Minister Levens ontvangt scheidende Unicef-vertegenwoordiger

1
Minister Levens ontvangt scheidende Unicef-vertegenwoordiger
Minister Levens en de scheidende Unicef-vertegenwoordiger.

Minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft afgelopen vrijdag bezoek gehad van de scheidende vertegenwoordiger van het Kinderfonds van de Verenigde Naties in Suriname (Unicef) Patrick Matala. De Surinaamse vertegenwoordiger heeft de minister bedankt voor de prettige, positieve en vredige samenwerking tussen het ministerie en het Unicef.

Verder complimenteerde de Unicef-vertegenwoordiger de minister voor het feit dat zij er alles aan gedaan heeft om het schooljaar zoveel als mogelijk te redden. Hij hoopt dat de bewindsvrouw voortzetting zal geven op het gebied van innovatie binnen het onderwijs en dat haar visie wordt gecontinueerd.

Levens bedankte de vertegenwoordiger voor zijn ondersteuning en samenwerking de afgelopen periode en wenste hem verder succes toe in zijn carrière.

1 REACTIE

  1. minister Levens een pluimpje wat U in een jaar hebt gepresteerd , U nam een totaal op zijn grond gelegen onderwijs over van die moeder van van trick de boef , goh hoe hete die grijze postduif , nou ja niet interessant , en de Unicef vertegenwoordiger complimenteerde U voor Uw inzet , nou nogmaals een pluimpje


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.