Mannen gaan tekeer tegen verplegend personeel na dood besmet familielid

9
corona-covid-19-suriname

Twee mannen in Suriname zijn zondag tekeergegaan tegen het verplegend personeel bij KKF, nadat een familielid van hun overleed aan de gevolgen van COVID-19 besmetting. Het gaat om een zoon en een neefje van de overleden vrouw.

De vrouw die een onderliggende aandoening zou hebben, was besmet geraakt met het gevreesde coronavirus. Tijdens het behandelen is zij vermoedelijk aan de gevolgen hiervan overleden. Toen de twee mannen dit vernamen werden zij woest en gingen tekeer tegen het personeel. Zij zouden daarbij een tafel hebben vernield.

De Surinaamse politie ging ter plaatse voor onderzoek waarna het Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) beide mannen naar het politiebureau overbracht, op verdenking van vernieling en bedreiging. 

9 REACTIES

 1. Had die mevrouw dan maar eerder laten vaccineren, nee hoor de schuld afschuiven op een ander, de wereld is hard, dan moet je ook hard zijn, no doe lik wang bobo jantje, anders walse ze over je heen, en zo zie de wereld van vandaag?de regering roep en heeft in de media kenbaar gemaakt, maar mensen zijn koppige soort?kong tik a spoiti, dan als je besmet raakt, dan geeft een andere niet de schuld van het gebeuren, dong kaw,skowtoe trakteert deze achterlijke agoe nanga wang boeng balata, smeerlappen bij elkaar,


  Maak melding

 2. Ik blijf het zeggen, waarschijnlijk ook nepotisme is het ziekenhuis .
  Je hebt een EED afgelegd en mag niet selectief te werk gaan.DIT IS EEN MISDAAD.
  Ze onthouden bepaalde mensen de zorg te geven die ze dringend nodig hebben.
  En voor de gene die hier vinden dat iemand dan maar moet sterven, je bent gestoord.


  Maak melding

 3. Ik kan de familieleden best wel begrijpen dat zij hun emoties niet meer onder controle hadden. Zij haddenijn inziens ten strijde moeten trekken tegen Ramadhin de minister van Volksgezondheid. Met een overheid die alleen maar aan geld denkt ontstaan mensonterende toestanden m.b.t. de gezondheidszorg in het land. Ramadhin kan de problematiek niet meer aan en laat de covid-19 aanpak op haar beloop. Alle tekenen wijzen erop dat men het een en ander heeft losgelaten. Dat is nu het beleid dat door de overheid wordt uitgevoerd.Zij leggen thans de volledige verantwoordelijkheid bij de burgers.Het is duidelijk dat niet alle burgers die verantwoordelijkheid kunnen dragen. Een goede overheid gaat juist door middel van goede voorlichting de problematiek te lijf. Santokhi en zijn regering moeten juist een op Suriname toegesneden voorlichting op touw zetten om het aantal besmettingen terug te dringen.


  Maak melding

 4. Mijn oud tante is in AZ gestorven omdat men haar niet hebben gehandeld en niet de medische zorg gegeven die ze nodig had.
  Kwaad worden en schelden helpt niet men trekt de schouders op met andere woorden ze is oud.
  De gladharigen maken daar de dienst uit , zitten op kantoor en lopen rond met de mappen.
  Het vuile en harde werk is voor het overige personeel veel al zwarte zusters.
  Zware nepotisme en dat reeds voor de komst van Chan.


  Maak melding

 5. die zoon of die neef heeft die vrouw zeker besmet en de vrouw overlijdt , nou de mannen zijn moordenaars , opsluiten die gasten ,ook die robg kan meteen opgesloten worden want hij is ook een moordenaar , opgeleid door zijn afgod de massamoordenaar bouta


  Maak melding

 6. sippie , wat hebben ze met je tante niet gehandeld , zo zie je maar dat jij ook zo’n laag geschoolde bent paars onderwijs en niet meer dan dat , niet gehandeld , niet gehandeld , nou dat is geen medische term , echt je tante is niet behandeld door die dikke vette verpleegsters van de ndp , die gingen in plaats van je tante te verzorgen en verplegen staan dansen en vrijen met bouta die op bezoek kwam


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.