Man beschoten en beroofd in woning

6
politie-suriname-in-actie-nieuw

Twee criminelen hebben een man maandagavond beschoten en beroofd in zijn woning aan de Lantanastraat in Paramaribo. Het slachtoffer raakte gewond in zijn linkerbeen en moest medische behandeling ondergaan.

De man is beroofd van zijn halsketting. Hij zat op het balkon en zag plotseling twee rovers bij de poort. Hij ging toen snel naar binnen. De criminelen renden meteen het pand binnen en losten schoten op hem. Zij rukten zijn halsketting weg en kozen het hazenpad.

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

6 REACTIES

 1. Tja, als je tegenwoordig op je balkon wilt zitten, moet je een kogelvrije vest aan en een AK-47 op je bijzettafeltje hebben. De titel van het eerstvolgende boek over Suriname luidt (van Narco-staat tot Crimineel landje)
  Misschien word ik zelf wel de schrijver…


  Maak melding

 2. Dan praat men over toeristen?? Ze zijn gek volgens jullie. I.p.v. criminelen opsporen dan kletsen ze met 1 of 2 mensen in de auto na 9 u.
  Ga feestjes aanpakken en deze criminelen zoeken.


  Maak melding

 3. debby het is duidelijk , die twee paarse ratten waren eventjes aan het werk om op die man te schieten en hem beroven , zie je wel debby die ratten komen van de bouta school , en daar leren ze alleen maar hoe je moet stelen en hoe je op mensen moet schieten , en jij stuk vuil zal ook wel daar gezeten hebben he of was je bang , jij bent zeker ook een schijterd en piest steeds in je broek he


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.