SLM herdenkt vandaag haar 59-jarig bestaan

19
Schadeclaim luchtvrachtafhandelaar tegen Surinam Airways
Archieffoto ter illustratie: vliegtuig op de luchthaven van Suriname

Vandaag, maandag 30 augustus 2021 herdenkt de Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways haar 59-jarig bestaan. In onderstaand persbericht geeft het bedrijf uit Suriname aan dat deze dag voor haar meer een bezinningsvolle is en zal in alle rust doorgebracht worden.

“Haar 59 jaar is een bijzondere mijlpaal die niet altijd even makkelijk was en bereikt is met de instelling om altijd nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, uitdagingen aan te gaan, transparant en open te zijn in het samenwerken met andere partners.

Door de huidige CEO zijn er veel mooie ideeën die aan de hand van een uitgestippeld traject, te zijner tijd omgezet zullen worden in daden. We kunnen ook niet anders omdat de huidige ontwikkelingen in de luchtvaart ons bewust maken van uitdagingen en kansen die voor ons liggen en die moeten we omarmen. Daarom zullen wij ons als bedrijf keihard inzetten voor een mooie toekomst en kijken nu reeds uit naar een beter 60-jarig bestaan het komend jaar.

Als SLM’ers zijn wij nog steeds gedreven en streven wij naar duurzame ontwikkeling, optimalisering en verbetering van onze dienstverlening aan klanten en passagiers. Dat wij nog overeind staan laat ons beseffen dat deze negenenvijftigste verjaardag ons de kans biedt om met nog meer gedrevenheid te werken aan het behouden van dit voor ons mooi bedrijf.

Wij danken het reizend publiek, onze passagiers, voor het, in de SLM gestelde vertrouwen en rekenen op hun ondersteuning in ons verder groei- en verander traject”, aldus de SLM.

19 REACTIES

 1. Gefeliciteerd SLM.
  SLM maakt van de gelegenheid gebruik om op haar 60ste jaardag de stekker eruit te trekken omdat de demente toestand zal verslechteren.
  De zuurstof toevoer is nagenoeg verstopt.


  Maak melding

 2. “Als SLM’ers zijn wij nog steeds gedreven en streven wij naar duurzame ontwikkeling,”

  het opvreten van staatsgelden en subsidies noem ik nu niet bepaald duurzaam.
  kwaliteit is slecht
  onderhoud is slecht
  service is slecht
  veel geld steken in een domme lounge terwijl heel zanderij gewoon een afbraakhok is met heel veel gebreken en zwaar achterstallig onderhoud


  Maak melding

 3. te veel personeel
  overbetaald personeel in buitenlandse valuta ook nog eens
  gratis reizen van fam en vrienden terwijl het bedrijf op sterven na dood is
  ja die slm’ers hebben hart voor de zaak hoor
  zolang de staat dat nutteloze wangedrocht in leven blijft houden
  net als de hele regering weigeren ze water bij de wijn te doen om kosten te besparen.
  het hele land moet inleveren behalve die opvreters die de zogenaamde regeltjes maken
  zowel slm als de regering is contra productief bezig en zit veel teveel geld te spenderen aan nutteloze dingen ipv productief te worden…wat op iets langere termijn gewoon veel meer geld opleverd en blijft opleveren
  dat korte termijn denken en snel rijk worden is typisch een surinaamse mentaliteit.


  Maak melding

 4. SLM Gefeliciteerd,

  Mensen Die Over De SLM Steward En Stewardessen Lopen De Klagen Zijn Die Die Alleen Maar De Route Schiphol Paramaribo Kennen.. Je Kan Ze Niet Kwalijk Nemen.

  Zodra Ze Eens Met Air France.. Delta Airways .. American Airlines .. Condor Airways.. Belgium Airlines Gevolgen Hebben Gaan Ze Gelijk Anders Piepen


  Maak melding

 5. IVANOF LIMBURG
  Mensen Die Over De SLM Steward En Stewardessen Lopen De Klagen Zijn Die Die Alleen Maar De Route Schiphol Paramaribo Kennen.. Je Kan Ze Niet Kwalijk Nemen.

  IVANOF LIMBURG
  Is wel geen slimme redenering van je.
  M.i. kun je alleen klagen indien je vergelijkingservaring hebt om aan te geven dat er verschil is.
  Dus jou redantie van “De Klagen Zijn Die Die Alleen Maar De Route Schiphol Paramaribo Kennen” geeft aan dat klagers niet alleen “De Route Schiphol Paramaribo Kennen”


  Maak melding

 6. QQQ.. Bigi Sma

  Je Begrijp Mijn Richtingsgevoel Wel. SLM Heeft De Mooiste Vrouwelijke Stewardessen.. Op De SLM Vlucht Is Eten Ook Altijd Super Lekker, Als Je Niet Genoeg Heb Mag Je Altijd Vragen. Je Krijgt In Tegenstelling Tot De Fransen En Amerikaanse Vliegmaatschappijen.

  Fransen En Amerikanen Hebben Onbeschoft En Brutaal Uit Gevonden.
  Zodra Ik Met De Fransen Of Amerikanen Moet Vliegen Neem Ik Mijn Eigen Eten Mee.

  Over KLM Heb Ik Ook Nix Te Klagen.


  Maak melding

 7. @limbo
  misschien ligt het aan jouwzelf ipv de steward/essen?
  andere vluchten nog nooit problemen mee gehad, slm ook niet echt
  alleen zien de vliegtuigen van slm er wel altijd onverzorgd en vuil uit van binnen
  tevens zijn het meestal oudere steward/essen die er rondlopen
  misschien eens verjongen in het bedrijf?


  Maak melding

 8. zal de slm haar 60-tigste bestaan nog kunnen vieren?? , zal niet lukken als je geen personeel ontslaat , als je geen vliegtuigen hebt , en de regering moet stoppen met er geld in te pompen, regering het is geld van het volk en 90% van het volk heeft geen geld voor een ticket , dus regering stop met dat geld verkwisten en gebruik dat geld ten goede komt aan het arme volk dat U door regering bouterse-adhin is na gelaten


  Maak melding

 9. @limbo
  feiten spreken voor zich
  boeit me niet of je het er mee eens bent.
  iedereen kan het zien en controleren…. iets wat niet kan met jouw persoonlijk ervarinkjes


  Maak melding

 10. 60 verjaardag van slm, gefeliciteerd slm
  Het is niet de schuld van slm dat het slecht gaat, 4 miljard dollar gestolen die ndpers, met 1 miljard had men een boeing 787_9 serie kunnen kopen en met 100 miljard had men 2x boeing 737 kunnen kopen, maar boef bouta wist raad voor surinamers, boefie boefdraad is nogsteeds op de vlucht, kan limbo soeting mars, bouta geslepen dagoe, wat een koullo agoe is het de bouta,


  Maak melding

 11. De wens is nog een laatste vlucht te maken boven de Atlantische Oceaan met de ndp dieven bende : tralalaa , tante sidonia, bouva , car missar , alloe baba, enz.


  Maak melding

 12. De SLM mag blij zijn dat ze hun 59 jarig bestaan mogen meemaken. De wantoestanden van de afgelopen jaren getuigen van de situatie waarin de organisatie verkeerd.
  Als je als organisatie na 59 jaar je eigen broek niet kunt ophouden en volledig afhankelijk bent van staatssteun, ben je voor mij geen organisatie om trots op te zijn, sorry.


  Maak melding

 13. Redskin , klopt gedeeltelijk , er zijn best wel een paar aardige Stewarts en Stewardessen , niet veel maar toch , de meesten zijn arrogante wezens zeker de hoofd Purser, we zijn met de slm wel eens gevlogen , en elke keer waren er passagiers en wij ook die er niet mee eens waren wat van service geleverd werd waar je wel extra voor betaalde had , van de hoofd Purser moeten we een klachten formulier in vullen , en hij zal deze papieren voorleggen aan de slm , nou Redskin tot op vandaag nog nooit iets terug gehoord van die slm , nou dan weet je het al waar is dat geld wat passagiers extra betaald hebben voor bepaalde service gebleven , we hebben nooit meer gevlogen met de slm , tering zooi die slm


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.