Weer flinke hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd

12
Weer flinke hoeveelheid in beslag genomen drugs vernietigd

De justitiële autoriteiten in Suriname hebben vanmorgen weer een flinke hoeveelheid drugs vernietigd. Het gaat om drugs die in de periode van 16 juli tot en met 1 september 2021 in beslag zijn genomen door de Surinaamse politie.

Een van de partijen drugs die werden vernietigd is de 466 kg cocaïne die vorige week in een busje bij een woning te Paramaribo-Noord werd aangetroffen.

Een andere partij van in totaal 12,1 kg cocaïne bestaat uit drugs die bij verzending via postpakketten in beslag zijn genomen alsook drugs die door het BID-team zijn onderschept.

Tot slot is er 250 ml vloeibare cocaïne en 236,2 gram marihuana vernietigd. De vernietiging vond plaats te Kraka waar de drugs tussen autobanden in brand zijn gestoken (foto).

De pg heeft eerder de opdracht gegeven om in beslag genomen drugs zo snel mogelijk te vernietigen.

12 REACTIES

 1. waarom gebruiken jullie autobanden als brandstof voor de verbranding van de drugs , dus het milieu telt niet meer mee , er is toch sprokkelhout genoeg als brandstof


  Maak melding

 2. Het is tegenwoordig verboden om tuinafval te verbranden in Suriname . Doe je het toch, dan kan de politie je beboeten. En dezelfde Einsteins gebruiken autobanden om drugs te verbranden. Ik heb vaak het idee dat de Surinaamse overheid zelf niet weet waarom ze sommige wetten afgekondigd hebben..


  Maak melding

 3. @Zwakka je bent gezellig maar die drugs stinkt tot hier als idereen 5 gram drugs in neemt in su dan gaan hun niet kunnen na vertellen. Mensen gaan vechten met elkaar in de straten buren steden etc etc. Drugs is ook dodelijk.


  Maak melding

 4. Een zware tegenslag voor NDP. Nu kunnen de drugs niet omgezet worden in geld en dan kan men ook geen eten en medicamenten kopen. Begrijpen jullie waarom Debbie iedere keer zegt dat het volk geen eten en medicijnen heeft!
  ROBG zal zeggen: deze regering deugt niet.
  Sinds zij aan de macht is, worden bijna alle drugs onderschept.


  Maak melding

 5. Redskin, het drugs problem is niet een probleem van bepaalde bevolkingsgroepen alleen, het is een wereldwijd probleem, het kom bij are en rijke families voor.


  Maak melding

 6. Het wereldwijde drugsprobleem is niet meer op te lossen.
  Dat probleem zich diep genesteld in veel landen. Zolang de vraag naar drugs zal bestaan, zullen drugsbaronnen ook bestaan.
  Legalisering zou misschien kunnen helpen, ik heb daar mijn twijfels over, omdat de vraag naar drugs blijft groeien.


  Maak melding

 7. Als die drugsdealer had geroepen dat het van Bouta was, had iedereen zijn handden ervan afgetrokken. Want voor de grootste wapenhandelaar en drugsdealer, Opa B van 80 jaar is nog steeds iedereen bang. Hij is met die verduisterde wapens die ook nog illegaal in zijn bezit waren een geheime leger aan het vormen om zichzelf uitgeleide te doen mochten Nederland en Amerika duister plannen zijn richting ondernemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.