Isala ziekenhuis Zwolle scheldt operatiekosten Arush kwijt

11

Zoals de meeste mensen weten vertoeft Arush met ouders en broertje sinds juli in Nederland. Ze zijn naar Nederland afgereisd  vanwege de gezondheid en behandeling aan het waterhoofd van Arush.

Jammer genoeg hebben er in plaats van één in totaal vier operaties plaatsgevonden in Nederland. De eerste drie in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Hiervoor gaat de bijzondere dank van de familie uit naar neurochirurg Dharmin Nanda die sinds het begin erbij is betrokken en naar alle andere specialisten die hierbij hebben geholpen. 

De vierde operatie heeft in het Universitair medisch centrum Groningen plaatsgevonden. Inmiddels is Arush 2,5 week ontslagen en is aan het revalideren. 

De ontvangen donaties zijn €14.165,- welke zijn opgehaald in Nederland. Daar gaat een bedrag van €1.139,40 voor DoneerDoel vanaf, waardoor er €13.025,60 overblijft.

De kosten van het Isala Ziekenhuis in Zwolle zijn volledig kwijt gescholden. De familie bedankt het ziekenhuis hiervoor. “Wij weten namelijk niet of de donatiegelden anders genoeg waren geweest. Nogmaals hartelijk dank Ziekenhuis Isala’, aldus de familie.

De factuur van UMCG Groningen is binnen en is €17.772,42 geworden. Team Arush uit Suriname heeft het te betalen factuurbedrag aangevuld met donatiegelden die zij hadden opgehaald. Hierdoor heeft Anushka Kanhai woensdag het volledige factuur kunnen betalen aan UMCG Groningen.

Team Arush Suriname heeft nog donatiegelden over en zal met een voorstel komen wat er met de rest van het bedrag zal gebeuren. Arush is nog in NL dus mochten er nog ziekenhuis bezoeken plaats vinden dan zal het bedrag ook o.a. daarvoor gebruikt worden.

Team Arush NL en Team Arush Su willen iedereen nogmaals bedanken voor alle hulp in welke vorm dan ook.

11 REACTIES

 1. Beste Debby,
  Op dit punt geef ik u gelijk.
  Best familie en dierbaren van Arush,
  veel sterkte.
  Hou moed Arush, het komt allemaal goed.
  Beste ouders, ik heb respect voor u.

  De wereld is erg groot en bedankt voor dit klein land.
  Wij zijn niet alleen, wij zullen elkaar helpen waar nodig.

  Alle betrokkenen, ook ik dank u.
  Ik hoop dat onder deze regering, de
  deskundigheid ook in de Surinaamse ziekenhuizen haar intrede doet.


  Maak melding

 2. Gelukkig is dit ventje geholpen en heeft hij weer toekomst. Nu kan het schelden, beledigen en vervloeken van de “witte kolonisator” weer beginnen. We kennen de mentaliteit van de doorsnee Surinamer inmiddels wel.


  Maak melding

 3. Al die mensen die op de witmangs schelden heb ik een advies. Pak de boot en scheer je in de mars naar het land van jullie voorouders. Ga daar in de ghettos de bigi mang uithangen. Daar waar je 25 kilometer lopen moet voor een emmer water, waar je dagenlang reizen moet om een “dokter” te raadplegen en vaak tegen hoge tarieven. Ga daar naartoe. Dit is mijn advies.


  Maak melding

 4. Debby
  Een goede opmerking van jou. Het is een mentaliteit in Sur die verbeterd moet worden. Men moet ook gaan denken om vrijwilligerswerk te doen in het bijzonder voor zieken en zwakken.


  Maak melding

 5. hebben die paarsen wel gedoneerd , zal wel niet , voor hen niet interresant , , maar galbakken die nep cubaanse artsen gaan Suriname verlaten ze hebben jullie paarse ratten ook nooit geholpen , dus simpel gezegd jullie baasje heeft nep artsen naar Suriname gehaald en ook een medicijn dat covid zal bestrijden hebben ze meegenomen toen , , en wat was het resultaat van dat medicijn alleen maar zure paarse pruimen , weer krijgt Santokhie en Rutte de schuld he droeftoeters


  Maak melding

 6. Arush je zal straks als je weer in Suriname bent samen met je familie een mooie toekomst krijgen , met goede begeleiding zal je het heel ver kunnen schoppen op allerlei gebieden , maar jou ouders moeten jou ook goed begeleiden met je studie en toekomst , door jou doorzettingsvermogen zal jij later zo de president kunnen zijn van Suriname ,
  Wij zeggen alvast president Arush U zal Suriname nog hoger op de wereldkaart zetten , U overtreft president Santokhie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.