Ruim 366.000 SRD buitgemaakt bij overval op voertuig Hatramij

10
De politie ter plaatse.

Vier criminelen hebben vanmorgen aan de Dageraadweg in Suriname, ruim 366.000 SRD buitgemaakt bij een overval op een voertuig van handelsmaatschappij Hatramij. Ze gingen er met het geld vandoor in een zwarte auto.

De chauffeur was samen met arbeiders geld gaan storten, toen zij werden klemgereden aan de Dageraadweg. Van de vier criminelen stapten drie uit. Twee van hen waren gewapend met vuistvuurwapens. Een van hen loste een intimidatieschot en bedreigde de chauffeur met het wapen.

De chauffeur vreesde voor zijn leven en deed het portier open. De dader nam toen de tas met het groot geldbedrag weg. Hij stapte nadien samen met zijn kompanen in de gereedstaande auto waarin, ze vervolgens zijn weggereden. De auto werd bestuurd door de vierde rover die niet was uitgestapt. 

10 REACTIES

 1. Dat krijg je weer met zoveel contant geld over en weer.
  Men wil niet over op giraal betalen om de bekende redenen en dan krijg je dit.
  Heb er geen medelijden mee.


  Maak melding

 2. Misschien zelf de eigenaar die mensen hft gestuurd om dit te doen. Hoeft hij geen personeel te betalen, geen stroom. Het bedrijf id niet zo geweldig.
  Veel mensen raken hun baan kwijt met de hoge stroom rekeningen. Inkrimpen gaan de bedrijven


  Maak melding

 3. De geboefte en schurkerij neemt alleen maar toe daar. 95% zijn alleen maar dieven en oplichters daar. Ik ben blij dat ik uit die rommel dat ze Suriname noemen ben weggerend. Heb spijt van dat ik in 2012 een beveiligingsbedrijf had opgericht daar. Soso rommel!!!🤮


  Maak melding

 4. zie je Redskin dat die twee debby en browny zelf stelen en er ook nog trots op zijn , maar vandaag of morgen treffen ze de verkeerde en hun afgod bouta is uitgespeeld dus einde van die twee en ook die y y y y


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.