Jongemannen beroofd bij bezichtigen bromfietsonderdelen

8
bromfiets-onderdelen

Twee jongemannen (16 en 19) zijn maandag aan de Noordwijkweg beroofd van SRD 3.000 en documenten.

De jongemannen hadden op social media gezien dat bromfietsonderdelen werden verkocht. Zij belden naar het telefoonnummer van de verkoper en maakten een afspraak. Zij moesten aan de Noordwijkweg gaan om de onderdelen te bezichtigen.

Toen de kopers op de plaats kwamen, waren zij aan het wachten op de verkoper. Twee rovers kwamen op een bromfiets ter plaatse. Zij bedreigden de jongemannen met een mes en maakten het geld en de documenten buit. Zij reden nadien weg.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij is bezig de rovers op te sporen. 

8 REACTIES

 1. Criminaliteit zal vast hoger liggen. Je leest alleen de gevallen waarvan aangifte wordt gedaan. Heb zelf ook gevallen gehad waarbij we aangifte maar hebben gelaten. Je moet gewoon die dader op heterdaad betrappen, vastbinden en in een loods of afgelegen plek goed aftakelen.
  We mogen niet voor eigen rechter spelen, maar soms jeuken die handen gewoon als je die laffe daden hoort…


  Maak melding

 2. QQQ..

  Met Kennth Amoksie Aan Het Roer Bij De Politie Gaat Het Alleen Maar Erger Worden.. Deze Heer Deugd Voor Geen Meter

  Vriend En Vyand Zijn Het Over Eens Dat Deze Man Zo Gauw Vervangen Moet Worden.. Deze Kennth Amoksie Zat Ook Bij De Rechterlijke Macht Daar Deugde Hij Ook Voor Geen Meter Daarom Hebben Ze Hem Ook Zo Makkelijk Laten Gaan. Ze Wilden Hartstikke Van Hem Af.


  Maak melding

 3. Ja debby is onze soort, die daarin overduidelijk is om te gaan overvallen?ja debby de grootste boef is jouw po. Zui bouta, zins die vloek zijn intrede heeft gedaan gaat het van kwaad naar erger, meestal zijn het creool of juka, zolanga mie volk e foefoeroe me bari e taki, go roko lik mie, skowtoe foe sranang na lik bobo jantje, fong ding mpp foefoermang tak te ding anoe e broko, krabita anoe ding wani lesi beest,


  Maak melding

 4. Mensen wat zijn jullie mee bezig, laat je jezelf snel overvallen, tijden zijn veranderd,
  Vertrouw niemand meer ok,bij zaken doen laat naaste familie in de omgeving de boel in de gaten houden, sommige boeven heten debby r brauwn,Rob gay


  Maak melding

 5. Amoksie is een waardeloze figuur als minister van justitie hij is de functie niet waardeloze hij heeft geen kaas van gegeten hij zit daar voor het geld er is geen dag dat er niet word geroofd en sommige politie agenten zijn onbeschoft ze hebben geen manieren ze hebben geen respect voor ouderen zelf de inspecteur niet ze weten niet te praten ik zou graag weten als ze ook zo met hun ouders omgaan .suriname achterwaarts bananen republiek


  Maak melding

 6. Mensen lopen met geld rond en worden bestolen. Maar als je Euros op de bank wil storten moet je vanaf vorige week maandag, als donderslag bij heldere hemel, 4% van het te storten Euro bedrag als administratiekosten aan de bank betalen (voor USD hoeft dat vreemd genoeg niet).
  Voor het verlengen van haar rijbewijs moest mijn vrouw srd 50 storten op rekening van ’s lands betaalmeester. Voor administratiekosten moest ze srd 15 extra betalen (30%) en als bonus waren ze ook nog onbeschoft en werd ze afgesnauwd toen ze zei dat niet te weten en wel erg veel te vinden. Je hebt in Suriname dus de keus om met dat geld rond te lopen en het risico te lopen door gemaskerde boeven beroofd te worden, of je kan het op.de bank.storten en dan, ‘netjes’, door de in driedelig pak gestoken bankiers beroofd te worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.