Beleidsplan Gewest Nickerie aangeboden aan hoofd Korps Politie Suriname

1
Beleidsplan Gewest Nickerie aangeboden aan hoofd Korps Politie Suriname
Hoofdinspecteur van politie Bryan Isaacs (r) overhandigde het plan aan korpschef Roberto Prade.

De Gewestelijke Politie Commandant van Nickerie, hoofdinspecteur van politie Bryan Isaacs, heeft onlangs het concept Beleidsplan van het Gewest Nickerie (augustus 2021 – augustus 2023), aangeboden aan de Korpschef, hoofdcommissaris van politie Roberto Prade. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

In het concept Beleidsplan zijn onder meer de gestelde doelen, interne- en externe uitdagingen van het Gewest Nickerie vastgelegd. De doelen zijn geconcretiseerd in een matrix. Het concept Beleidsplan heeft als ondertitel: de contouren van een duurzame veiligheidsbeheersing. Met het Beleidsplan wordt beoogt om de kwaliteit en handhaving van het veiligheidsbeleid van het Gewest Nickerie te verbeteren.

Bij deze gelegenheid heeft de GPC een presentatie gehouden voor de korpschef, de directeur operaties KPS en andere functionarissen van het Korps Politie Suriname.

De GPC was vergezeld van de Ressortcommandant van Nickerie, inspecteur van politie 1e klasse D.Lieveld, het Hoofd Stafbureau GPC inspecteur van politie 3e kl W. Bhawan en agent van politie 1e kl. D. Thakoerdat.

1 REACTIE

  1. loopt die paarse prade nog steeds rond , hij zou toch vervangen worden , minister U houdt U woord ook niet , zolang die paarse prade nog kan opereren zal die hele paarse partij nog van alles uitspoken , zonder dat ze in de gevangenis belanden, die prade is daar neergezet door bouta zo heeft bouta toch een vinger in de pap , regering direct die prade eruit gooien


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.