Dc Bansi neemt waar in Nickerie

12
Dc Bansi neemt waar in Nickerie
Senrita Gobardhan (l) en Sherin Bansi-Durga na het tekenen van het protocol van overdracht.

Districtscommissaris (dc) Sherin Bansi-Durga van Saramacca neemt vanaf gisteren voor enkele weken waar in het district Nickerie.

Dc Senrita Gobardhan vertoeft gedurende die tijd in het buitenland. Het protocol van overdracht werd getekend op het districtscommissariaat van Nickerie.

12 REACTIES

 1. Deze is ook mee met snoepreisje????
  Mooi.
  Van Samson en Dijksteel niet?? Nee hoor ze willen geen blakka mans.
  Van Samson kon dan naar zn broer. Wilde graag naar Nl.


  Maak melding

 2. Debby
  7 september 2021 At 12:07
  Deze is ook mee met snoepreisje????
  Mooi.
  Van Samson en Dijksteel niet?? Nee hoor ze willen geen blakka mans.
  Van Samson kon dan naar zn broer. Wilde graag naar Nl.

  Steeds maar de slachtofferrol aannemen. Steeds maar zielig het slachtoffer uithangen met de beschuldiging ze willen geen blaka man. Je hebt gelijk. Kijk wat die Vieira gedaan heeft. Zwarten kunnen niet omgaan met geld en met macht. Anders hadden jullie zwarten van Afrika tot grote bloei en ontwikkeling gebracht.? Daar in Afrika houden jullie toch van elkaar? Blaka mans onder elkaar.


  Maak melding

 3. Popo Jantje , nou die afrikanen de zwarten houden echt niet van elkaar , ze slachten elkaar ook af alleen om hebzucht , luiheid , kijk naar de Hutu’s en de Tutsi’s , nou een leuke bende , die debby zal ook wel die genen hebben , vooral domheid en hebzucht en anti blanke man en vooral de Nederlanders en de Hindoestanen daar is ze bang voor , misschien wel terecht dus wees altijd waakzaam , ook tegen over je zwarte soortgenoten


  Maak melding

 4. @Wat
  Ik geef je 100% gelijk maar vergeet ook niet dat het vaak de politici zijn die belang bij hebben om verdeeldheid te zaaien. De gewone man wil niks anders dan een dak/ werk/ eten. De politici wil alles voor zijn achterban!


  Maak melding

 5. Ze willen geen blaka mang , wel een blaka mang is geen zielige sukel of een slachtoffer, nee een blaka mang is een kangkan man , nu gaat het niet over maties, maar een land regeren , en dan klopt het ja, dat heel suriname niet mee kan , wen er maar aan dat suriname verschillende bevolkingsgroepen heeft , het hoeft niet altijd politiek correct te zijn . Als we maar met elkaar correct leven yere


  Maak melding

 6. WAT 7 september 2021 At 15:13

  Popo Jantje , nou die afrikanen de zwarten houden echt niet van elkaar , ze slachten elkaar ook af alleen om hebzucht , luiheid , kijk naar de Hutu’s en de Tutsi’s , nou een leuke bende , die debby zal ook wel die genen hebben , vooral domheid en hebzucht en anti blanke man en vooral de Nederlanders en de Hindoestanen daar is ze bang voor , misschien wel terecht dus wees altijd waakzaam , ook tegen over je zwarte soortgenoten
  ——————————————————————————————–
  @WAT…..A change is gone come ……very soon. Geen Luis meer te bekennen.


  Maak melding

 7. Rasta deze VHPers gebruiken en misbruiken zwarten. Ze lusten Abop niet maar de zetels. Zg zitten zwarten in VHP, maar die zijn spek en bonen.
  Nu al vraagt Chan voor 28 zetels, dan kunnen ze Abop erbuiten laten. Wel Brunsie is niet gek. Hij gaat Chan dumpen.


  Maak melding

 8. Popo Jantje 7 september 2021 At 13:20
  Steeds maar de slachtofferrol aannemen. Steeds maar zielig het slachtoffer uithangen met de beschuldiging ze willen geen blaka man. Zwarten kunnen niet omgaan met geld en met macht. Anders hadden jullie zwarten van Afrika tot grote bloei en ontwikkeling gebracht.? Daar in Afrika houden jullie toch van elkaar? Blaka mans onder elkaar.
  ——————————————————————————————
  Poepe Jantje@…..Zwarten voeden zich goed dus hebben op termijn weinig tot geen last van Suikerziekte ..dat jullie Hindostanen wel hebben door zuinigheid en alleen maar rijst met zout om een mooi huis te bouwen zonder inhoud…..Goedkope alcohol waardoor de vrouw bij thuiskomst wordt afgeranseld als jullie bezopen zijn en als jullie het niet meer zien zitten een goedkoop stukje touw bij omoe kopen en hangen of de Bosje Brug om te springen.
  Dus…Poepe Jantje..waar praten wij over. Geniet van het Leven want het is kort en je neemt niets mee als je uiteindelijk naar Sarwa oedee moet verhuizen.

  THINK…!!


  Maak melding

 9. Franco 11
  Je klets zoals gewoonlijk weer uit je nek. Verdiep je in gezondheid. Verdiep je in geneeskunde. Het zal je niet lukken, omdat je alleen maar Surinaams leest.
  Hindoestanen voeden zich met rijst en zout. Creolen daarentegen eten rijst met agoe tere of bakkeljauw tere. Dat was vroeger. Nu eten zowel Hindoestanen als creolen beter en daarom leven ze langer dan vroeger en ze zijn gezonder .En over de ziekte. Het zit gewoon in de genen. Hindoestanen, overal ter wereld, kunnen suikerziekte krijgen.creolen/Afrikanen kunnen sikkelcel krijgen. Blanken kunnen kanker krijgen. Zo heeft ieder volk wat en heeft weinig met voeding te maken. En dat Hindoestanen zuinig zijn zit ook in hun genen. Creolen maken iedere dag alles op wat ze hebben en de volgende dag gaan ze stelen. Hindoestanen denken altijd aan de dag van morgen en overmorgen, daarom zijn Hindoestanen overal in de wereld welvarender dan credolen/Afrikanen.
  Doe je voordeel mee. Tra la la.


  Maak melding

 10. @ Debby nou als dat zo is is er geen hoop meer voor suriname. Die Hindoestaanen blijven daar en de crieol blijft ook daar leven . Dan heeft hebzucht en racisme van het land gewonen . En zal suriname Afrika worden en Surinamers 2de rangs burgers in het buitenland die rijk zijn en weg kunnen. Dank je wel hoor dat jij zo dom bent koe


  Maak melding

 11. FRANCO 11
  7 september 2021 At 19:33

  Zout en rijst daarmee voedt de Hindoestaan zich. Kijk beste Franco dat is ook de reden dat een Hindiestaan op een rijstkorrel 4 dagen kan overleven. Dat zit in hun geestelijke ontwikkeling.
  En jij Franco, hoe lang zou jij het kunnen volhouden op een rijstkorrel?
  Weet je trouwens hoe belangrijk zout is voor het lichaam?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.