322 nieuwe besmettingen en 5 coronadoden op 2 september

7
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

Ook donderdag 2 september was er in Suriname weer sprake van honderden nieuwe corona besmettingen. Er werden 322 nieuwe gevallen geregistreerd na 712 keer testen: 45% van de geteste gevallen bleken dus positief.

Dat is donderdagavond naar voren gekomen uit de update van het COVID-19 dashboard van de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid. Uit de update blijkt verder dat er weer 5 personen zijn overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. het totaal aantal doden is hierdoor gestegen naar 730.

Ook zijn 96 personen in de ziekenhuizen opgenomen. 16 patiënten liggen op de Intensive Care. Met deze dagelijkse besmettingcijfers, die al dagen boven de 300 liggen, is duidelijk geworden dat Suriname zich in een vierde golf bevindt.

Volgens de Surinaamse minister van Volksgezondheid is er continu overleg met het COVID-19 Outbreak Management Team. Mocht de situatie in het land uit de hand lopen, dan zal de regering zeker ingrijpen, aldus minister Ramadhin.

De cijfers van donderdag 2 september:

7 REACTIES

 1. “mocht de situatie in het land uit de hand lopen, dan zal de regering zeker ingrijpen”.(???)
  Is het niet de verantwoordelijkheid van de regering om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt ???????


  Maak melding

 2. Ik hoop dat nederland jullie in quarantaine zet als jullie nr hun land gaan.
  Ze hoeven jullie testen NIET te vertrouwen.
  Ineens extra covid toen jullie uit Guyana zijn gekomen.


  Maak melding

 3. Dus nu zoeken jullie mensen met covid om Ivermentine op uit te testen maar jullie laten mensen doodgaan. Als die zoon van Gordon zn half dode vader niet uit het ziekenhuis had gehaald was hij dood. Nu leeft hij.
  Al de patiënten die jullie toch laten sterven kunnen jullie dit middel toedienen.


  Maak melding

 4. Leek, die debby weet toch niets , een onnozel , een gedachte maar en dat is achter die massamoordenaar aan te lopen , zal zij een moordenares zijn? zou zo kunnen als je afgod een massamoordenaar is , en die zij gisteren dat zijn aanhang pikin saron moet nemen , en toch komen er steeds meer besmettingen van die lui die pikin saron gebruiken , dus debby , je ziet het , je hoort het dat je afgod er ook geen ballen verstand van heeft , maar waar had hij wel verstand van , dat is mensen vermoorden. die lafbek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.