Nieuw bestuur Jeugdtandverzorging geïnstalleerd

5
Nieuw bestuur Jeugdtandverzorging geïnstalleerd

De Stichting Jeugdtandverzorging (JTV) heeft een nieuw bestuur. De installatie van het nieuwbakken stichtingsbestuur is verricht op vrijdag 3 september door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid.

Het bestuur wordt geleid door Sandro Alberga die in het bestuur zitting heeft namens het ministerie van Volksgezondheid. Volgens de voorzitter is het benoemen van een directeur één van de voornaamste taken van het bestuur. Het traject is reeds in gang gezet.

Alberga geeft verder aan dat naast de continuïteit van de voorlichting omtrent mondhygiëne op de scholen ook de bereikbaarheid van de zorg op meerdere gebieden in Suriname één van de belangrijke zaken is, waarvoor het stichtingsbestuur zich zal inzetten.

Het bestuur bestaat verder uit Aartie Sewsaran, namens het ministerie van Financiën en Planning, Ryan Vyent, namens het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Marino Starke, namens het Staatsziekenfonds, Derrick Frank Jessurun namens de Surinaamse Tandheelkundige Vereniging, Etienrichenel Rozario, Jeugdtandverzorger en Yoné Gorisson, namens de Centrale van Landsdienaren Organisaties.

5 REACTIES

 1. Achterlijkheid voor het samenstellen van dergelijke besturen met rekrutering uit ministeries. Benoem voor kwaliteitsbesturen en rekruteer op basis van kwaliteitscriteria


  Maak melding

 2. Ruim, twee jaar geleden was het achterlijk. Een goede verzorging van het gebit ,is ook erg belangrijk.

  Deze regering, doet er goed aan om voorlichting en begeleiding te geven.
  De rest, ligt bij u.


  Maak melding

 3. @Leek, je kunt zien at jij ook een leek bent. Ik heb het niet over voorlichting, maar over het rekruteringsbeleid. Het bestuur wordt gevormd door ambtenaren van ministeries en vertegenwoordigers van belangenorganisaties. Ambtenaren zijn over het algemeen niet deskundig. Benoem daarom een bestuur van mensen die kennis van zaken hebben en deuren kunnen openen. Jij blijft hangen in het verleden LEEK (LIJK)


  Maak melding

 4. Pieter, ze willen alles onder overheidscontrole houden. De overheid heeft niet in de gaten dat zij zelf corruptie in de hand werkt. Hoe, door ambtenaren te laten meedoen in de besturen controleren zij zichzelf en dat werkt corruptie in de hand. Onder welke werknemers heb je de meeste corruptie, juist, ja, onder de overheidsambtenaren (vooral onder de leidinggevenden, de hoogopgeleiden).
  Over de kwaliteit zal ik maar zwijgen.


  Maak melding

 5. nou pony over jou kwaliteiten te spreken , jij zegt geen regenboog vlag want die kauw je met je tanden toch en die ambtenaren lust je rauw en corruptie ken je van jou paarse club die op het laatst voor de verkiezingen nog duizenden mensen aanstelden als nep ambtenaren en die lui hebben geen tanden om op een houtje te bijten , allemaal omdat pieterman geen jeugdtand verzorging verleende , dus pony ga een date aan met die pieterman en misschien krijg je voor elke tand die er dan spontaal er uit valt 10 cent


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.