Leerkracht beroofd van telefoon bij stappen uit lijnbus

14
lijnbus-suriname

Een leerkracht is vrijdagochtend bij het stappen uit een lijnbus aan de Van ’t Hogerhuysstraat beroofd van haar mobiele telefoon. Het voorval vond iets na 06.00 uur plaats tegenover pompstation GOw2.

Volgens het slachtoffer stapte zij uit de bus en greep de rover meteen aan haar handtas. Zij verzette zich waarbij haar telefoon eruit kwam te vallen en de crimineel ermee wegrende.

De leerkracht kwam bij de beroving te vallen en raakte lichtgewond. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De zonen van Hermandad in Suriname werken aan de aanhouding van de verdachte.

De afgelopen periode zijn meerdere personen in de omgeving beroofd.

14 REACTIES

 1. De zonen van hermandad werken aan hun aanhouding huh,of de politie werken aan hun aanhouding, trouwens nou dat het slecht gaat dan, is de schuld van Santhoki, terwijl de grootste boef bouta en boefdraad boefie lopen vrij rond, mens mens toch 4 miljard wow,schijnbaar grootste geld roof loont bij stelen,


  Maak melding

 2. Roman 4 september 2021 At 06:50
  De zonen van hermandad werken aan hun aanhouding huh,of de politie werken aan hun aanhouding, trouwens nou dat het slecht gaat dan, is de schuld van Santhoki, terwijl de grootste boef bouta en boefdraad boefie lopen vrij rond, mens mens toch 4 miljard wow,schijnbaar grootste geld roof loont bij stelen,
  ——————————————————————————————
  Het lijkt erop dat jij DOMHEID hebt uitgevonden….of …ben JIJ DOM geboren. Blijf vooral niet hangen in het verleden…EZEL..!!!


  Maak melding

 3. Wanneer gaat de politie de criminaliteit eindelijk aanpakken?? We lijken Brazilië.
  Hft de pompstation geen camera of wachter???
  Su is gewoon super onveilig. Zo komen er GEEN toeristen naar ons land.
  Chan met zn veilig Su als hij komt. Nog meer ellende. Dagelijks meer dan 5 zaken. Diefstal, moord,zelfmoord, mishandeling. En aanrijdingen.


  Maak melding

 4. Debby paarse rat,dit is nou wat jou paarse ratten ndp heeft voortgebracht. Dit is nou 10 jaar ndp beleid. En tuurlijk gaat santhoki hier wat aan doen. Het gaat niet in een pakket komen die je kan eten. Het zal veel verder gaan. Scholing en arbeid en weer zal je zien wie achterlijk blijft en niks zal bereiken. Dat zullen de kinderen van jou zijn Debby als ze jou achterlijk denken hebben.


  Maak melding

 5. Noem 1 positief ding dat deze oranje rovers al gedaan hebben??? Niets. Gepronkt met de projekten van vorige regering en verder verhogingen. Geen moer meer.
  En commissies benoemen om hun zak te vullen.
  REDSKIN eet wat in de wc pot komt. Waarschijnlijk ook bij de Chan pot. Kan je geen moer schelen als armen sterven. Kinderen met honger naar bed.


  Maak melding

 6. Wat is niet begrijp is dat Chan altijd de schuld krijgt, terwijl een ieder weet dat hij naar de pijpen van Bokito moet dansen.
  Dat het ook niet botert tussen ABOB en PL blijkt uit het feit dat Somohardjo nu reeds bezig is met de verkiezingen van 2025 in plaats van naar het belang van land en volk te kijken.
  Het wordt spannend.


  Maak melding

 7. Glenn
  4 september 2021 At 14:40
  Waterkant is Redshin en Redshin is Waterkant. Soort zoekt soort. Pffff

  Vraag aan Hagenaarme Glenn. Als jij zo moe can Waterkant wordt, wat zoek jij dan hier? Niemand is verplicht om zich naar jouw waarden en normen te gedragen grote schijnheil die jij bent. Opperhoofd der Farizeeers.


  Maak melding

 8. @ john
  4 september 2021 At 18:43

  Ben ik racistisch als ik zeg dat een zwarte nooit een land goed zal kunnen leiden.?
  Men maakt veel verwijten naar de president toe maar ook hij wist niet dat de fascist Bouterse binnen 10 jaar het voor elkaar kreeg wat de Nederlanders in 400 jaar niet was gelukt; dit land leegroven!


  Maak melding

 9. Popo Jantje , je slaat de spijker op zijn kop , maar bij glenn en debby werkt alleen een geharde stalen spijker , bij hun afgod helpt een verroeste kruis , hij valt uit een als hij die ziet

  die rover zal ook wel iemand van die club zijn , geen respect voor leerkrachten omdat ze niet naar school mogen , is dit ook zwarte magie


  Maak melding

 10. Mijn inziens was President Venetiaan ( @Wat.. een zwarte man ja), een van de betere na 1975! Chan moet zich nog bewijzen, en tot nu toe is dat beleid niet echt om aan te zien. Chan haalt het geld uit de zakken van de Surinaamse burgers. Om daarmee te pronken dat het de goede kant op gaat. Jammer dat het bij elke discussie hier over etniciteit gaat..


  Maak melding

 11. Popo Jantje.
  In feite hebben wij hetzelfde gezegd, alleen met andere woorden. Het probleem wat jij en ik aanhalen is al heel oud. Anderen zullen boos op mij worden, maar ik probeer een verband te vinden tussen slavernij en het huidig gedrag van mijn zwarte broeders. Zij zullen als kritiek vermelden waarom ik in het verleden ben blijven hangen, maar als nazaat van slaven wil ik alles hierover weten.
  Ze weten niet dat kennis uit het verleden het gedrag in het heden bepaalt.
  Na 158 jaar emancipatie (los van de vraag of wij in 1863 of 1873 vrij werden) moeten wij toch die hebbies waarmede die witte overheersers ons hebben opgezadeld toch overwonnen hebben?
  Ik heb een van de redenen intussen gevonden en dat is: slechte voorlichting en voorbereiding. De Witten hebben verzuimd om aan onze voorouders te vertellen dat vrijheid betekent op eigen benen staan. De vrijgemaakten hebben vrijheid vertaald als vrij zijn van alle verplichtingen, dus ook de verplichting om te werken. Men heeft onze voorouders toen ongewapend in een kuil vol leeuwen gegooid en dat blijkt een hele lange naijleffect te hebben. Andere ontdekkingen zoals onze voorouders niet leren omgaan met geld, laat ik voor een andere discussie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.