VIDEO: Persconferentie veroordeelde oud-legerleider Desi Bouterse

58

De veroordeelde Surinaamse oud-legerleider Desi Bouterse heeft een dag na zijn veroordeling tot 20 jaar celstraf, een persconferentie belegd.

Bouterse was gisteren niet in de rechtszaal omdat hij ziek zou zijn. Ondanks zijn ziekte was hij dinsdagmiddag toch live via verschillende kanalen in Suriname te zien.

Kanhai, die ook niet aanwezig was op de zitting, heeft aangegeven dat hij beroep zal aantekenen tegen het verzetvonnis. Volgens de wet moet dat binnen 14 dagen gebeuren. Bouterse riep gisteren na de veroordeling via zijn Facebookpagina op om het hoofd koel te houden.

De persconferentie is hier (terug) te zien:

58 REACTIES

 1. Sinds wanneer krijgen veroordeelden een podium ? Stel je eens voor dat Jos B, Taghi en Holleeder een persconferentie mogen geven.
  Kan alleen in Suriname en als je Bouterse heet.


  Maak melding

 2. Het Teloor Gaan Van Een (grote) Leider. From Hero To Zero

  Beste Lezers

  Ik Vindt Het Jammer Dat Ik Niet De kans Heb Gekregen Om Desie Delano Bouterse Een Vraag Te Mogen Stellen. Als Ik De Kans Had Gekregen Zou Mijn Vraag Zijn:

  Vraag 1
  Heer Bouterse,”‘De Afgelopen 10 Jaar Is De NDP Onder U Leiding Aan De Macht Geweest. Hoe Voelt Het Aan Om Leiding Te Mogen Geven Aan De Meest Corrupte En Grootste Rovers Bende Die Ons Land Ooit Gekend Heeft. Schaamt U Zich Niet.

  Vraag 2
  Wat Is Uw Aller Grootse Aangst


  Maak melding

 3. de zieke aan het woord , nou hij is 40 jaar lang een zieke geweest , hij kan van zijn ziekte afkomen om de hand aan zich zelf te leggen , voorbeeld w.b. , en hij heeft wapens genoeg


  Maak melding

 4. We zullen zien hoe lang je nog van de uitvoerende macht de tijd krijgt om vrij buiten te lopen in een democratische rechtsstaat.

  De rechtbank/krijgsraad heeft haar werk bijna gedaan en heeft uitspraak gedaan en vonnis geslagen, schuldig aan voor opgezette en over na gedachte en gemaakte plan/draaiboek en uitvoering of bevel gegeven en verantwoordelijk voor de 8 december 1982 moorden, 20 jaar gevangenisstraf.

  In een democratische rechtsstaat worden misdadigers van misdaden tegen de menselijkheid veroordeeld en moeten hun gevangenisstraf uitzitten.

  Waarom de rechtbank/krijgsraad niet in hechtenis nemen ook heeft aangegeven, is voor velen de vraag. Iedereen die een strafbaar feit gedaan heeft of verdacht wordt voor iets wat volgens de wet niet kan wordt gearresteerd en opgesloten in de gevangenis tot dat zijn/haar zaak voor gaat bij de rechter/krijgsraad en die bepaalt op grond van de feiten de straf en vonnis.

  ddb is schuldig en moet daarom zo snel mogelijk worden opgepakt en opgesloten. Ik hoop dat de rechtbank/krijgsraad het Surinaamse Volk hierover zo snel mogelijk duidelijkheid geeft, waarom ddb niet in hechtenis is genomen. Het volk heeft recht om geĂŻnformeerd te worden in de democratische rechtsstaat.

  Rechtbank/krijgsraad, wat is de reden dat u geen gevangen neming van ddb heeft gedaan bij dit vonnis van 20 jaar.


  Maak melding

 5. Dit fossiel is inderdaad ZIEK…….GEESTESZIEK wel te verstaan.
  Een aaneenschakeling van leugens, beschuldigingen naar anderen.
  Het gebruikelijke, wegkijkende, ontkennende tralala-geleuter.
  Stop deze veroordeelde meervoudig moordenaar zsm achter de tralies.
  LOCK HIM UP.


  Maak melding

 6. ondanks dat hij rust moet nemen, vond hij het toch belangrijk om deze pers conferentie te doen
  later hoor je
  geen prive intervieuws want die hoop stront heeft nog andere afspraken
  dat hele ziek zijn is dus gewoon een lachertje en ze zeggen het zelf
  je moet wel erg achterlijk zijn om dat niet door te hebben


  Maak melding

 7. Dat hij nog schaamteloos komt vertellen dat hij niet verantwoordelijk is voor de huidige situatie in het land geeft duidelijk aan wat voor een lafaard 10 jaren geregeerd heeft.


  Maak melding

 8. Dit noem je geen persconferentie. Dit is een showproject. Persconferentie geef je omtrent je veroordeling. Dit is gewoon dat hij wil laten zien dat ondanks zijn veroordeling hij gewoon een vrij “man” is.


  Maak melding

 9. Het was niet meer dan lariekoek en apekool.

  Armoede begon al erger te worden sinds 2016, de koers is sindsdien sterk gedaald en werd door subsidie m.b.v. leningen gemanipuleerd !

  Vergelijk de prijzen en de koers van 2010 (bij zijn aantreden) met mei 2020 (bij zijn aftreden).

  Een persconferentie biedt helaas geen ruimte voor discussie.
  Hij heeft nergens zijn verantwoording genomen maar juist overal de verantwoording gelegd bij een ander.

  Mek Bouta nyang mi mars.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 10. Hij kan door zijn gelul nu opgepakt worden als waardevolle getuige ivm de wapendiefstal want hij weet wie de wapens heeft.
  Een bigup voor mw Homoet want ze legde flink zout op de verschillende wonden. Maar als journaliste heeft ze niets te vrezen want ze is geen rivaal en heeft geen tollie om vers geoogst mee te spelen.
  Ik voorspel heel binnenkort een aanhouding en beperkingen waar zelfs mw Silos of Nibte geen toegang hebben.
  Diefstal van Staatseigendommen in vereniging!


  Maak melding

 11. degene met de grootste bekken zitten altijd in nederland
  toeval?? of zijn het gewoon zielige figuren die nog steeds slaaf zijn van de witman?
  alleen de witman wil ze niet omdat ze totaal nuteloos zijn en daarom het moeten doen met een uitkering onder het mom van hun geld terughalen.
  lachwekkend zulke figuren die totaal hersenloos zijn


  Maak melding

 12. Kukel en tralalaa en lp van de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname. Mooiste moment, toen opa D aangaf, dat de dood van Walter hem behoorlijk geraakt heeft en dat hij niemand dit toewenst. Nou opa D, jij heb véél families in Suriname, nee heel Suriname, VEEL LEED bezorgd en dat fires back in your face murderer. En nog steeds wil je géén verantwoording nemen voor jouw wanbelijd. A no mi ten voeten uit.
  En idd. Hij weet waar de wapens zijn en weet waar boefdraad is. Typische opa D scenario’s.
  Kafowroe, go dong ini wang tingi gotro en verzuip jo varken.


  Maak melding

 13. Wat een grote onzin. De onderwereld wil wapens terug geven???
  De regisseur heeft een persconferentie gehouden en ’t wordt langzaam maar zeker heet onder z’n voeten.


  Maak melding

 14. “…
  Deze wapens behoren het Nationaal Leger toe. Daarom heeft de onderwereld besloten de wapens terug te geven, maar onder voorwaarden.

  De onderwereld heeft een liaison aangewezen en heeft gevraagd dat van de zijde van de overheid ook een liaison wordt aangewezen in wie zij vertrouwen hebben.

  Bouterse merkte op dat men in het ‘veld’ weet bij welke groep de wapens liggen. Het gaat om een bepaalde etnische groep, maar er wordt geen echte actie ondernomen om de wapens uit de gemeenschap te halen.
  …”

  Bullshit Bouta verklaard hier dat hij weet over de deal van de wapens van het NL.
  Er is bij hem ingebroken en de enige dader die hij noemt is zijn overleden kleinzoon de rest neemt hij in bescherming.
  Aanvullend verwijst hij naar een etnische groep en bewijst hiermee de bron van verdeeldheid en rassenhaat te zijn.

  Weer ligt de schuld en de verantwoording bij onbekende duistere krachten die aan de fantasie van zijn volgers wordt overgelaten.

  Bouta-lovers,
  hoe laag en goedkoop zijn jullie om dit nog te slikken ?
  Dom of slim nu ter zijde maar dit is toch respectloos en laf.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 15. Deze idioot denkt dan iedereen gek is en zijn onzin geloofd.
  1- Als de onderwereld de wapens terug wil geven kunnen ze het gewoon op een veilig plek stallen en de politie/MP bellen.
  2- Als hij hiervan weet heeft dan heeft hij informatie die hij met de politie/MP/OM moet delen.
  En boven al dit heeft geen f..k te maken met het proces maar alles met zijn misdadige activiteiten en gewelddadig karakter. Welk normaal mens wil dergelijk zwaar oorlogstuig in zijn woning??
  De man kan beter direct i een dwangbuis opgesloten worden in een isoleercel.


  Maak melding

 16. Een veroordeelde moordenaar geeft publiekelijk in een persconferentie aan, dat hij een directe lijn heeft met de onderwereld. Dit is absurd, onfatsoenlijk en een grove schande voor Suriname en de krijgsraad.
  Hij geeft zonder enige gĂȘne toe dat hij warme banden onderhoud met criminelen. En de ndp’ers maar ontkennen.

  Shame on hotel D’ark om deze veroordeelde moordenaar een podium te bieden.
  Hoe dom zijn jullie. Besmet!

  Volgens de media heeft “het veld” de onderwereld, hem gebeld, ze willen de gestolen wapens inleveren. Proest!
  Hij had zich toch ziek gemeld voor het 3e verhoor vd gestolen wapens.

  Hartverwarmend dat een aantal gangsters je hebben beschermd. En toch was je bang voor die mannen in de bosjes en onder een brug.

  Dit is zo belachelijk, lijkt wel een slechte B-film.


  Maak melding

 17. Het is hem niet goed bevallen dat hij mogelijk 20 jaar moet brommen. Dan komt hij met bijzaken zoals over de gestolen wapens, waar hij zelf natuurlijk een hand in heeft gehad.
  Hij heeft nog net niet verteld dat een paar van de zwaardere wapens te Lelydorp is, in de buurt van de woning van S.


  Maak melding

 18. robles en luci-en , jullie zijn geen varkens maar gewone paarse homo ratjes en stonden met wijde oortjes te luisteren netjes met je voorpootjes over elkaar he naar dat rattentaal van jullie opperrat te luisteren en jullie hebben het niet begrepen wat die oen zei he , ja hij zelf ook niet , hij lult in de wind en dan maakt je er niets van he , altijd geeft hij anderen de schuld van zijn misdaden , ook had hij het over de onderwereld , ja geen wonder die heeft hij zelf gecreëerd en die willen de wapens teruggeven onder voorwaarden , dat zal wel niet van hem komen maar van die kan-haai de pamper verwissellaar , en al die andere paarse opperratjes knikten op en neer met hun smalle rattenkopjes ,jullie zullen wel goed meuren vannacht , maar morgen hebben jullie een enorme kater van al dat gezwam en duiken direct het riool weer in


  Maak melding

 19. robg en franco 11 en rbrowny , en oliepitje en debby en nog meer paarse ratjes waren nog aan het stoeien in het riool en misten de spreekbeurt van hun geliefde afgod , blijf maar gewoon door stoeien het stelde niets voor alleen maar luchtverhalen met een enorme stank


  Maak melding

 20. luci-en , jij hebt geen respect voor de nabestaanden van de decembermoorden 1982 , was jij soms mede schutter van het peloton en je stond zeker naast bouta he , waardeloze vent ze vinden jou ook nog hoor maar het wordt geen 20 jaar cel , maar iets wat je niet wil dromen viezerik


  Maak melding

 21. =Dit is wat bouterse zegt:::::::::Ex-president Desi Bouterse heeft op een persconferentie vandaag meegedeeld dat de onderwereld zich georganiseerd heeft en bereid is de gestolen wapens terug te geven. Zijn kleinzoon Walter, die suĂŻcide gepleegd heeft, en zijn comparanten hebben de wapens uit de wapenkamer in de woning van Bouterse gestolen. Deze wapens behoren het Nationaal Leger toe. Daarom heeft de onderwereld besloten de wapens terug te geven, maar onder voorwaarden.

  Deze man is echt een grote SCHOFT voor het land Suriname


  Maak melding

 22. Wie kan die man nog serieus nemen. Met belangstelling de wartaal uitgeluisterd. Vooral de wapenkamer idiotie.
  Hoe is het denkbaar dat dit soort zaken gebeuren, de onderwereld terug wil geven en dat de regering dat straffeloos zou kunnen laten gebeuren.
  Bouterse had defensiewapens in zijn huis voor een peloton en doet daar net over als of anderen daar verantwoordelijk zijn en doet net als of de onderwereld het zonder gevolgen moet kunnen terug geven.
  Wat hij uitstraalt is ik weet waar ze zijn en mijn misdadigers kunnen er mee doen wat ik wil. Probeer ze op te halen. Hij dreigt.
  De man is volledig gestoord en erg bang.


  Maak melding

 23. @Robles
  1000x eens met jou. Toen ik Su woonde heb ik dat ook steeds gezegd.
  En nu woon ik al decades in het buitenland, maar ik kan het niet laten om alles op de voet te volgen omdat mijn hart in Su ligt. Ik kijk er ook naar uit om mij weer in Su te vestigen.
  Maar idd sommigen hebben waarschijnlijk niks te doen in Nederland en hebben het grootste woord.
  Dus ja, opzouten allemaal.
  Gaan jullie in Su wonen en mee lijden met het Surinaamse volk.


  Maak melding

 24. Zijn aanhangers riepen; we want Bouta, we want Bouta, weg met Santokhi! Iemand zou dat stelletje ongeregeld moeten uitleggen dat Bouta, met een veroordeling voor moord op zijn naam, nooit meer op een verkiezingslijst kan staan, hij zal dus nooit meer tot zijne Excellentie gekozen kunnen worden, Als ik een van zijn aanhangers was geweest zou ik beginnen met na te denken op welke van de minder misdadige NDPers ik mijn stem zal uitbrengen bij de volgende verkiezingen..


  Maak melding

 25. @Henkes 1 september 2021 At 00:10
  . Als ik een van zijn aanhangers was geweest zou ik beginnen met na te denken op welke van de minder misdadige NDPers ik mijn stem zal uitbrengen bij de volgende verkiezingen.
  .
  Je vraag iets wat onmogelijk is. Nadenken doen en kunnen ze niet, en alleen grote criminelen staan op de NDP lijsten.


  Maak melding

 26. dat ik nog eens mee zou maken dat robles me gelijk zou geven???
  tis echt een bijzondere dag vandaag

  wat me altijd verbaasd van die surineds? is dat ze het altijd beter weten zonder enige vinger ook maar ergens in de pap te hebben
  ze zijn geen onderdeel van het probleem en ook niet van de oplossing
  het zijn gillende jankerds met een grote bek die langs de zijlijn staan en willen meelullen met iets waar ze kant nog wal van weten, behalve wat ze horen van de zogenaamde surinaamse media die alles bij elkaar loopt te liegen en bedriegen
  en zwaar incorrecte informatie loopt te verschaffen keer op keer.


  Maak melding

 27. Arlet 31 augustus 2021 At 23:15
  @Robles
  1000x eens met jou. Toen ik Su woonde heb ik dat ook steeds gezegd.
  En nu woon ik al decades in het buitenland, maar ik kan het niet laten om alles op de voet te volgen omdat mijn hart in Su ligt. Ik kijk er ook naar uit om mij weer in Su te vestigen.
  =============================

  Er is zoveel kennis en ervaring welkom in Suriname. Ik zie met plezier dat er nog genoeg mensen zijn in Suriname die niet de makkelijke weg kiezen en wegrennen maar blijven om te helpen er wat van te maken. Juist nu is alle hulp welkom. En in een crisis liggen er ook de grootste kansen.


  Maak melding

 28. En deze grote bek, zonder relevantie, is mogelijk gemaakt door deze niet transparante vriendjes en familie regering die geen deuk in een pakje boter slaat ondanks hun botro ede’s


  Maak melding

 29. Niks anders dan geblerrr, wat een ezel is deze man. Gewoon een schande dat je ziet dat ondanks hij met een briefje zit, hij toch opzoek moet gaan naar woorden om zich te verduidelijken. Aangaande zijn onzin over brouwsels zaait hij nog meer verdeeldheid in de samenleving. En zijn oproep dat natuurgenezers moeten samenkomen met geneeskundigen is werkelijk de grootste mop van de eeuw. Want wat weten deze natuurgenezers over de werking van hun brouwsels t.a.v. onderliggende aandoeningen??
  Ik kon het mezelf niet aandoen om de rotzooi die hij verteld helemaal uit te kijken. Hij is zo labiel dat hij niet begrijpt dat een persconferentie van 1:30 uur veel te lang is en dat mensen na het horen van zoveel onzin afhaken. Ook weet ik zeker dat hij voor zijn show begon, hij een paar diepe snuifjes heeft genomen, want hij ziet er behoorlijk high uit. Deze grote lafaard, moordenaar en drugsdealer.
  Aangaande het feit dat figuren hier vinden dat als je in Nederland woont, je niets te zeggen hebt dit; Mie atie de pe mie koemba tei berie. Jullie kunnen daar niks aan veranderen en mogen van mij de pot op want niemand kan mij de mond snoeren.


  Maak melding

 30. Ex president was een veroordeelde drugscrimineel en is nu een veroordeelde meervoudige moordenaar.
  De huidige Vieze President is een veroordeelde drugscrimineel en nog meer.
  Met zulke hoge Pieten hoef je in Suriname geen eerlijke leiders te verwachten.
  bouta moest wel ff flink slikken toen zijn Stamhouders reputatie ter sprake kwam. Vader zoon en kleinzoon zijn faya. Vader moet nog de bak in, zoon zit in de USA in de bak en kleinzoon door(gestolen) vuurwapen omgekomen. Oja schoonzoon heeft gestolen van het land en het volk en is gevlucht naar Cuba alwaar hij volgens de moffokorantie een casino runt.
  Als de kleine crimineel ddBouterse niet als jongeling door de paters van Tilburg op het rechte pad was gehouden, dan was hij gedoemd geweest om voor galg en rad op te groeien. Maar ja je kan het kind uit de criminaliteit halen maar de criminaliteit haal je nooit meer uit het kind.
  wacht maar als brammetje zijn nier weer terug wil joe o sji grees!
  Hopelijk vlucht de moeder van Waltertje met haar zoon uit het land en komt hij in een beter milieu tot wasdom. Zet hem niet in de positie om zijn vader te wreken! Laat dat aan zn opa over.
  A tranga jere HET ZIT IN DEN BLOEDE!


  Maak melding

 31. Dit was een persconferentie bedoeld om de huidige regering te bedreigen. Zoiets van let op hoor, mijn dieven hebben wapens en ze kunnen van alles uithalen met de ministers en de rechters en ze gaan mij ten allen tijde beschermen.


  Maak melding

 32. Dat Bouterse die moordenaar nog leeft moet hij dankbaar zijn.
  Een moordenaar blijft een moordenaar daaraan verandert helemaal
  niets idioot .Jij moet blij zijn dat je en Suriname woont want je kan geen kan op
  anders word je opgepakt wegens veroordeling in het buitenland .Als mens ben je
  waardeloos.


  Maak melding

 33. Als de vos de passie preekt boer pas op je ganzen.
  Wat een gotspe, de man slaat alleen nog maar wartaal uit. Hij schijt natuurlijk in z’n broek en probeert deze regering consequent van alles de schuld te geven. Tegelijk is hij bezig dreigementen te uiten naar de huidige regering.
  Plotseling maakt hij zich zorgen om het volk. Toen hij samen met zijn vriendjes het land leegroofde was er niets aan de hand en dacht hij niet aan het volk. De man gelooft echt dat hij goed heeft gedaan voor het land en niet de basis heeft gelegd voor de ondergang van het land.
  Deze man had een maatschappij visie, een wereld visie en een doel voor dekolonisatie. De enige visie en doelstelling die hij heeft kunnen waarmaken staat op z’n bankrekening en het land ligt in chaos en ellende. Volgens hem hadden we in de jaren 80 een democratisch contract met Korea, alleen had Suriname geen vissersvloot. Hoe dan, democratisch contract?
  Hij is inmiddels een gevaar is voor de samenleving geworden en moet samen met zijn kornuiten opgepakt en meteen opgesloten worden.


  Maak melding

 34. Redskin 1 september 2021 At 07:39
  Arlet en Robles zonder surineds hadden jullie niks te vreten. Pure jaloezie van jullie lage soort honden. Arlet vergeet niet dat zonder Holland jij nooit in Suriname had kunnen gaan wonen en nu lekker na trappen naar het land wat jou een toekomst gaf. Als er Ă©Ă©n volk een grote bek heeft, dan is dat de Surinamer die juist geen moer te vreten heeft.
  =============================

  Redskin, helemaal eens.
  Vraag ze waarom het met hun eigen bijdrage toch mis heeft kunnen gaan en het zover heeft kunnen komen dat Suriname nu in chaos en ellende verkeert. Ook die roeptoeter dzb zit hoog van de toren te blazen, zonder zich te realiseren dat er niets meer te stelen zou zijn als die dozen niet uit Holland kwamen.


  Maak melding

 35. Waarom worden niet de juiste vragen gesteld?
  Waar in de grondwet staat het aangegeven dat de opperbevelhebber van het leger, een eigen wapenmagazijn thuis mag hebben?
  Waarom werden de wapens na het optrekken van bouterse uit het macht centrum niet over gedragen aan het leger waar ze thuis horen?
  Als burger waren de wapens in zijn bezit, wat is het verschil nu, daar de wapens nu in handen zijn van andere burgers?
  Is een grote toneel stuk.


  Maak melding

 36. De gecreëerde hype heeft volgens Bouterse gemaakt dat grote groepen vrienden, militairen en ex-militairen, naar zijn terrein zijn gekomen om hem, zijn vrouw en kinderen te beschermen. Het was zeer hartverwarmend, zei hij. Het hele terrein was vol. Hij heeft ook controle mogen uitvoeren en waren veel belangrijke eenheden daar.

  Regering, met deze woorden laat Bouterse duidelijk blijken dat jullie wel enige slappe happen bij elkaar zijn.
  Bouterse heeft het over beschermen. De vraag is aldus “waren deze beschermers aanwezig met wapens?
  Zo ja dan is de huidige situatie explosief en dient de regering en specifiek de minister van Justitie en Politie op te treden en niet als een slak of luiaard bezig zijn.
  Dit is het testen en bespelen door Bouterse om te kijken hoe ver hij kan gaan en wat de gevolgen zijn.


  Maak melding

 37. Klopt wat u zegt, bigi sma. Dit was een verkapte bedreiging tegen de rechtsstaat . Als dat waar is, moet men die eenheden ontwapenen en die exmilitairen géén overheidssteun meer geven.
  En bovendien heeft hij al die oso dresi kwakzalvers geprezen, terwijl hijzelf met ienke die chinese vaccin in uitvaartcentrum ocer is gaan halen.
  Deze grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname moet nou eens en voor altijd uiteraard de surinaamse samenleving worden verwijderd, goedschiks dan kwaadschiks. Als de tijd daar is, zal opa D het merken . Val mij maar aan paarse afgod aanbidders.


  Maak melding

 38. Bigi Sma
  Bouterse dreigt altijd in direct en zonder iets te bewijzen.

  Voor het zelfde geld zat hij gisteren eenzaam op zijn veranda te spinnen over een veilig vertrek.
  Bij de rechtbank waren maar een paar mensen. Bij het persmoment was er geen echte achterban om te showen. Panka en een mevrouw.

  De verhalen en antwoorden waren alle onsamenhangend en bewijzen slechts dat de wapens slecht beheert waren en een goede onderzoeker Bouterse van wederrechtelijk toe eigenen van defensie materieel kan aanklagen. Bouterse mag ze dan als bevoegd gezag onderzich genomen hebben. Het is echter zijn verantwoordelijkheid ze direct zodra hij dat gezag niet meer heeft ze uit zichzelf over te dragen. Zich verschuilen achter dit en dat is niet aan de orde.

  Nu stellen dat Walther en comparanten gestolen hebben en er slechts een sleutel voor nodig was om deze wapens mee te kunnen nemen is banaal.
  Nu te stellen dat de onderwereld ze terug wil brengen maakt duidelijk dat Bouterse lijntjes naar de onderwereld heeft en bereid is met de dieven en verantwoordelijken voor de dood van zijn kleinzoon te dealen. Natuurlijk moet justitie de go between als verdachte zien.

  Bouterse maakt ruis heeft hij manschappen en heeft hij wapens hangt hij boven de markt en boven het hoofd van de eerste die bij een arrestatie als eerste door de deur komt.

  Bouterse vergeet echter een ding. Als er een arrestatie team bij hem aanklopt zijn ze enorm goed opgeleid of krijgen deze hulp van Frankrijk en NL, Je weet niet hoe goed die opgeleid zijn. Bouterse kan een compagnie mensen in zijn tuin plaatsen ze. het houdt ze niet tegen.


  Maak melding

 39. robles en arlet zijn in slaap gevallen van het verhaaltje van de tot 20 jaar veroordeelde massamoordenaar , echt he paarse ratten , jullie vinden hem nu ook saai worden toch


  Maak melding

 40. Ik ben Ateam aan het bingewatchen voor die tijd deden ze het goed! Laatst zag ik wat feestvierders uit een heli stappen om het leuk te hebben in Torarica. De Pier was (af)gesloten.
  En ik moest denken aan een vluchtgevaarlijke crimineel niet ver daar vandaan. Wat een experience!


  Maak melding

 41. Vrouw neus, dit keer durfde je niet langs te rijden om te filmen hoe druk het was bij de veroordeelde moordenaar, op de dag van zijn veroordeling.

  Er is zelfs eten bezorgd. Het was een authentieke ‘njang dringie’ waiting for the guilty as charged party.

  En wat vind de minister van Defensie van het warrig wapenverhaal.
  En wat vind de krijgsraad van het ‘ziek zijn’ verhaal.

  Zeer slecht voor de geloofwaardigheid van de rechtstaat.


  Maak melding

 42. Bigi Sma 1 september 2021 At 12:33
  JoJo 1 september 2021 At 14:05
  ============================

  De gecreĂ«erde hype heeft Bouterse zelf veroorzaakt door keer op keer bepaalde dreigende uitspraken te doen. Door in zijn persconferentie aan te geven dat grote groepen vrienden, militairen en ex-militairen, naar zijn terrein zijn gekomen om hem, zijn vrouw en kinderen te beschermen, geeft aan dat hij ervan uit gaat die waarschijnlijk wel degelijk nodig te hebben. Waar en tegen wie geeft hij niet aan, maar creĂ«ert wel weer zelf een andere hype hierdoor, alsof hij nog zo belangrijk is voor het land. Ook zijn uitspraken over de regering die op oorlogspad zou zijn, is op z’n minst bedenkelijk. Bij Ă©Ă©n van de laatste vragen die ging over zijn gevangenneming begon hij ook al te stotteren en deed op z’n Surinaams voorkomen dat hij niet verleidt moest worden tot bepaalde uitspraken.
  Al met al is de man een hoog risico voor Suriname en moet zo snel mogelijk opgepakt worden om zijn straf uit te zitten. Deze regering moet geen enkel macho gedoe accepteren en de wond zeker niet laten rotten, want het kan alleen maar erger worden. De man slaat een hoop wartaal uit en probeert gelijktijdig bewust weer zieltjes te winnen onder het volk onder het mom dat hij het in die tien jaar zoveel beter zou hebben gedaan dan deze regering die pas een jaar aanzit.


  Maak melding

 43. Gevangenneming is niet het juiste woord in deze case

  De krijgsraad/rechtbank heeft het vonnis bepaald van 20 jaar en wat dan moet gebeuren is dat ddb wordt opgepakt door de politie, MP en 20 jaar moet gaan brommen in de gevangenis.

  Ook de uitvoerende macht kan ddb laten oppakken en in de gevangenis laten opsluiten, omdat hij een gevaar is voor de maatschappij/samenleving.


  Maak melding

 44. Was Ingrid B. – W. bevoegd om over de wapenkamer te waken zij had volgens Bouterse ook de sleutels ?

  Bouterse weet wie die liaison van de onderwereld is.
  Dit willen de media en het volk ook weten !

  Is de woordvoerder van de NDP, Ricardo Panka, de liaison van de onderwereld ?

  Wie A zegt moet ook B zeggen !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 45. Er zijn genoeg overtredingen die ddb heeft begaan om daar voor te worden opgepakt te worden vervolgd, Op grond van deze zaken kan en mag en moet hij volgens de grondwet in hechtenis worden genomen, Zie zijn uitspraken die hij in zijn persconferentie gedaan heeft.

  ddb is een heel groot gevaar voor de samenleving

  Daarnaast mag de uitvoerende macht hem voor de veroordeling door de krijgsraad/rechtbank van 20 jaar nu al achter slot en grendel plaatsen,


  Maak melding

 46. bingo , hoe weet je dat er wapens zijn bij S , en jij bent zo’n lul je kunt toch zeggen bij Santokhi , of nog duidelijker bij president Santokhi , kom met bewijzen en zo niet verlaat dan dit medium , paarse lullemeier , bingo het was een valse bingo van jou


  Maak melding

 47. De man is compleet gestoord.
  De oplossing is om gewoon 2 uur nadat de lock down in is gegaan bij hem langs te komen om hem op te halen. Iedereen die buiten staat eerst ff afvoeren en daarna langskomen om hem op te halen. Als hij vlucht wel dan weten we wel wat er moet gebeuren. Gewoon Op de vlucht ….


  Maak melding

 48. “The love song”
  Al jaar en dag moet je aanhoren hoe rijk Suriname wel niet is, nu gooit hij er een schepje boven op en promoveert Suriname naar 10e rijkste land ter wereld en dat Suriname een land is in ontwikkeling is. (46 jaar al). Verder geeft aan hoe gevaarlijk en gemeen kolonisator is. (Maar hij gaat gratis vaccinatie halen afkomstig van de kolonisator). Het gevaarlijke van deze “Love Song” is dat zwakke en zieke geesten deze “Love Song” ook mee zingen.

  Ondertussen ligt de volksgezondheid al vanaf mensenheugenis op zijn gat. 40 jaar Bouterse en niemand heeft nog kunnen proeven aan die rijkdommen, wat hij het volk voorhoudt. Eigenbelang en die van familie en vrienden zijn prioriteit, de rest mag barsten.


  Maak melding

 49. Toeval of niet gelukkig zit ik niet op facebook en mag ik wel zeggen dat ik het vreemd vind van dat lijk te op weg naar Krakka.
  En die seniele baas heeft het raar genoeg wel over de wapens gehad maar niet over de op het politieburo uit de afgesloten kast gestolen tas met persoonlijke spullen van Wally gehad. Zou het kunnen dat oma inke ook van die “zwaarbewaakte” kast een sleutel had of nog steeds heeft?


  Maak melding

 50. Deze demente oude man heeft nog steeds niet in de gaten dat hij niet meer mag meedoen. Waarom sluiten ze hem niet voor zijn eigen veiligheid op. Het zou ook van enig respect aan de nabestaande getuigen om dat te doen ,en deze man geen podium meer te geven, en hem te verbieden om zich nog zo publiekelijk op te stellen. Opsluiten in een huisarrest kan toch wel. Waarom durft Chan zijn vingers daar niet aan te branden? Hij was te ziek voor de rechtszaak maar staat de volgende dag met zijn seniele kop weer een hoop onzin uit te kramen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.