Politieagenten vrezen besmettingsgevaar na positief geteste collega

6
politieagent-suriname

Politieagenten werkzaam op bureau Geyersvlijt in Suriname, vrezen besmettingsgevaar nadat hun collega van de week positief op COVID-19 is getest. De dagen daarvoor is de agent in nauw contact geweest met andere collega’s, waarmee hij nog zijn diensten heeft gedraaid.

Naar verluidt kwam de agent ziek aan het werk, waarna hij werd geadviseerd om te gaan swabben. Nadat bekend werd dat de agent positief was en in thuis quarantaine werd geplaatst, zijn de overige collega’s niet in quarantaine gegaan. Dit zou geweigerd zijn door de leiding.

Ook zijn de werkruimtes niet gedesinfecteerd. Of er nog maatregelen getroffen zullen worden om verdere besmetting te voorkomen, is nu nog onduidelijk.

6 REACTIES

 1. Mochten niet in quarantaine gaan(?). Waarom niet gaan testen (eigen verantwoordelijkheid). Of zitten ze te wachten op het advies van de dienstleiding?
  Klagen en nogmaals, daar zijn ze kampioen in.


  Maak melding

 2. Intussen, na bijna 2 jaar, is wel 97% van de bevolking in aanraking gekomen met iemand met de Coronagriep.
  De overheid duwt onbekende en giftige stoffen via een naald in het lijf van mensen, terwijl de mensen vitamines, mineralen en andere goede stoffen nodig hebben om hun weerstand te verhogen. Maar dat krijgen ze niet van de regering. Ze krijgen grafeen-oxide, celletjes van geaborteerde foetussen en God weet wat nog meer aan smerige dingen. Zijn dit nou regeringen of demonen?


  Maak melding

 3. ronald , covid houd van vitamines en mineralen en van jou dus wees blij met je holmaatje covid , en welke god bedoel je , je afgod bouta soms en demonen zijn ook vrienden van covid , hopelijk vindt je covid leuk en aardig en ga je lekker samen op vakantie in het ziekenhuis of in het moratorium en daar is het koel in de koeling en heet in de oven , alle twee vindt covid prima


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.