Launch Pfizer-vaccin in Nickerie

0
Launch Pfizer-vaccin in Nickerie

Op het terrein van het Mungra Medisch Centrum (MMC) heeft gisteren de launch van het Pfizer-vaccin in Nickerie plaatsgevonden. Reeds vroeg in de ochtend verzamelden vele kinderen met hun ouders zich om het vaccin toegediend te krijgen.

Voorafgaand aan de start werden er korte toespraken gehouden door onder anderen de leiding van de vaccinatiecampagne, de directeur van het MMC, een vertegenwoordiger van de districtscommissaris en een DNA-lid.

Burgers vanaf 12 jaar konden zich tot en met 15.00 uur laten vaccineren bij het MMC. In een bekendmaking laat de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) weten, dat het Pfizer-vaccin vanaf vandaag, woensdag 8 september, ook toegediend zal worden bij de RGD-hoofdpoli in de Van Pettenpolder.

Hieronder de vaccinatiestatistieken van Suriname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.