Watersaluut voor toestel American Airlines, piloot hangt Surinaamse vlag uit

13
Watersaluut voor toestel American Airlines, piloot hangt Surinaamse vlag uit
Foto: (c) Anair80 Aviation Photography/Waterkant.Net

De piloot van het toestel van American Airlines, dat dinsdag 7 september 2021 haar inaugurele vlucht vanuit Miami naar Suriname maakte, hangt de Surinaamse vlag uit (foto) na de landing op de internationale Johan Adolf Pengelluchthaven te Zanderij.

Bij de landing kreeg het toestel de zogenoemde shower of affection ook wel bekend als het watersaluut, zoals op de foto onder te zien is. Bij deze speciale gelegenheid stonden er twee brandweerwagens met waterkanonnen langs de baan. Nadat het vliegtuig geland was spoten de kanonnen een gigantische waterboog over het toestel heen.

Er volgde een aantal formele handelingen waarna er een persconferentie werd gehouden.

Watersaluut voor American Airlines- Foto: (c) Anair80 Aviation Photography/Waterkant.Net

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij wil maar liefst vijf keer per week op Suriname vliegen. Eerder vanmorgen was er ook een ceremoniële bijeenkomst op de luchthaven van Miami:

13 REACTIES

 1. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij wil maar liefst vijf keer per week op Suriname vliegen.
  De Surinamers geven aan dat ze niet genoeg geld hebben voor eten en kleding.

  Met welk geld gaan ze dan naar mami vliegen?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 2. Alleen maar goed nieuws. Nu nog de grote en kleine rovers aanpakken en daarna kunnen de Amerikaanse toeristen binnenstromen met hun dollars.

  Ook goed om snel de militairen binnen te halen bij paarse onrust. Waar olie is, is Amerika ook.


  Maak melding

 3. Als witmang zijn intrede doet in jouw land, dan kan je maar 1 ding doen, samen werken, of de brui aan geven?
  En inderdaad waar goud olie en alle andere grondstoffen in zit, zijn de witmang als de kippen erbij, want als je niet samen werk met de witmang laten ze je gewoon vallen?
  Irak is ook zo’n voorbeeld, sadam hussein had beter met de Amerikanen kunnen samen werken?uiteindelijk werd het hem fataal, de strop uiteraard, kadafi van Libië is ook zo’n geval, uiteindelijk is hij gelyncht,
  Syrië is ook zo’n geval?
  Afghanistan zei de Amerikanen, de Afghanen willen niet vechten dus,dan maar bekijk het ga onder elkaar vechten en maak mekaar af,doch als je samen werk, niks aan de hand, Bovendien een land kan je niet runnen met geloof, werken doe je met je handen?daarom heeft india en China heel veel investeerders, Suriname heeft die kansen, alleen de kracht van Suriname is, we moeten eenheid hebben, geen racisme en dan komt het land zeker vooruit, Bovendien als het aan de ndp ligt komt Suriname nooit vooruit,dat is duidelijk, we hebben een goede met goede geschoolde mensen, die het land vooruit gaat brengen, het is aan de surinamers om aan hun nakomeling te denken, dat zij het goed hebben, maar het keuze is aan de surinamers zelf, om te oordelen,


  Maak melding

 4. De ……. gaan ook vliegen miami visa versa. In mijn tijd was dit er niet toen alleen maar groen gras op Zanderij nu dit. Ik hoop ooit florida te bezoeken veel surinamers wonen daar en is tropisch dus misschien rendabel of niet ik hoop het wel rendabel voor kleine vliegtuig maatschappijen maar dit who knows.


  Maak melding

 5. Allen,

  Djamoe groot gelijk.
  Roman, groot gelijk, kijk maar hoe de zwarte bevolking wordt behandeld in de USA.
  Wij moeten niet denken dat de Amerikanen ons voor niets gaan helpen, voor wat hoort wat.
  Kijk maar naar de geschiedenis, wie heeft het meest oorlog gevoerd op de wereld ?

  Liever zelf Suriname opbouwen door Surinamers, ook de Suriname-Neds.

  SUCCES


  Maak melding

 6. Ik wil wel als stewardess of service stewardess werken hoor voor deze airline dus als misschien vacature ondanks al mijn andere werk heb ik nog tijd – werken vind ik fijn . Fijne avond doeg. Ik ben echte aziaat mix gek op bezig zijn maar mijn spieren …..


  Maak melding

 7. sandra de slm heeft al personeel genoeg , en als jij nog weet dat er groen gras was op Zanderij , nou dan ben je te oud om schoonmaakster te worden in een vliegtuig van de slm die ze niet meer hebben , je zal wel 90 zijn , in 1941 hebben de Amerikanen de baan verhard zodat er zwaardere vliegtuigen konden landen en opstijgen


  Maak melding

 8. de slm zal dit niet leuk vinden , American Airlines neemt de stokjes over van de slm wat vluchten betreft van en naar Amerika
  en de regering moet geen geld meer pompen in de slm , de slm staat diep in het rood
  nu adverteren de slm met goedkope vluchten naar Amsterdam , willen ze niets verdienen of zo , de Belgen nemen met minder geen genoegen , dus rood wordt alleen maar roder
  hopelijk gaat de TUI weer snel vliegen naar Suriname


  Maak melding

 9. Iedereen, met een buitenlandse achtergrond, die beweert dat hij of zij NOOIT achtergesteld of gediscrimineerd is (geworden) door een Nederlander, is of gek of ziende blind. Ik heb Hollanders (uit Noord Holland) Limburgers zien achterstellen en discrimineren, ik heb Nederlanders witte Duitsers, Polen en Roemen zien discrimineren en achterstellen en dan zou ik moeten geloven dat Surinamers, afkomstig uit welke etnische groep ook, NOOIT en dan ook NOOIT hebben meegemaakt dat zij achtergrsteld of gediscrimineerd zijn geworden door (sommige idiote) Bakras, die denken dat Surinamers indringers zijn in hun witte land?
  De slimme, heel intelligente Anil Ramdas, die jammer genoeg veels te jong is overleden, maakte eens in zijn praatprogramma op de TV een paar Hindoestanen, die beweerden nooit gediscrimineerd te worden in Nederland, belachelijk. Als je je gelukkig voelt in Nederland, omdat je denkt dat je als blaka Bakra, door het te denken, een witte Bakra bent geworden, moet je maar rustig doorgaan met jezelf voor de gek te houden.


  Maak melding

 10. Sorry, ik weet Niet wat er fout ging, maar de bovenstaande bijdrage van mij had ik willen plaatsen bij het stuk dat over het Niet geaccepteerd worden van Brunswijk door Nederland. Jammer dat ik Niet de mogelijkheid heb om een geplaatste bijdrage te verwijderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.