Familie vindt dat dame ex-vriend wil krooien middels bonu en mishandelt haar

6
De politie ter plaatse.

De politie in Suriname heeft een moeder, haar dochter, drie zonen en twee kleinkinderen vandaag in Paramaribo gearresteerd voor het slaan van een jongedame. Volgens de familieleden zou de jonge vrouw een van de zonen van het gezin, met wie zij eerder een relatie had, wilde krooien middels bonu.

De jongedame ging op het terrein van de ex-vriend om vanuit die plaats spullen mee te nemen naar de bonuman. Dit alles zou bedoeld zijn om middels bonu ervoor te zorgen dat de ex-vriend weer de relatie met haar zou aangaan.

Zij werd echter opgemerkt en vermoedelijk geslagen door enkele van de familieleden van de ex-vriend. Wat er zich heeft afgespeeld, wordt onderzocht en of er daadwerkelijk sprake is geweest van mishandeling.

Het politieonderzoek is nog gaande. De moeder en haar kinderen hebben de Surinaamse advocaat Maureen Nibte in de arm genomen. 

UPDATE: De politie heeft alle 7 verdachten in vrijheid gesteld.

6 REACTIES

 1. 🤢👀 ten eerste in deze familie wil je toch niet komen, vanwaar al die moeite. En waar is die kerel zelf ,moet de hele familie eraan te pas komen, om deze kerel te behoeden van Goenagoena. Per slot was hij ook niet vies van een potje sex met deze dame.


  Maak melding

 2. Sang de politie is wel snel in actie gekomen.

  Maar waar blijf de arrestatie van dat groepje pa ma en kinderen pakilalsing die een zwarte jongeman tot moes hebben geslagen vastgebonden aan handen en voeten en slagen op het hoofd bleven geven met flessen terwijl hij met hersensbeschadiging op de grond bleef liggen gingen deze duivels gewoon door.
  WAAR BLIJF DE ARRESTATIE
  .Natuurlijk stelen je mag niet , maar om iemand te lynchen is on surinaams .
  Waar is deze jongeman zijn familie om gerechtigheid te krijgen voor deze misdaad.


  Maak melding

 3. De ex-vriend heeft echt een luxe probleem. Het lijkt mij eerder dat hij haar wat aangedaan heeft waardoor zij hem niet kan loslaten. Maar het kan ook zijn dat zij zijn banaan gewoon lekker vindt. The best banana in the world.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.