Internationaal event biedt aanpak tegen racisme en discriminatie op de werkvloer

2
Internationaal event biedt aanpak tegen racisme en discriminatie op de werkvloer

De tweede Amplify DEI Summit keert dit jaar terug op 27-29 september 2021 met de focus op leiderschap.Deze conferentie, die voor het eerst in 2020 plaatsvond, is een online evenement dat internationale experts in gesprek brengt met werkgevers, managers, HR professionals, L&D professionals en change makers.

Dit evenement is bedoeld om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie naar de next level te brengen.
De organisator van het evenement, Vivian Acquah, zegt dat ze zich geroepen voelt om in actie te komen – nadat ze de dood van George Floyd aan haar 6-jarige zoon had uitgelegd. Haar zoon maakte zich zorgen om het welzijn van zijn moeder.

Acquah besloot een ripple effect te creëren, om de samenleving voor zowel deze generatie als de volgende meer inclusief te maken. “Daarom organiseer ik dit jaar voor de tweede keer de Amplify DEI Summit met meer dan 80 internationale experts. Er is genoeg gepraat, we moeten niet lullen maar poetsen wanneer het gaat om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie.”

De sprekers zijn professionals uit diverse sectoren en vakgebieden en komen o.a. uit Europa, Amerika, Canada, Azie, Zuid-Afrika , Verenigde Arabische Emiraten, Barbados, Zuid-Amerika. Het online Amplify DEI Summit vindt van 27 tot en met 29 september plaats.

Bevestigde sprekers zijn o.a. Hilary Richters (Deloitte); Peter Zerp (Accenture); Leon Pieters (Deloitte); Bogdan Manta (The Essentials Experts); Ruben Brave (Entelligence); Kiana Minkie (Acrolinx); Sujan Patel (Mailshake); Stefan Tonnon (Insights); Omena Ukeleghe (Deloitte).

2 REACTIES

  1. Zwarten die bij het geringste niet-zwarten beroven, mishandelen en doden – heel frequent – daar moet ook over worden gepraat. Het kan en mag geen taboe onderwerp zijn.


    Maak melding

  2. Nou ja zeg dit racisme zit heel diep over deze man Floyd deze man was Porno ster en crimineel in Amerika. De blanken ook in holland zijn slim racistische Racisme is heel fijnzinnige en de racisten witte mensen zijn heel goed in. Ik ben aziaat overal waar ik kom wordt aan mij gevraagd werk je en als je werk hebt moet je flink belasting betalen politie begint te loeren wat je doen en laten zijn hun zetten je zelfs op interpol als gezochte zware crimineel zo slim van blanke blauwe en bruine ogen en zeer fijnzinnig racistisch ? Werk werk Dit hoor ik al mijn leven lang vamaf mij 2 e levenjaar. De blanke vraagt nooit aan een zwarte man en vrouw werk je want de blanke is heel fijnzinnige hij of zij weet deze zwarte geen vreten wordt dan een crimineel en gaat Aziaat doodmaken voor geld. Dus dit zit heel diep bij blanke mensen in cellen ik heb het zelf meegemaakt en de witte blanke geniet stiekem heerlijk ervan. Ik werk mij kapot terwijl de creolen mannen en vrouwen zelfs mij mond loeren vreten zieken hun en ruzie zoeken hun ook de blanke zijn slim en weggetrokken uit arme wijken de arme als ik woont in zo’n wijk en moet werken voor de ratten . De allochtone burgemeester in rotterdam is een marokaan is een grote racist hij is alleen voor rijke en witte mensen en eigen soort dus ik kan veel vertellen het is een slimme truc van witte mensen. Zwarten geen werk dan ruzie zoeken roven en doden etc. Zo zit racisme un elkaar bepaalde groepen zoals zwarte worden opgehitst door blanken om te beroven moorden etc. Heel erg erg slim van blanke en je wordt als aziaat voor de gek verklaard door blanke zieke geesten. Ik woon heel lang in holland ik ken de zieke systee m van holland.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.