3 coronadoden en 127 nieuwe gevallen; vierde golf in Suriname

7
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

Maandag 30 augustus was in Suriname 46% procent van de 276 afgenomen coronatests positief. Het gaat daarbij om 127 nieuwe gevallen. Dat blijkt maandagavond uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder er 3 personen zijn overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal doden tot nu toe is hierdoor gestegen naar 718. Ook het aantal personen in het ziekenhuis is gestegen van 78 op zondag naar 94 maandag.

Suriname heeft net als veel andere landen te maken met de besmettelijke deltavariant van het coronavirus. Dat heeft ervoor gezorgd dat het land sinds begin deze maand te maken heeft met een vierde coronagolf, aldus de Surinaamse minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin.

Het land is bezig de capaciteit van de ziekenhuizen en het aantal plekken om in isolatie te gaan uit te breiden.

De cijfers van maandag 30 auagustus:

7 REACTIES

 1. Mensen ga niet naar ziekenhuis met covid. Gebruik je medicijnen thuis en eet en drink goed. Ze doen niets in ziekenhuis vr je. Beetje zuurstof.
  4 de golf ol komt maar de vluchten uit Haïti beginnen weer. Wie houden ze voor de gek?? Weet je hoeveel besmettingen er daar zijn?? Ze willen het volk inderdrukken. Ramadhin kan opsodermieteren. Koeta


  Maak melding

 2. Ramdin tori ma ke chode, geen vluchten uit Haïti ok, koullo you?
  Jullie halen de haitianen naar Suriname en de surinamers blijven besmettingen oplopen, Jullie zijn de domste minister die er zijn, niemand wil de haitianen, of ben je doof of dom ,dom je bent inderdaad een koeta zoals debby dat aangeeft,


  Maak melding

 3. ALs je geen lucht krijg omdat die virus je longen aantast dan ben je net een VIS op het droge en dan ren je naar het ziekenhuis voor zuurstof.
  Want een mens kan niet zonder zuurstof.
  Het beste is jezelf beschermen blijf alert afstand houden handen met gel , en neem de vaccin pfizer.
  Als het zo door blijf gaan vrees ik het ergste.
  Waarom sterven dagelijks mensen als die oso dresie zo goed is???Ga dan samenwerken met de ziekenhuizen zou ik zeggen toch.

  WAT EEN ELLENDE.


  Maak melding

 4. Roman, nu sta je voor paal.
  Dit gebeurt er als je klakkeloos fakenews van social media geloofd.
  Het luchtruim is gesloten voor Haïti.

  Alles van paars is een leugen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.