Wegbarricade Paranam opgeheven na gesprek met minister

3
Wegbarricade Paranam opgeheven na gesprek met minister
De politie was met diverse eenheden aanwezig ter plaatse.

De buurtbewoners die vanmorgen de Martin Luther Kingweg in Suriname hadden gebarricadeerd, hebben hun protestactie opgeheven. Dit na een gesprek met de Surinaamse minister van Justitie.

Boze buurtbewoners vinden dat de politie vanmorgen een onschuldige man heeft neergeschoten. Hierna wierpen zij allerlei spullen op de weg ter hoogte van het dorp Jamaica, waarbij enkele ook in brand werden gestoken (foto inzet). Het verkeer kon hierdoor niet over de weg.

De beschoten man werd direct door de politie afgevoerd. Of hij daadwerkelijk onschuldig is zoals beweerd wordt, moet onderzoek uitwijzen.

Eerder op de dag is de dc langs geweest, maar het is haar niet gelukt om de gemoederen te bedaren. De mannen gaven aan dat ze met vicepresident Ronnie Brunswijk wilden praten en de weg te zullen blijven barricaderen, totdat hij met hen komt praten.

Uiteindelijk is er een gesprek geweest met de minister en is de wegbarricade opgeheven. Enkele spullen die op de weg lagen zijn verwijderd door de politie. De Surinaamse brandweer is ook ingeschakeld om vuurtjes te blussen en de weg, die bezaaid is met glasscherven, schoon te maken.

3 REACTIES

 1. Weer een redelijk goed stuk weg naar de donder de volgende barricade is omdat het asfalt beschadigd is.
  Mijn hoofd met jullie hopelijk heeft de neergeschotene jullie vertrouwen in hem niet beschaamd.


  Maak melding

 2. Gedane Zaken Nemen Geen Keer

  QQQ..

  Dit Bedoelde Ik. Effe Een Goed Gesprek Als Het Met De Vp Is Of Een Minister Maakt Nix Uit..
  Die Mensen Wilden Hun Ei Kwijt.

  Probleem Opgelost


  Maak melding

 3. Laat nou hij de man zijn van wie de hele opbouw van het land af hangt.En de politie schiet hem neer alsof hij een misdadiger is.Natuurlijk gaan de andere harde werkers boos worden.En natuurlijk volgt een weg barricade.En het is niet meer dan redelijk dat minimaal een minister bij hun moet bedelen om de obstakels te verwijderen van de rijweg.Met minder praten deze mensen niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.