322 nieuwe besmettingen en 5 coronadoden op 2 september

8
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

Ook donderdag 2 september was er in Suriname weer sprake van honderden nieuwe corona besmettingen. Er werden 322 nieuwe gevallen geregistreerd na 712 keer testen: 45% van de geteste gevallen bleken dus positief.

Dat is donderdagavond naar voren gekomen uit de update van het COVID-19 dashboard van de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid. Uit de update blijkt verder dat er weer 5 personen zijn overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. het totaal aantal doden is hierdoor gestegen naar 730.

Ook zijn 96 personen in de ziekenhuizen opgenomen. 16 patiënten liggen op de Intensive Care. Met deze dagelijkse besmettingcijfers, die al dagen boven de 300 liggen, is duidelijk geworden dat Suriname zich in een vierde golf bevindt.

Volgens de Surinaamse minister van Volksgezondheid is er continu overleg met het COVID-19 Outbreak Management Team. Mocht de situatie in het land uit de hand lopen, dan zal de regering zeker ingrijpen, aldus minister Ramadhin.

De cijfers van donderdag 2 september:

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. “mocht de situatie in het land uit de hand lopen, dan zal de regering zeker ingrijpen”.(???)
  Is het niet de verantwoordelijkheid van de regering om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt ???????


  Maak melding

 2. Ik hoop dat nederland jullie in quarantaine zet als jullie nr hun land gaan.
  Ze hoeven jullie testen NIET te vertrouwen.
  Ineens extra covid toen jullie uit Guyana zijn gekomen.


  Maak melding

 3. Debby de president wordt met open armen ontvangen. Jou baasje komt met handboeien straks en 20 jaar quarantaine.. maar nog effe dit wat kan jij ontzettend som lullen .ik heb niks tegen Afrikanen in Suriname. Maar die grote bek van jullie en het luie mentaliteit. Liever stelen,beroven dan een opleiding en leuke baan. Debby je bent gewoon achterlijk en hebt evolutie gemist. Wees blij dat er nu wat meer intelligentie in de regering zit. Je moet wel heel erg ziek in je paarse ratten kop zijn om desi de en ndp de oplossing voor Suriname te vinden. Dit geeft ook aan dat jij niks weet van het leven. Jij kijkt alleen maar wat een ander heeft om het te stelen. Het zal niet in jou opkomen om te gaan werken om het te kopen. Hersenloze smerige paarse rat ben jij. Ga lekker Ghana wonen val je niet op en weinig Hindoestanen.


  Maak melding

 4. Dus nu zoeken jullie mensen met covid om Ivermentine op uit te testen maar jullie laten mensen doodgaan. Als die zoon van Gordon zn half dode vader niet uit het ziekenhuis had gehaald was hij dood. Nu leeft hij.
  Al de patiënten die jullie toch laten sterven kunnen jullie dit middel toedienen.


  Maak melding

 5. Leek, die debby weet toch niets , een onnozel , een gedachte maar en dat is achter die massamoordenaar aan te lopen , zal zij een moordenares zijn? zou zo kunnen als je afgod een massamoordenaar is , en die zij gisteren dat zijn aanhang pikin saron moet nemen , en toch komen er steeds meer besmettingen van die lui die pikin saron gebruiken , dus debby , je ziet het , je hoort het dat je afgod er ook geen ballen verstand van heeft , maar waar had hij wel verstand van , dat is mensen vermoorden. die lafbek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.