg ter hoogte van km 11 te Bittenzorg in het district Commewijne werd aangereden.

De voetganger, wiens personalia onbekend is, kwam in de vroege ochtend van zondag 8 augustus 2021 in het Academisch ziekenhuis Paramaribo te overlijden.

Overledene was slechts gekleed in een blauwe korte broek. Aangezien bedoelde man meerdere malen zodanig gekleed ging in de omgeving Bittenzorg, Commewijne alwaar hij werd gezien, bestaat het vermoeden dat het verkeersslachtoffer een zwerversbestaan leed.

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de nabestaanden van de overleden manspersoon, meldt het Korps Politie Suriname. In de hoop deze nabestaanden te vinden heeft de politie een foto van de overleden man getoond, die hier te zien is.

4 REACTIES

  1. Ik stel voor dat wij deze jongeman een waardig afscheid moeten geven.
    @Surined. Dank voor de correctie. Ik meende in eerste instantie gelezen te hebben dat de bestuurder doorreed. Dit is dus niet zo.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.