Man steelt 50.000 SRD van familie en verbrast geld aan gokken en vrouwen

31

De 24-jarige Wikash S. is zaterdag in Paramaribo aangehouden voor het stelen van 50.000 SRD en sieraden van zijn eigen familie, die hem notabene onderdak had geboden.

De familie in Suriname wilde dat neef Wikash zou kunnen werken en zich kon opbouwen, gedurende zijn verblijf thuis bij hen. Hij woonde in het huis en nam op verschillende momenten geld en sieraden daar weg.

De sieraden verkocht hij om aan geld te komen. Het gestolen geld verbraste hij bij gokgelegenheden. Hij probeerde ook indruk op vrouwen te maken en gaf veel geld aan hen uit.

De familie ontdekte op een gegeven moment dat er geld en sieraden ontbraken. Het vermoeden bestond dat S. hiervoor verantwoordelijk was, hetgeen hij ook heeft toegegeven.

De politie werd ingeschakeld die de verdachte heeft aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. 

31 REACTIES

 1. Ook hy hadt onderligende problemen, men kykt tevaak naar de boven ligende problemen
  oppervlakige problemen zyn vaak zichbaar, sinds cofid 19 heb ik geleerd dat de onderligende problemen het dodelykst zyn.


  Maak melding

 2. Onze dwangmatige racist zwijgt nu, zoals te verwachten was, in alle talen, waarschijnlijk omdat deze ondankbare ploert van de Ganges delta – en niet van de Niger delta variant is.


  Maak melding

 3. De zwarte racist Henkes weet zich nog steeds geen houding aan te nemen met zijn domme reacties( wat verwacht men ook van een zwarte). Denk je werkelijk dat ik dag en nacht achter de pc zit?
  Je bent zelf een racist wat jij in alle toonaarden ontkent. Zoals het een zwarte betaamt keur jij het racistisch gedrag van zwartjes goed. Het tegenovergestelde wordt sterk afgekeurd. Jij meet met twee maten. Schelden sla ik over want ook jij bent een zwarte met een te grote mond.


  Maak melding

 4. Speciaal voor het ratje Henkes.
  Armed crime is also prevalent in the Niger Delta. In addition to violent robberies, this can cause shootings and aggression in public. This happens especially after sunset. Sometimes attacks also occur in gated residential areas.


  Maak melding

 5. 1 advies aan een ieder een gokker of jouw zoon is jouw broer zus moeder vader is?
  Me teigi hou ze op een afstand,die zullen liegen bedriegen voor eigen gewin, dus no loekoe yoe famirie ding e djie soso probleem?heb ik bij veel mensen gezien, alleen ellende ik heb gewaarschuwd?


  Maak melding

 6. Gelukkig heeft wikash niemand beroofd op straat of iemand overvallen?
  Dus wikash heeft het netjes gedaan, je hebt mij geholpen en ik benadeeld jouw, en henkes popo jantje waarom racisme mie ne begrijp oenoe yere?ye sjie toch ding hindostani ab moni, zijn zuinig volk en zit in hun genen, ano lik mie volk yang dringi presiri, dus iedereen heeft zijn voor en nadelen, hang af van de situatie,


  Maak melding

 7. Vikash is Familie van Judas hij is opgenomen in de familie en als blijk van dank heeft hij hun beroofd en hun vetrouwen geschaad hopelijk krijgt ook deze Judas een straf om nooit te vergeten namelijk verbannen uit de familie


  Maak melding

 8. Vikash wilde ook Indruk op de Vrouwen maken hopelijk kan hij ook Indruk op bepaalde Mannen maken in het cellenhuis om zo geld te verdienen en zijn Benadeelde familie terug te betalen laat hij zelf Ondergaan met hoeveel Pijn en inzet het Geld is verdiend en de gouden sieraden zijn gekocht


  Maak melding

 9. “Denk je werkelijk dat ik dag en nacht acht de pc zit”?. Kijk hoevaak je per item reageert Popo, I tja fatu boi🤣🤣
  Wat het bericht betreft, zo zie je maar geen enkel volk is perfect.


  Maak melding

 10. Hindoestanen moorden zelden iemand buiten hun eigen etniciteit en ook stelen doen ze vaker binnen de eigen gemeenschap.
  Wikash is maar een ondankbare schepsel die geen respect heeft getoond voor zijn familie. Hij heeft zijn familie geschoffeerd en zichzelf behoorlijk te kijk gezet. Dat wordt brommen voor hem in de nar.


  Maak melding

 11. Tja. Tja .. Dat is het leven van een junk gokker. Popo Jantje @@ Nu heeft Henkes jouw op je ziel getrapt hé? Hij heeft gelijk, want jij, Redshin, R, HalluB ujn racisten te ten top. Het lijkt soms of jullie uit een super ras komen. Nu ben je aan het piepen als een konijntje. Ik zeg nogmaals liever zwart van buiten dan zwart van binnen en dat zijn jullie allemaal. Mensen als jullie kunnen liever Nederland blijven, want Suriname heeft geen reet aan jullie. Ze hebben al geen reet aan al die dieven en moordenaars en dan komen er ook nog een paar super racisten erbij.. Hell not.


  Maak melding

 12. De dwangmatige racist, waarvan ik de naam niet eens hoef te noemen, begint net als het hondje van Pavlov te kwijlen als hij iets hoort dat in zijn oren klinkt als kritiek op India of Hindoestanen, hij kwijlt alleen geen speeksel, maar racistisch gif, net als een ‘spitting’ Cobra, gericht op Afros.
  Roman, wat scheelt jou, waaruit heb je kunnen opmaken dat ik racistisch bezig was? Ik vroeg me slechts af waarom het laakbaar gedrag van Wikash niet afgekeurd of zelfs genoemd werd door de dwangmatige racist. Die idioot begon na het lezen van mijn vraag meteen te reageren omdat hij zich alleen aangesproken voelde, de andere racisten, die niet zo verziekt zijn als die gek reageerden niet, omdat ze zich niet aangesproken voelden.

  Roman, waarom zou Wikash geweld gebruikt moeten hebben in dit geval, hij woonde gewoon bij zijn familie in, hij wist waar het geld en de sieraden lagen, had hij de slachtoffers moeten wekken of op hen moeten wachten om ze in elkaar te slaan? Jij Roman, bent, als je inderdaad een blakaman bent ook een beetje gek, om de daad van Wikash minder erg te laten lijken, door rovers, die bij het beroven geweld gebruiken, er met de haren bij te slepen. Wikash is tuig, of hij nu wel of geen geweld gebruikte.


  Maak melding

 13. Popo Jantje 30 augustus 2021 At 05:54
  De zwarte racist Henkes weet zich nog steeds geen houding aan te nemen met zijn domme reacties( wat verwacht men ook van een zwarte). Denk je werkelijk dat ik dag en nacht achter de pc zit?
  ——————————————————————————————————
  He VARKEN..jullie soort steelt van eigen Familie die goede bedoelingen had..Zo zie je maar wie je kan vertrouwen en wie niet. Jo LEBA.


  Maak melding

 14. Geen enkele commenter zit dag en nacht dus 24 uur voor de pc. Dat kan ook niet, want er wordt geslapen, ten minste 3 x per dag wordt er gegeten, sanitaire stops zijn ook nodig en er zijn ook mensen die werken.

  Ook al heeft een commenter 20 keer een comment geplaatst op 1 dag dan nog zit die persoon niet dag en nacht voor zijn pc.

  Bovendien mag een commenter zelf weten hoeveel tijd hij/zij voor de pc wil zitten.
  Het is zijn/haar tijd en bepaalt zelf hoe de tijd door te brengen.


  Maak melding

 15. Henkes
  30 augustus 2021 At 12:42
  De dwangmatige racist, w

  He zwarte kakkerlak was het niet jij die mij voor gek uitmaakte toen ik de voorspelling deed dat Suriname binnen 20 jaar een (zwarte) Haïtiaan als president zou kiezen? Wat wad jouw reactie daarop ? Als ik een racist was, zou ik niet met zo een voorspelling komen. De racisten hier zijn jullie zwartjes zelf. Jullie zwartjes gunnen elkaar niks.
  Met je gespleten persoonlijkheid.


  Maak melding

 16. Of je steelt van je familie of van derden, blijft even erg.
  Maar wat nog erger is, is dat vinger wijzen naar elkaar, terwijl er 3 vingers naar je zelf zijn gekeerd.

  Het lijkt wel een wedstrijd te zijn geworden op WKN wie uit welke etnische groep zich schuldig maakt aan stelen, roven, moorden, enz.


  Maak melding

 17. de echte racisten laten zich duidelijk horen nu.

  omstandigheden en mentaliteit maken de dief
  ras heeft er geen flikker mee te maken
  iemand die wat anders verteld heeft aardig wat hersencellen te weinig


  Maak melding

 18. Dus als onze dwangmatige racist voorspelt dat een Haitiaan over 20 jaar onze president zal zijn, staat het volgens hem vast? Waarom voorspelt deze neuroot niet dat over 20 jaar er geen criminelen, racisten en luie mensen meer rondlopen in Suriname, dan kunnen we met z’n allen in vrede met elkaar samenleven in ons Surinaams aardsparadijs onder leiding van onze Haitiaanse president.


  Maak melding

 19. 😕Leuk hoe jullie elkaar onderling uitschelden voor van alles en nog wat. Als je een politieke kleur erbij haalt alla ☝🏼Maar dat je op ras gaat aanvallen is te zielig voor woorden😥, ik kan je wel vertellen dat de meeste Surinamers uit verschillende rassen bestaat.🤔
  We zijn Surinamers respecteer elkaar alleen al daarom. In Holland hebben jullie er toch ook problemen mee als jullie voor van alles worden uitgemaakt, dat doet toch ook pijn, of vinden jullie dat wel normaal.☝🏼 Misschien is het een idee om elkaar te behandelen en uitingen naar elkaar te doen, zoals je wenst zelf behandeld te worden.


  Maak melding

 20. Helaas zullen over 20 jaar nog steels rovers, kastelen, luiaards en valsaard in dit land rondlopen. Dit zit nu eenmaal in de genen van Surinamers.


  Maak melding

 21. Als het orakel van Delhi orspelt dat een Haitiaan over 20 jaar president is van Suriname, dan komt die voorspelling volgens hem uit, maar als hij zou voorspellen dat Surinamers (alle Surinamers?) over 20 jaar geen criminelen. kastelen, rovers, luiaards enz. meer zullen zijn, dan zijn hun genen een obstakel, waardoor die voorspelling niet uitkomt.
  Haitianen moeten dus uitzonderlijke genen (voodoo genen misschien?) hebben, waardoor voorspellingen over hen gedaan wel uitkomen.


  Maak melding

 22. Dus als je je ouders vermoord om hun geld dan is het minder erg dan een vreemde???
  Roof, oplichting, moord allemaal zijn even erg. Of het binnenshuis of daar buiten is even erg.
  Je ouders of grootouders dit aandoen is een vloek die 7 generaties doorgaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.