Man levenloos aangetroffen langs de Krakaweg

11
Man levenloos aangetroffen langs de Krakaweg

In het district Para is vanmorgen het lichaam van een man aangetroffen. Volgens de eerste informatie werd het levenloos lichaam met schotverwonding, langs de Krakaweg in Suriname aangetroffen. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ingeschakeld voor het onderzoek.

11 REACTIES

 1. Ma as die mang was leefe loos, dang hoe hei koome op die berm? Misgien iemang hebbe gedump hem daar. Dang is moeilik nauw om te soeke wie hebbe gedump hem en warom. Wand in die nagt hebbe niemang iets gesien. Selvs as die mang hebbe gesgreewt, dang niemang hebbe iets gehoort. Ma is wonder datie die wilde beeste hebbe nie opgegeete hem in die nagt.


  Maak melding

 2. Hallo is er een infostop? Waarom wordt dit nieuws niet aangevuld? moeten we weer op die mafkees uit Leonsberg wachten om als een twatwa te zingen?
  Dit zwijgen/deze mediastilte doet vermoeden dat de overledene geen gewone burger was die op weg was om een kraka voor zijn slinger/katapult te halen.
  Was hij een bekend figuur?


  Maak melding

 3. Snappen jullie dan niet dat het een narco staat is?

  Daar hoort dit ook bij,bouterse brunswijk etc dat zijn criminelen of niet?
  Dit soort mensen met hun bloedvergen geld kunnen niets anders dan kapotmaken stelen liegen etc.
  Met zulke schurken in de politiek kan men geen land opbouwen…alleen buitenlandse investeerders profiteren van ons land ,wij surinamers blijven arm.

  Hoe komt dat ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.