RBTM houdt voortvluchtige rover in mijn aan

6
goudzoekers in Suriname
Archieffoto -goudzoekers in Suriname

De 24-jarige voortvluchtige verdachte Rofino O. is op maandag 30 augustus na intensief speurwerk door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) in een mijn op een concessiegebied in het district Brokopondo aangehouden.

Rofino die illegaal aan kleinschalige goudwinning deed in het gebied, wordt ervan verdacht zich de afgelopen maanden schuldig te hebben gemaakt aan diefstallen met geweldpleging. Deze diefstallen pleegde hij op verschillende data in de gewesten Wanica en Para samen met zijn kompaan Simon P. (27), meldt het Korps Politie Suriname.

Het gelukte het RBTM Simon na bekomen en uitgewerkte informatie op dinsdag 24 augustus op te sporen en aan te houden. Het tweetal is in het belang van het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De Recherche van Regio Midden (RRM) is belast met het onderzoek van deze diefstallen.

6 REACTIES

 1. Ma hoe hei is ontspoor fan klijn onderneemer naa groot geweltpleeger? Misgien die Simon Pee hebbe hem omgehaal.
  Dang hei moete sgult geeve aan Simon Pee en Simon Pee moete sgult geeve aan Roofinoo Oo.
  Ma seine faader hatte misgien idee fan die toekoms fan seine soon. Dang hei noeme hem Roofi.


  Maak melding

 2. limbo , boefdraad de voorvluchtige zal niet door rbtm aangehouden worden , van hogere hand wordt deze crimineel net zoals die moordenaar bouta beschermd , wat een klote zooi , deze twee die verantwoordelijk zijn voor alle ellende hier in Suriname hebben een soort amnestie gekregen van de President lijkt wel ,want hoe kan het dan dat bouta vrij rond loopt en gewoon met de pers kan lullen met zijn 20 jaar gevangenis aan zijn broek , president Santokhi moet dat eens uitleggen , maar hij heeft het druk , en gaat naar Nederland , dus alles blijft weer ongewis , hopelijk vraagt Rutte hem dat , want Rutte zal zeker ook wel denken hoe kunt U een veroordeelde moordenaar spreektijd geven in de media


  Maak melding

 3. Wat je schrijft precies zoals het hoort, paars is een mooie kleur, maar de paars in Suriname is een vloek een schande een dief die steelt, oplichters staatkas plunderen daar is paars goed in Suriname?
  Wat ie ja leti yere??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.