Lockdown-overtreders worden niet meer opgebracht

9
Afgelopen weekend weer 238 lockdown overtreders overgebracht

Lockdown-overtreders worden sinds afgelopen weekend niet meer door de politie overgebracht naar een locatie om de nacht door te brengen. De politie heeft de aanpak van de overtreders gewijzigd. Personen die de lockdown overtreden worden nu alleen beboet. Dit zei waarnemend korpschef Henry Seedorf dinsdag tijdens een persconferentie.

Leden van de Stootgroep KPS, bestaande uit de politie bijgestaan door leden van het Nationaal Leger en Beveiliging en Bijstanddienst Suriname hebben in het weekend van vrijdag 27 augustus tot en met de vroege ochtend van maandag 30 augustus, in totaal 64 lockdown-overtreders op verschillende locaties in Paramaribo beboet.

Ook personen die zich op locaties zoals Waka Pasi, Fort Zeelandia en de Waterkant bevonden, werden verwijderd. Daarnaast zijn er muziek installaties in beslag genomen.

Achtentwintig personen die zonder rijbewijs reden, waarbij hun voertuigen niet verzekerd en/of gekeurd waren, werden per snelrecht proces-verbaal aangezegd.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft tijdens de persconferentie laten weten dat de autoriteiten het nog niet nodig vinden om een wijziging te brengen in de COVID-19-maatregelen. Dit ondanks het feit dat de COVID-19 situatie in Suriname nog steeds getypeerd kan worden als onaangenaam.

9 REACTIES

 1. Die Haïtianen komen naar Su omdat dit door die ouwe lul Die voor 20 jaar naar de gevangenis moet mogelijk is gemaakt, Debbie en de andere kontlikkers.


  Maak melding

 2. Heb ik iets gemist? Ik dacht dat alle vluchten van en naar Haiti stopgezet waren door Ramdin. Waarom wordt er gezegd dat Ramdin Haitianen NAAR Suriname haalt?


  Maak melding

 3. Debieus, je smoel en je go zijn één. Je beschuldigt de minister, dat hij mensen met covid vermoordt. Jouw gotrofather opa D heeft daadwerkelijk mensen vermoord en dat zijn feiten !
  En nu klagen dora en judas ea antivaxers bij de vp over de minister. Ik hoop voor, vooral dikke dora, dat ze niet naar adem zullen snakken , wanneer ze besmet raken met covid. Het zal géén mooi gezicht zijn, dora als een naar zuurstof happende walrus.


  Maak melding

 4. okee , maar dan moeten ze de boete verhogen en direct betalen , zo niet dan naar het gevang brengen met een extra boete , en het voertuig in beslag nemen als onderpand


  Maak melding

 5. Wat de haitianen betreft: De slm en de buitenlandse minister wil geld verdienen om zich te verrijken.Al gaan de Surinamers dood door de haitianen gebrachte 4e variant, geen nood.De slapende volk moet wakker worden en deze domme regering naar huis sturen.


  Maak melding

 6. Beste mensen:::::het gezeur over die Haïtianen moet nu ophouden. Jullie die in Nederland wonen gaan toch ook naar andere Europese landen op vakantie of in België wonen????

  Die Haïtianen hebben het RECHT om naar Suriname te komen, omdat Haïti in de Caricom zit. NIET de minister betaalt hun tickets. Stoppen jullie nu ermee om dom te reageren.

  NIET de minister van gezondheid stuurt anderen tijdens de locdown de straat op. Ze zijn zelfs verantwoordelijk voor hun daden. Hoe zit het met deze mensen hun waarden en normen??? OPVOEDING laat veel te wensen over!!


  Maak melding

 7. kali—– madjoe , jij kale jij joe jij mady , heeft jou baasje bouta niet die haitianen net voor de verkiezingen naar Suriname gehaald voor een stem, en jij oen wil net als je afgod bouta de schuld in andermanschoenen schuiven , nou kale het wordt tijd dat je kippenmest op je kale bolletje zet en wie weet gaat er weer niets groeien


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.