Dames in liefdesrelatie krijgen slaande ruzie, eentje gestoken met schaar

18
Voorbeeldfoto

Een jongedame heeft een andere dame, met wie zij een liefdesrelatie heeft, vanochtend met een schaar verwond in Suriname. De aanleiding voor de ruzie is niet bekend.

De twee dames in Wanica kregen eerst een woordenwisseling met elkaar. Daarna hebben zij elkaar over en weer geslagen. Vervolgens pakte een van hen een schaar, waarmee zij de ander heeft verwond in haar arm.

De Surinaamse politie werd gealarmeerd over een slachtoffer met steekverwonding, waarna zij de plaats heeft aangedaan voor onderzoek. Beide dames zijn toen overgebracht naar het politiebureau voor wederzijdse mishandeling.

18 REACTIES

 1. @John: Weet jij hoeveel mensen er in Suriname rondlopen die het kweekje(pleegkind) waren van vrouwen die een relatie met mekaar hadden?
  Naar de buitenwereld waren het gezusters maar hun innigere band ging en gaat niemand wat aan toch?
  De tijd van kibri kibri is voorbij. Heb jij er last van?
  Ook het draagmoederschap was en is ook een normaal verschijnsel.
  Wake up boy its 2021


  Maak melding

 2. Neen, ik heb er geen last van, maar dat dit zo breedvoerig gepubliceerd wordt wel. Sommige dingen kan je wel tactischer vermelden. Het gaat niet om wat je zegt, maar hoe je het zegt of schrijft.


  Maak melding

 3. Dames in liefdesrelatie krijgen slaande ruzie, eentje gestoken met schaar.

  Beide dames zijn toen overgebracht naar het politiebureau voor wederzijdse mishandeling.

  Na dat beiden werden verhoord en het opmaken van een proces-verbaal, kregen ze als verzoening 2 nieuwe grote VIBRATORS van de Zonen van Hermandad mee naar Wanica.

  Zo doende kan de LIEFDE weer in Wanica worden voortgezet, zonder een SCHAAR te gebruiken.
  Ook kregen ze de bekende REGENBOOGVLAG mee van de Zonen van Hermandad.


  Maak melding

 4. @Ram Singh
  Niet vergeten dat Ontharingscrèmes heel duur is geworden in Suriname.

  Dus de DAMES bedienen zich nu middels een SCHAAR.
  Alleen moeten ze uiterst voorzichtig hiermee zijn.
  Het is KNIPPEN en SCHEREN.


  Maak melding

 5. @Popo jantje 20.52 ik heb het altijd druk dan wel binnemhiis dan wel buitenhuis. In nederland komt dit soort lesbo vaak voor, het zal ook wel in mijn familie zijn misschien in de jouwe ook wel. Mijn Buurvrouw van Antilliaanse afkomst zij is bi en lesbo en doet aan lach voodoo etc zij is supergeil maakt zelfs foto’s ik heb zin om een Ajumba of habanero of madame janet die ik in huis heb in mijn ijskast In haar grote geile vette ding te wrijven ze kan zogenaamd niet tegen de geur van pepers etc vreten kunnen ze wel grote peper in hun Ding dat zou ik graag willen wrijven en ook op haar tong ze heeft niets te vreten dan huilt ze als een wolf bedelt om eten allemaal geboren in nl.maar huilen als wolven om eten. Dan zeggen de vuile luie vette hollanders tegen haar ga aan de buurvouw vragen rotte luie kwelgeesten hollanders echte duivels alsof ik supermarkt ben. Echte zieke kwelgeesten hollanders vooral witte hun verhongeren duivels . Dit weet ik alleen lesbo is heel sterk in nl maar ik zou een grote Ajumba of hete spaanse peper in hun vette grote……willen wrijven met peper zaadjes erin.


  Maak melding

 6. @Redskin zieke homo je krijgt grote ajumba in je reet en brandwonden krijg je in je viese kont door Ajumba rioolrat. Netals mijn enge buren die schijten al brandwonden ik krijg bijna hoge bloeddruk van jullie zieke duivels. Je hebt ratelslang huid geen redskin of rode ratelslang huid.


  Maak melding

 7. Sandra ht problm met jw is dat je niet aan bod komt.jw vieze dikke kont riekt nr massala doksa en jw doorgezakte vette flamoes nr kattepoep. That’s all.


  Maak melding

 8. @Taurus vuile ratelslang jij ook net zo super kwaadaardig als mijn kanker vette antilliaanse vervloekte buurvrouw met haar vette kanker tieten hun zijn netals jouw ook zo’n kanker opvoeding gehad als ze hun zin niet krijgen doden hun met hun kanker zieke geest vloek al je dieren en als je hun kanker mond niets te vreten geeft zo een ben jij ook vette kanker lul. Met zo’n kanker slogan i have a black dream duivelse kanker moordenares . @Taurus jij eet vette python slang in masala vuile stink rat. Netals mijn enge uit kanker …..hoer buurvrouw zwarten en antillianen allemaal uit kanker ….gekropen en vervloekt slecht.


  Maak melding

 9. Jongens het niveau van Waterkant is dalende. Geen pornoverhalen svp.
  En moderator:waarom laat je deze vieze verhalen door en houd je mijn nette verhalen tegen. Viespeuk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.