Drie jongens verkrachten van huis weggelopen 13-jarig meisje

17
politie-ter-plaatse-bezig-met-onderzoek
Politie ter plaatse (archief)

Drie jongens hebben een 13-jarig meisje deze week in Paramaribo verkracht. Het is de zonen van Hermandad in Suriname gelukt een van de verdachten, een 17-jarige jongeman, aan te houden.

Het meisje liep weg van huis en belandde uiteindelijk bij een woning. Daar waren de drie jongens die haar beurtelings hebben verkracht, waarna zij haar lieten gaan. Waarom de tiener op dat adres belandde is nog onduidelijk.

Er werd aangifte van de verkrachting gedaan. Aan de hand van de verklaring van het slachtoffer werden de verdachten in beeld gebracht. De politie wist een van hen aan te houden. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De twee andere jongens worden nog opgespoord. Het meisje is verwezen voor medische behandeling.
 

17 REACTIES

 1. Als je van huis bent weggelopen, betekent dat deze meisje gewoon koppig is en niet naar hun ouders luisteren, ik snap het dat puberen is moeilijk en opstandige tranga esi zijn ze, maar luister tenminste een ouders hebben altijd het beste voor hun kinderen, huidige kinderen zijn moeilijk yere?maar goed laat dit een lesje zijn,


  Maak melding

 2. Roman wat voor debiele gedachten en denkwijze heb jij? Laat dit een les zijn. Wat geet een ander het recht debiel dat je bent! Het zal jou kind of zus zijn. Hou voortaan gewoon je bek dicht. Niemand heeft het recht om een vrouw of kind te misbruiken. Roman je bent ziek in je kop.


  Maak melding

 3. Redskin bij jou soort lopen ze ook weg. Vinden ze ze in nickerie.
  Hoop dat dit meisje begeleiding krijgt en de jongens ook.
  Hier is geen India. Daar zijn dit soort zaken dagelijks brood


  Maak melding

 4. Dat een kind van huis wegloopt, kan verschillende redenen hebben.
  O.a. ruzie in huis, geen betrokkenheid in het gezin.
  Ook al zijn er andere reden, niemand mag misbruikt maken van een hulp behoevende.

  Mijn kinderen en ik, zouden haar/hem opvangen, opgemak brengen en de juiste wegen zoeken voor hulp verlening.
  Met contact – gegevens.

  Kind, veel sterkte.


  Maak melding

 5. Ik hoop dat de 3 jongens en dat meisje flinke Brandwonden krijgen in hun mond tong en geslachtsdeel geile vette beesten ik ken een paar gevallen in nederland ik vervloek hun geslachtsdelen ik hoop dat ze brandwonden hebben op hun tong en in hun ……krijgen ook hindoestaanse mannen gebruiken hun viese lange tong netals de hollanders en willen peper vreten flink brandwonden ook door het peper te vreten en klagen ze dat peper lucht ruiken. Hete kipkerrie geven de geile viese ratten ook brandwonden in en op hun rot smoel veel uitvreters ken ik veel geil gedoe . Goeden middag.


  Maak melding

 6. Debby je geeft zelf aan dat je geestelijk gestoord bent. Ik hoop dat het jou overkomt ,door drie idioten verkracht wordt. En wat weet jij van India,ben je er wel eens geweest??? Je bent gewoon een ontzettend domme vrouw. Jaloers op de hindoestaan en wat ze hebben en bereiken. En volgens mij komt in Afrika meer vetkrachting voor dan India. Kij lult maar wat uit je domme bek. Als het jou dochter was zou je anders lullen. Maar aangezien jij paarse syront in ke hoofd heb snap ik jou ontzettend domme reactie.


  Maak melding

 7. Sandra jij bent al bij geboorte op je hoofd gevallen. Dus ook jou reactie snap ik.in je hoofd zit stront vandaar dat het al je gaten uitkomt. Sta op je luie zwarte reet en ga wat nuttigs doe.


  Maak melding

 8. Black Live Matters…toch???? Behalve bij de zwarten onderling. Als het door een blanke was gedaan, dan hadden die zwarte brulapen de grootste bek gehad. HYPOCRIETEN !!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 9. @Resdkin je hebt op mij kritiek ook op anderen klootzak ik hoop dat je brandwonden krijgt in je kont van zitten achter je pc ik stop een peper in je vette stinkende kont klootzak peperkop ben je vette lul geen indiaan toch @resdkin je hebt hete peper in je rioolkop en in je vettw kont.


  Maak melding

 10. Dit kind is door weg te lopen al loslopend wild voor iedere kerel. Ze loopt weg dus heeft ze het al moeilijk, i.p.v. haar op te vangen, heeft ze in haar gemoedstoestand ervoor gezorgd dat ze vogelvrij was, voor die jagende mannen. Heel triest.😒


  Maak melding

 11. @Debby

  Wat heeft India te maken met de verkrachting van een van huis weggelopen 13-jarig meisje door 3 jongens?
  In India vinden dagelijks verkrachtingen plaats en toch staat Zuid-Afrika op de eerste plaats in de wereld als het om verkrachtingen gaat.
  Weer zo’n Afro geval dat met 1 vieze vinger wijst naar India, terwijl 3 naar haar zelf wijzen.


  Maak melding

 12. Vroeger hadden meiden vn 12jr al kinderen dus neks no fout zand erover. Neuken is normaal de 1 begint vroeg de ander op een latere leeftijd.
  Hupsakeeeee op en neer op en neer keer op keer a poesiemeti krasi no ka.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.