Zoon bedreigt en mishandelt moeder met bezemstok om boze geest te verdrijven

11
Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname
Archieffoto: Verdachte aangehouden door Korps Politie Suriname.

De 32-jarige Mitchel S. is in de vroege ochtend van maandag 30 augustus door de politie van De Nieuwe Grond ter zake mishandeling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Hij gaf toe zijn moeder te hebben geklapt, omdat zij volgens hem behekst is. Om de boze geest uit haar lichaam te verdrijven, bracht hij haar met een bezemstok slagen toe.

De 52-jarige D.S., zijnde de moeder van de verdachte deed op diezelfde dag aangifte tegen haar zoon op het politiebureau. Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat Mitchel zijn moeder heeft mishandeld, omdat de vrouw had geweigerd haar telefoonoplader aan hem af te staan.

Dit viel niet in goede aarde bij de zoon, waardoor hij naar een bezemstok greep waarmee hij zijn moeder te lijf ging. De vrouw heeft slagen op haar hoofd en lichaam moeten incasseren. Ook bracht de jongeman zijn moeder klappen toe in het gezicht. De politie die na de melding van het Command Center, gauw het adres aandeed, trof de verdachte Mitchel aan.

Mitchel die een drugsverslaafde is en eerder in aanraking is gekomen met de politie is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

11 REACTIES

 1. Direkt vrijlaten er loopt een massamoordenaar rond met een stelletje vriendjes Die is een groter gevaar. Mitchel heeft gewoon een goeie kotigo nodig.


  Maak melding

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Bij het bovenstaande artikel, wordt steeds een bekende reclame van BAAS Waterval te zien.
  Is het toeval?
  Drugsverslaafde zoon slaat zijn eigen moeder.

  Wel hij heeft geen GELD en kan dus niet vanuit Nederland door de bekende BAAS Waterval worden geholpen.
  Tijdens de Koloniale periode, werd deze drugsverslaafde direct overgebracht naar het Wolfenbuttel. (PCI).


  Maak melding

 3. Deze Zoon wilde de Duivel uit zijn Moeders lichaam verbannen omdat ze behekst zou zijn tevens beweerd de Moeder dat het Ruzie is ontstaan om een telefoon oplader Hopelijk kan de Politie deze Zoon helpen met het verdrijven van zijn verslaving door middel van Baleta zweepslagen hopelijk geneest hij voor eens en altijd


  Maak melding

 4. die vader heeft zijn genen gegeven dat die zoon gal haalt bij zijn moeder , want die vader staat zeker aan de poort bij bouta om bouta te troosten , en zijn zoon , welke zoon ook van hem is niet zijn zorg


  Maak melding

 5. Moeder zeer streng voor zoon. Helpt hem van zijn verslaving af dan hem streng aanpakken gaat niet helpen moeder. Bas Waterval verdrijft negatieve krachten denk ik hun rennen niet met bezemstok achter mensen aan. Het is hun geloof ik heb respect voor hun geloof en rituelen. Heksen vliegen op bezemstelen werd vroeger beweerd in de middeleeuwen ook vogelsoort Ekster zou een heks zijn met hun zwarte lange veren ik weet het niet.


  Maak melding

 6. sandra-angela , jij vliegt toch altijd rond op een bezemsteel daar in de bijlmer , en het is geen ekster maar een raaf die met jou mee vliegt dus twee heksen op een bezemsteel


  Maak melding

 7. @Wat ben je overal uitgescheten grote vette rat met je rattencellen in je hoofd ik denk mij gestoorde liefde en seks lesbische geile krassi antilliaanse buurvrouwen samen met jouw op een kapmes houwer vliegen geen bezem en netals jouw zieke aandacht zoeken op WKN. Loop naar de riool ratten stront @Wat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.