Dakloze verwondt lotgenoot met scherp voorwerp in centrum

3
Dakloze verwondt lotgenoot met scherp voorwerp in centrum

Een dakloze in Suriname heeft zijn lotgenoot dinsdag met een scherp voorwerp verwond aan de Keizerstraat. Hij zou dit na een woordenwisseling over een diefstal hebben gedaan.

De verdachte vermoedt dat het slachtoffer een tas die hem toebehoorde, heeft gestolen. Hij confronteerde zijn lotgenoot ermee, maar de man wist niets ervan. De verdachte bracht het slachtoffer verwondingen toe in de buikstreek en rechterarm.

Het slachtoffer, dat aanspreekbaar was, is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De verdachte heeft de plaats nog voor de komst van de politie verlaten. Aan zijn opsporing wordt er gewerkt. 

3 REACTIES

  1. Als de dader gepakt wordt,is hij voor even geen dakloze meer.Zijn kompaan heeft intussen een echt kamer met bediening in het ziekenhuis.Wan hogrie charie wan boeng.Ze kunnen beiden even op adem komen …


    Maak melding

  2. Nu zijn 2 daklozen tijdelijk onderdak. Zonder dat 1 voor 12 tussen hoefde te komen. Gefeliciteerd met de nieuwe huisvesting. Zo zie je dat de overheid met oplossingen kan komen als je verder dan in je neus diekt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.