Notoire visdief leert stelen niet af; voor de zoveelste keer aangehouden

4
vis

De politie van het bureau Lelydorp heeft vorig weekend de bekende van de politie Orpheo A. (35) wederom aangehouden. Deze verdachte die bekend is als ‘Redimang’ is een notoire visdief, meldt het Korps Politie Suriname.

Hij maakte het tot een gewoonte om steeds weer van dezelfde verkoper van de openbare markt van Lelydorp, vis uit zijn diepvries weg te nemen. Na zijn daad, verkocht hij de gestolen vissen aan de plaatselijke bevolking. De visdief is meermalen voor zijn strafbare handeling aangehouden en in verzekering gesteld.

Deze man die geen verbetering toont, maakte zich eerder deze maand weer schuldig aan het strafbaar feit, maar werd op heterdaad betrapt door een alerte buurtbewoner die de politie inschakelde. Bij het zien van het politievoertuig liet hij de gestolen vissen op de grond vallen en probeerde weg te komen.

Orpheo werd echter door de politieambtenaren in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau. Hij werd voorgeleid en is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie wederom door de politie achter slot en grendel geplaatst.

4 REACTIES

 1. Toppunt van luiheid! Als je in Suriname vis moet gaan stelen. Of een rasechte ndp aanhanger. Hij dacht alles gratis.

  Je hebt gelijk. Vissen heb ik altijd gezien als sport en ook behoorlijk bedreven.
  Ook op Lelydorp en omgeving kan je goed vissen vangen. Duur is het niet: een bamboestok met wat attributen en je bent al visvaardig.
  Dus als je niet zelf wilt vissen is dat echt toppunt van luiheid


  Maak melding

 2. ndp-er zijn te lui om een hengel vast te houden, een tjasnet uit te gooien of gewoon nekoe te gebruiken, ze gaan liever stelen.
  En ja, er staat nergens dat het om een ndp-er gaat, maar dat wel het typebeeld van een ndp-er en dat is wel keihard de waarheid!


  Maak melding

 3. Leer de man te vissen en hou hem uit de gevangenis. Er zullen wel veel mensen zijn die hem een hengel kunnen geven. De andere therapie is zijn poten ombouwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.