Afgelopen 24 uur 2 coronadoden en 415 nieuwe besmettingen

9

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 2 coronadoden en 415 nieuwe besmettingen geregistreerd. De nieuwe gevallen zijn aan het licht gekomen uit 916 swabs. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

9 REACTIES

 1. Waarom gaan er ineens zoveel mensen testen?? Na je vaccinatie kan je symptomen krijgen, hoe lang mag je na de prik gaan testen?? Volgens mij n 3 dagen
  Want een bacovenwinkel is het wel.


  Maak melding

 2. PCR-tests deugen niet. Ze tonen alleen aan dat iemand een virus heeft uit de Covid-familie, zoals verkoudheid, griep, Sars enz. Covid-9 zelf tonen ze niet aan.
  Maar als de test positief is (kan dus voor van alles zijn), dan roept men gelijk dat er sprake is van een Covid besmetting. Dit is echt schandalig! Dat de regeringsinstanties mensen zo zwaar misleiden is een schande! In normale tijden zouden ze hier zwaar voor hebben moeten boeten. Maar dit zijn abnormale tijden. Tijden waarin de regeringen de ergste vijand van de bevolkingen zijn geworden en de beste vrienden van de grote farmaceutische bedrijven en het WEF/WHO zijn.


  Maak melding

 3. Het verkoudheidsvirus en het griepvirus zijn geen coronavirussen Ze geven in eerste instantie wel dezelfde verschijnselen.Maar een test kan precies uitwijzen dat het specifiek om het coronavirus gaat.Een verkoudheid of griep test niet positief op Covid 19.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.