Hulde aan Dean Gorré tijdens show Roué Verveer in Ziggo Dome

15
Hulde aan Dean Gorré tijdens show Roué Verveer in Ziggo Dome
Dean Gorré werd zaterdagavond naar het podium gehaald en gehuldigd door Roué Verveer.

De gewezen bondscoach van Suriname, Dean Gorré is zaterdagavond in Amsterdam live in het zonnetje gezet door comedian Roué Verveer. Dit gebeurde aan het eind van diens show ‘Covid-A-Tori’ op 4 september in de Ziggo Dome. Verveer verraste de aanwezige Gorré door hem op het podium te roepen en aldaar te ‘huldigen’. 

Dit als dank voor al het goede werk dat Gorré als bondscoach voor het Surinaamse elftal Natio heeft verricht.

De voormalig bondscoach plaatste het Surinaamse voetbal weer op de kaart, met zijn visie en aanpak de afgelopen periode. Onder hem groeide Natio in korte tijd uit tot een elftal van formaat.

Zijn aanpak strookte volgens de Surinaamse Voetbalbond (SVB) echter niet met hun eigen inzichten, waardoor Dean van de een op andere dag werd bedankt. Dit tot grote teleurstelling van velen in Suriname en Nederland, waaronder ook Roué Verveer.

De comedian, die vandaag twee keer een grootse Surinaams gesproken show deed in de Ziggo Dome, besloot Gorré daarom op zijn manier te huldigen. De oud oefenmeester di een het publiek zat was verrast en kreeg een heel groot applaus en staande ovatie van het publiek.

Hij toonde zich zichtbaar geëmotioneerd en dankte het publiek en Verveer voor deze huldiging:

15 REACTIES

 1. Prachtig. Dean.. Suriname ( Lees.. het volk) is trots op wat je hebt bereikt in korte tijd. Dat smaakte naar meer! Helaas dienen de beleidsmakers andere doelen, die niets te maken hebben met eer of trots. Bij hun gaat het eeuwig.en altijd om geld. Geen geloof in eigen kunnen en het liefst niet zeiken, want dan kom je aan hun persoonlijke belangen. Gelukkig zijn er nog mensen zoals Roue, die dat inzien en waarderen. Krakti


  Maak melding

 2. Wat een belachelijk idiote aktie. Hij heeft totaal niks bereikt, is nergens 1 ronde verder gekomen. Elk toernooi uitgeknikkerd en nog niet goed genoeg voor de krokettencup. Terecht de zak gekregen vanw erge wanprestaties.

  Wat een treurig nivo van deze Verveer, zoals al zijn schreeuwerige, luidruchtige optredens.

  Volkomen misplaatste aktie.


  Maak melding

 3. Flyer jou soort ruiken we in de verte , op 1 hoop gooien met alle andere haters
  Ik pleit voor opheffen van het hele money making gladde bestuur .
  weg met jullie.
  Verveer goede actie.


  Maak melding

 4. Flyer, wat je zegt is bulshit zit je ook in die bestuur van de svb die currupte boeven bende zooi ze moeten op donderen ze horen daar niet thuis zijn allemaal zakken vullers eigenbelang en wat dean gorre heeft gepresenteerd als bondscoach is ongekend is groot hij heeft suriname op de kaart gezet hij heeft geschiedenis geschreven en niemand anders wat je zegt slaat nergens op als je geen verstand hebt van voetbal moet je daan je wafel dicht houden.


  Maak melding

 5. Flyer 5 september 2021 At 08:30
  Wat een belachelijk idiote aktie. Hij heeft totaal niks bereikt, is nergens 1 ronde verder gekomen.
  ==========

  Laat je nakijken. Onder Gorre heeft Natio zich voor het eerst geplaatst voor de CONCACAF Gold Cup. Wat heeft de SVB bereikt in al die jaren? Geen ene moer. Dat hele bestuur zou opgedonderd moeten worden.


  Maak melding

 6. Flyer i am with you!

  Ik heb geen respect voor iemand die dineetjes organiseert met drugsdealers op kosten van de voetbalbond die het al moeilijk heeft.


  Maak melding

 7. Alle huilebalken hier…..WAARHEID DOET PIJN he. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En om even bij het onderwerp te blijven….het gaat hier om een totaal misplaatste populistische waardering van Verveer voor een compleet mislukte trainer. Heeft niets met een bond te maken. Stelletje hypocriete droeftoeterts. PUNT !!!!!!


  Maak melding

 8. Waarom heeft t weken geduurd aleer het SVB bestuur de reden voor ontslag aan Gorré meldde? Daarvoor was t duiken en dokken voor commentaar. Zooitje laaffe ongeregeld. LAGER DAN AMATEUR NIVEAU. Ga toch beter palm zuipen.


  Maak melding

 9. @ Esmerald, Je kletst gewoon uit je nek. Jouw bewering betekent dat iedereen waar je een gesprek of ontmoeting hebt zou moeten screenen op legale of illegale praktijken. Doe jij dat? en weet je zeker dat er in jou omgeving geen mensen zijn die niet volgens de wet leven. Je praat altijd stoer, maar er komt 9 van de 10 keer alleen maar onzin uit.. bah


  Maak melding

 10. Ik klets niet uit mijn nek @konsensie, dat verhaal kun je online vinden.

  Jij bent zuiver een voorbeeld van iemand die teert op criminelen. Als ze maar betalen, de rest boeit niet. Kettinkje hier, mazzeltje daar, kfc-tje hier, drankje daar, pffff. Gangster-style, gebakken lucht, opschuif en deep fake is jou ding.

  Integriteit is ver te zoeken.
  Normen en waarden nooit van gehoord.


  Maak melding

 11. Dean Gorré heeft Suriname meer regionale/ internationale bekendheid gegeven als kweekvijver voor potentieel voetbaltalent.
  Dat is zijn bijdrage. Binnen 2 jaar moet je geen wonderen verwachten.

  Het dispuut gaat waarschijnlijk meer om ego’s die botsten dan om het voetbal zelf. Dat is maar een vermoeden wat ik heb.
  Surinamers houden er eenmaal niet van als een “buitenstaander” hen de les voor komt lezen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.