NDP roept leden op om vandaag alle rust en koelheid te bewaren

30
NDP Bouterse Suriname
Archieffoto

De Nationale Democratische Partij (NDP) in Suriname heeft haar leden en sympathisanten opgeroepen om vandaag alle rust en koelheid te bewaren. Dit naar aanleiding van een oproep om te protesteren bij de behandeling van de verzetzaak van NDP-voorzitter Bouterse maandag bij de Surinaamse krijgsraad.

De partij zegt dat zij niet wenst dat haar leden en anderen betrokken en misleid worden bij calamiteiten, die mogelijk door derden zullen worden uitgevoerd.

Afgelopen dagen ging er een voice-bericht rond, waarbij leden werden opgeroepen tot een protestactie om 08.00u bij de krijgsraad. Activist Rendell Feller (foto)werd in verband gebracht met deze oproep en is zaterdag door de politie aangehouden. Hij werd naar het bureau ter voorgeleiding afgevoerd. Na te zijn verhoord werd hij heengezonden.

Rendell Feller

“De NDP is er zich van bewust dat de juridische instrumenten, binnen ons rechtssysteem,  nog lang niet uitgeput zijn. Zij vertrouwt er nog steeds op dat de rechters zich zullen laten leiden door hun onpartijdigheid en deskundigheid”, aldus de partij in een verklaring.

Of het protest vandaag nog door gaat, is vooralsnog niet duidelijk. De afgelopen dagen zijn de veiligheidsmaatregelen in Suriname opgeschroefd, dus de autoriteiten zijn op alles voorbereid.

UPDATE – Veel straten rond de rechtbank zijn afgesloten: de kruising Van Roseveltkade en Julianastraat is afgesloten, de kruising Prins Hendrik- en Koninginnestraat ook evenals de kruising Wulfing- en Henk Arronstraat. Van een groot protest is vooralsnog geen sprake, slechts een handjevol NDP aanhangers was om 08.00u te zien:

30 REACTIES

 1. ++Deze regel vind ik gevaarlijk!!!..De partij zegt dat zij niet wenst dat haar leden en anderen betrokken en misleid worden bij calamiteiten, die mogelijk door DERDEN zullen worden uitgevoerd.

  Een NARCIST kun je NOOIT peilen en deze moordenaar heeft zijn zaakjes al klaar liggen, maar mocht er wat gebeuren dan heeft hij hiermee niets te maken zoals altijd.

  Hij en co mogen wegrotten in de gevangenis.


  Maak melding

 2. Dat stelletje ongeregeld wordt derden genoemd. De partij dreigt eigenlijk met calamiteiten en als dat gebeurd weten ze zgn. van niets. Zou me niks verbazen dat deze ‘derden’ zijn betaald om onlusten te veroorzaken, immers tijdens de verkiezingen hebben mensen ook geld ontvangen voor hun stem. Anderen zijn op het laatste nippertje nog even op de loonlijst gezet bij verschillende ministeries.


  Maak melding

 3. NDP Roept Leden Om De Rust Te Bewaren.. Welke Leden Dan

  Yu Lau Maar Ding Leden No Lau

  Beste Mensen.

  De Meeste Leden Die NDP Had Zijn Wijzer Geworden. Ze Hebben Massaal NDP De Rug Toe Gekeerd. Ze Zijn Er Van Bewust Geworden Dat De NDP Een Rovers Bende Is Die Herhaaldelijk De Staats Kast Leeg Geroofd Heeft.


  Maak melding

 4. De NDP Denkt Nog In De Onvoltooid Verleden Tijd.

  Tijdens Bouterse Bewind Heeft Hij Familie En Vrienden Schat Rijk Gemaakt.. Die Gasten Zwemmen In Geld Gaan 5 Keer Per Jaar Met Vakantie Slapen In De Duurste Hotels
  Kopen De Duurste Kleren Rijden In De Duurste Autos Wonen In Paleizen. Hun Kinderen Zitten Op Prive Scholen.

  Nu Is Het De Uur Van De Waarheid

  Nu Staat Bouterse Alleen Voor. Vrienden Die Dankzij Bouterse Schat Rijk Geworden Zijn, Allen Hebben Hem Nu In De Steek Gelaten


  Maak melding

 5. Laat die ndp-ers de straat opkomen als de denken dat daarmee hun god ddb uit de gevangenis kunnen houden in de democratische rechtsstaat als de rechterlijke macht het vonnis geeft van20 jaar en gelijk naar SB.

  Dan is het aan justitie en politie, militairen en democraten om te laten zien waar de macht en kracht ligt.

  If ndp-ers wan mik rotzooi, mik den kon en genadeloos met de afrekenen, waardoor we voorgoed van de halve zolen af zijn.


  Maak melding

 6. Laat die ndp-ers de straat opkomen als ze denken dat daarmee hun god ddb uit de gevangenis gehouden kan worden in de democratische rechtsstaat als de rechterlijke macht het vonnis geeft van 20 jaar en gelijk naar SB moet.

  If ndp-ers wan mik rotzooi, mik den kon, politieagenten en justitie dan genadeloos met ze afrekenen, waardoor we voorgoed van de halve zolen af zijn.


  Maak melding

 7. Deze Nationale Dagu partijleider is de meest gevaarlijke hond dat overgebleven is, hoop dat Su assistentie krijgt om deze lafaard achter tralies te krijgen.


  Maak melding

 8. In 1980 werd ook door een inspecteur van politie tijdens de actie van ddb en 15 coupplegers die toen uit de Memre Boekoe Kazerne waren gezet, toen de rotzooi wilden maken het bevel door hem gegeven, gericht op ze te schieten door de daar aanwezige politieagenten.

  Jammer dat het bevel door de ondergeschikten vd inspecteur van politie niet was opgevolgd en uitgevoerd. Die inspecteur zag al dat deze figuren niet fris onder hun oksel waren en moesten geneutraliseerd.


  Maak melding

 9. Indien nodig, er zitten vlak voor de kust Braziliaanse en Nederlandse marineschepen. Van die Nederlandse schepen weten we dat ze ook helicopters aan boord hebben en dus binnen no-time in Par’bo kunnen zijn. Dan wil ik zien hoe moedig dat zooitje ongeregeld is als zij een Apache met raketten boven hun zaagselkop zien vliegen.


  Maak melding

 10. Jammer dat het bevel door de ondergeschikten vd inspecteur van politie niet was opgevolgd en uitgevoerd. Die inspecteur zag al dat deze figuren niet fris onder hun oksel waren en moesten worden geneutraliseerd.

  Hierdoor zou ons heel veel leed en ellende bespaard zijn gebleven.


  Maak melding

 11. De Puinhopen Van 40 Jaar Bouterse

  Bouterse Is Hoofd Verantwoordelijk Waarom Suriname Op Dit Moment Het Armste Land Van Zuid-Amerika Nu Is. Overgrootste Deel Van Het Volk leeft In Totale Armoede.. Denk Jij Dat De Mensen Gek Zijn Dat Ze Massaal De Straat Op Gaan Om Bouterse Te Onder Steunen.

  Mi No Denki


  Maak melding

 12. Wat nu gebeurt, komt niet uit het niets. U, moet de de geschiedenis van de verdachte kennen om de achtergrond van de huidige onrust, protesten en opstanden te begrijpen.

  Het was de bedoeling dat het een grote nationale NDP beweging zou worden die zich blijvend zou verzetten tegen
  de veroordeling van een massamoordenaar

  Deze stuurloze beweging beweging, stierf een vroegtijdige dood.
  De chaotische beweging”nu”, staat onder druk en zal spoedig uit elkaar vallen.

  Hoe kan het dat velen, zo makkelijk te manipuleren ?
  Binnen de NDP, is de hel al lang gebroken!


  Maak melding

 13. De NDP leden zullen ook bang zijn om de straat op te gaan.
  Er zijn immers RPG’s verdwenen uit de wapenkamer van Bouterse en een ongelukje kan maar zo ontstaan, niet iedereen kan goed mikken.
  Ofwel voor dat je het weet sta je tussen meerdere vuren.


  Maak melding

 14. ddb is niet verschenen op de rechtszaak van 30 augustus 2021

  De uitspraak vd rechter vd krijgsraad/rechtbank in het verzet van ddb is bekrachtig, 20 jaar gevangenisstraf.

  De klopjacht door de politieagenten en het leger kan nu op ddb worden geopend. ddb is schuldig gevonden door de krijgsraad/rechtbank voor de 8 december 1982 moorden en op grond daarvan kan en moet hij nu worden opgesloten in de gevangenis van SB.

  ddb hoort in SB te worden opgesloten.

  Een ieder die weet waar ddb is moet dit aan de politie en justitie, OM, het Leger/MP melden.


  Maak melding

 15. Die lafaard is vandaag niet verschenen. Dus als u nu rotsooi gaat uithalen wordt je direct geneutraliseerd en naar het hiernamaals gestuurd. Wait and watch.


  Maak melding

 16. NDP roept alle 3 de overgebleven leden op, om vandaag alle rust en koelheid te bewaren.
  T.w. Rendell Feller, RobG en Kanhai.
  En om vanaf morgen zich nooit meer te laten zien en/of horen.
  De rest van de “leden” hebben , als ratten, het zinkende schip reeds verlaten.
  Moge hopen dat ze daarbij verzopen zijn.


  Maak melding

 17. Wat ik zo raar vindt is dat hier dieren worden genoemd, maar die dieren hebben toch niets gedaan, elke moordenaar of dief of nog anders , is een hond of anders, dat begrijp ik niet.
  Noem het bij naam, anders gaan ze straks nog dieren slachten ,of gevangen nemen.


  Maak melding

 18. Bouta is geen man met ballen de veroordeling blijft want
  de rechters lusten hem rauw. Waarom verschijnt hij niet
  die moordenaar .Als mens is hij waardeloos en zijn achterband
  zijn geestelijk niet in orde want je kunt toch niet achter een moordenaar
  staan. Oppakken en opsluiten.


  Maak melding

 19. Omdat ddb veroordeeld is, kan hij de ndp niet meer leiden, tenzij hij dit straks vanuit de gevangenis doet.

  Maar de kans dat hij zich kandidaat stelt voor de verkiezingen van 25 mei 2025 is uitgesloten, omdat hij veroordeeld is en in de gevangenis opgesloten behoord te zijn.

  Met deze beslissing is de ndp haar leider kwijtgeraakt, die nooit meer kans krijgt om weer te gaan roven en stelen.

  We zullen wel zien wie de leiding op zich zal nemen om dit zinkende paarse kakkerlakkenschip te gaan leiden.

  ndp houdt op te bestaan.


  Maak melding

 20. Ik hoop dat jullie snappen dat dit een verkapte bedreiging is. Maar wat zou de ndp aanhang kunnen? Ze hebben de typisch grote bek,maar er komt alleen paarse stront uit.


  Maak melding

 21. nou dat stelletje paarse aanhangers kunnen nog geen gat in de boter slaan , als ze twee keer ia ia zeggen vallen ze al in slaap , moet je ze zien wat een sukkels , alles bij mekaar een stel nietsnutters , niet werken en ook niet kunnen lezen , niet kunnen kijken , niet kunnen horen en niet kunnen spreken , wat een stel aanfluiters


  Maak melding

 22. haha, wat een gelul. Geen mens wil nog iets voor hem doen. Ze denken mij niet gezien.
  Misschien wat verloren indianen. Lekker makkelijk om dan te zeggen jongens blijf kalm, ahahaha, wat een farce
  Deze man heeft zoveel schijt aan blaka mang dat hij zichzelf indiaan noemt, Verloochen je afkomt maar. Het grappige is dat er toch nog een paar blaka mang zijn die hem steunen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.