EBS gaat voor verduurzaming landelijke straatverlichting

4
EBS gaat voor verduurzaming landelijke straatverlichting

De NV Energiebedrijven Suriname (EBS) is reeds geruime tijd bezig met het treffen van voorbereidingen om op korte termijn te starten met het vervangen van alle (oude) straatverlichtingsarmaturen met LED-armaturen. Als gevolg hiervan worden er geen nieuwe reserve onderdelen en/of lampen gekocht om de oude armaturen te repareren. Hierdoor kan het voorkomen dat bij straatverlichtingsstoringen, deze wat langer blijven om gerepareerd te worden of niet gerepareerd kunnen worden.

De EBS vraagt de gemeenschap om begrip en geduld voor deze situatie. Het bedrijf bereidt zich voor op een vlotte, efficiënte en duurzame oplossing voor de straatverlichting, door de uitwisseling van de oude en ook defecte armaturen met LED.

Een overzicht van de gebieden zal binnenkort worden gepubliceerd via de EBS-website, Facebookpagina en middels mediaberichten, meldt het energiebedrijf.

4 REACTIES

  1. Duidelijk,straatverlichting en ook heel veel bewaking camera,want de meeste boeven bende zijn aanhangers de vloek van Suriname, bouta,ding ĺesï dagoe beesten??


    Maak melding

  2. Gisteren had ik het licht even uitgedaan thuis. Echt compleet donker. Het was een genot om weer eens complete duisternis te zien. We zijn zo gewend geraakt aan het licht ’s nachts dat sommige mensen niet meer weten hoe complete duisternis eruit ziet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.