Geldschieter overvallen in woning te Abra Broki

7
Surinaams geld srd Suriname

Een geldschieter in Suriname is vandaag in haar huis aan de Bruinhartstraat overvallen. Onder bedreiging van jachtgeweren en vuistvuurwapens zijn SRD 20 duizend, sieraden ter waarde van SRD 30 duizend en 5 telefoons weggenomen.

Vier rovers gingen naar het adres in een auto waarvan het kenteken onbekend is. Op dat moment was het slachtoffer in haar woning. De criminelen drongen het pand binnen en vielen de vrouw aan.

De daders maakten het geld, de sieraden en de telefoons buit. Met medeneming van de buit vertrokken zij in de gereedstaande auto waarbij het vermoeden bestaat dat zij in de richting van Calcuttastraat zijn gereden.

De politie is bezig met de opsporing van de rovers.  

7 REACTIES

 1. Geldschieter/ loan shark. Gelukkig woonde ze niet aan de Schietbaanweg en werd er niet op losgeschoten als in het Wilde Westen.

  Geldschieters en mensen die veel cash in huis hebben of mee lopen moeten nu extra opletten. Veels te groot risico. Mij niet gezien met deze taferelen.
  Voor kleinere bedragen takelen die schoften mensen al af.

  Anders moet je een kleine leger aan gewapende bewaking hebben. Kost ook wat.


  Maak melding

 2. Zoals eerder opgemert deze loan sharks lenen tegen 10 procent per maand rente en compounding. Ze verlenen ook hand en spandiensten aan de drugshandel illegale wisselmarkten en zijn ook witwassers. De overhead kan de cambio vinden maar deze crinelen niet. Dus a kies in mooi.


  Maak melding

 3. Domme mensen, lezen die niet of willen zij niet geloven dat criminelen en criminaliteit aan het toenemende is, amoksi stuur die hokus pokus minister naar het binnenland om op het land te werken?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.