Leiding MinOWC ontmoet schoolleiders en leerkrachten van het binnenland

0
Leiding MinOWC ontmoet schoolleiders en leerkrachten van het binnenland

De directeur van het Beroepsonderwijs tevens waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs (AVO) van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) mw. Gracia Valies-Ormskirk heeft op 24 en 27 augustus 2021, tijdens een ontmoeting met de schoolleiders en leerkrachten de actuele problemen van de schoolleiders en leerkrachten uit het binnenland van Suriname aangehoord.

Tijdens de bijeenkomst werd door de waarnemend onderdirecteur Technische Diensten mw. Dorothy Hoever aangegeven, dat vanuit de departementsleiding het beleid erop gericht is om alle scholen simultaan te laten beginnen. In dit verband zullen er duidelijke afspraken gemaakt worden met de vervoerders.

Er is vanuit de leiding van het ministerie waardering uitgesproken naar de schoolleiders en leerkrachten toe voor de werkzaamheden die zij verrichten in het binnenland, onder soms moeilijke omstandigheden, om de leerlingen te onderwijzen.

Het was een kritisch constructieve ontmoeting waarin de actuele problemen interactief werden besproken. Tijdens de bijeenkomsten werden zowel door de leiding als de aanwezigen haalbare oplossingen aangereikt. Met het oog hierop werd door de directeur Valies-Ormskirk, namens MinOWC-minister Marie Levens, opgemerkt dat de nodige middelen ter beschikking zullen worden gesteld aan de verantwoordelijke diensten om te werken aan duurzame oplossingen van de geïdentificeerde problemen, zodat de schoolleiders en leerkrachten adequaat hun werkzaamheden kunnen verrichten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.