Nieuwe directeur Directoraat Nationale Veiligheid geïnstalleerd

9
Nieuwe directeur Directoraat Nationale Veiligheid geïnstalleerd
President Santokhi met DNV-directeur Shivanand Ramlall.

Shivanand Ramlall is de nieuwe directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV). De installatie heeft vandaag op het Kabinet van de president plaatsgevonden. Regering Santokhi-Brunswijk stelt als prioriteit de aanpak van de integriteitsvraagstukken en reorganisatie van het DNV, meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

Tijdens deze bijeenkomst heeft de president de benoemingsresolutie overgedragen aan de nieuwbakken directeur. Daarnaast is ook het protocol van overdracht getekend door het Interim Managementteam DNV (IMT-DNV), Majoors Eria Wamenie en Gerard Kalka, en directeur Ramlall. Met deze aanstelling wordt de periode van het IMT-DNV beëindigd, maar zal op instructie van het staatshoofd ondersteuning geven aan de nieuwe directeur. 

De president heeft het vertrouwen dat Ramlall, met zijn bagage aan kennis, kunde en ervaring, goed werk zal verrichten. Er is door IMT een doorlichtingsrapport voor DNV gelegd op het bureau van de president met aanbevelingen, die uitgevoerd moet worden. Ramlall geeft aan dat hij zich zal inzetten voor professionaliteit en integriteit om zodoende het imago van DNV te herstellen. Het DNV vervult een zeer belangrijke rol binnen de veiligheidsketen in Suriname.

Bij de installatie waren onder andere aanwezig minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Waarnemend Bevelhebber Nationaal Leger, Henri van Axeldongen, Korpschef Roberto Prade, het Interim Managementteam DNV, Majoors Eria Wamenie en Gerard Kalka en adviseurs van het kabinet.

9 REACTIES

 1. waarom hoorde die paarse korpchef prade er nog bij , hij zou toch vervangen worden deze paarse rat , foutje regering , bent u vergeten dat die prade zijn manschappen terug trok toen ze Cairo wilden ontvoerden door die mannen in zwarte pakken gestuurd door de vorige directeur van de dnv die paarse veira en opdracht aan prade gaf om zijn manschappen terug te trekken , u wilde toch schoonschip maken , maar die prade fungeert nog steeds , bent u bezig om bepaalde zaken in de doofpot te brengen , oh nu snappen we het , daarom loopt die massamoordenaar met 20 jaar gevangenis nog steeds vrij rond , bent u bezig om bepaalde mensen gratie te verlenen , zal ons benieuwen wat Nederland daarvan zou vinden als u zondag- maandag daar bent


  Maak melding

 2. यदि आप इसे नहीं पढ़ सकते हैं, तो यह वास्तव में शर्म की बात है। भविष्य के लिए तैयारी करें। सभी को बदला जा रहा है, राष्ट्रपति संतोखी जैसा दिखता है। सूरीनाम में आधिकारिक भाषा हिंदी है और आप इसे इसी तरह लिखते हैं।

  yadi aap ise nahin padh sakate hain, to yah vaastav mein sharm kee baat hai. bhavishy ke lie taiyaaree karen. sabhee ko badala ja raha hai, raashtrapati santokhee jaisa dikhata hai. sooreenaam mein aadhikaarik bhaasha hindee hai aur aap ise isee tarah likhate hain.


  Maak melding

 3. Wat is de bedoeling van je reactie linco, want het gros begrijpt dit niet, ik ook niet.
  Wil je alweer een rascistische catfight uitlokken hier.

  Af en toe!


  Maak melding

 4. @Linco

  In Suriname zal het Hindi nooit als adhikaraki taal worden erkend.
  Deze heb ik in het hindi vertaald, maar mijn comment zal niet geplaatst worden.
  Dus probeer ik het op deze manier.

  सूरीनाम में हिंदी को कभी भी आधिकारिक भाषा के रूप में मान्यता नहीं दी जाएगी।


  Maak melding

 5. Voor deze zware post die met onze nationale veiligheid heeft te maken wordt het eens tijd, kandidaten door de DNA te laten screenen. We hebben gezien wat mevrouw Veira ervan gebakken heeft, ze zat daar voor de NDP, en deze meneer, voor wie gaat hij daar zitten.
  Een directeur DNV moet toch onafhankelijk zijn toko kunnen aansturen.
  Misschien kan the Stranger Santokhi van advies voorzien, zie zijn waardevolle comments.
  Het lijkt alsof de president de baas is in het land, hij kan benoemen wie hij wil, op elke voor het land cruciale post, onbestaanbaar, in een goed geordend maatschappij, alleen in ons land doen we het weer anders, geen wonder dat w’e njang alla dey, stront.
  Willen we mensen benoemen die niet besmet zijn, dan wordt het tijd dat er gescreend moet gaan worden en dit dan bij wet regelen.
  Een anti corruptie wet werkt alleen aan de achterkant, het wordt tijd voor de voorkant.


  Maak melding

 6. En ja, alweer een Hindoestaan! Nu kunnen jullie natuurlijk los gaan en als losgeslagen beesten gaan schelden……..Chan heeft alweer en Hindoestaan, en nu op een zeer op een belangrijke post benoemd! De andere bevolkingsgroepen zijn niet goed genoeg! Leve de bromkidjari, waar er slechts een soort bloem groeit, de koelibromki!


  Maak melding

 7. En hoe komt het dat 1 man het voor het zeggen heeft? Wie heeft alles veranderd zodat hij en hij alleen het voor het zeggen kreeg?
  de zogenaamde neutralen en de ndpers zijn stil.
  Wel wakker worden
  Hier is zoals altijd maar 1 antwoord mogelijk. bouterse hij eiste dit,
  vroeger hadden we een premier en een gouverneur maar meneer wilde het perse veranderen zodat hij meer macht kreeg.. hij wilde president worden en dit gebeurde dan ook.
  weer ja weer zijn schuld wat heeft deze man goed gedaan?
  NIETS HELEMAAL NIETS
  ik stel voor om de eerst volgende gotro die gegraven word naar hem te noemen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.