zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Nickerie treedt handhavend op bij afzonderlijke feesten

Politie Nickerie treedt handhavend op bij afzonderlijke feesten

-

De Nationale Carrierebeurs

De politie van Nickerie heeft op vrijdag 27 augustus op diverse locaties in Nieuw-Nickerie handhavend opgetreden. Op een adres te Voorland Waterloo, bleek dat er een feest gaande was met luide muziek. De politie heeft krachtens de Surinaamse Wet Uitvoering Burgerlijke Uitzonderingstoestand de hoofdbewoner geverbaliseerd vanwege overtreding van het feestverbod.

De politie heeft ook aan de Kaolanstraat opgetreden. De hoofdbewoner is eveneens geverbaliseerd ter zake het feestverbod.
Nadat de politie constateerde dat er grote tenten waren opgezet op beide locaties, werden de hoofdbewoners namens de GPC van Nickerie, hoofdinspecteur van politie Bryan Isaacs uitgenodigd voor een gesprek op het hoofdbureau van politie Nieuw-Nickerie.

Tijdens het gesprek welke op woensdag 25 augustus jl. heeft plaatsgevonden zijn de geldende COVID-19 regelgeving duidelijk besproken met de hoofdbewoners. De politie van het Gewest Nickerie doet een beroep op de gemeenschap om zich te houden aan de COVID-19 regelgeving, inclusief het verbod op feesten in heel Suriname.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

7 REACTIES
 1. Sunds in Nickerie een horde zwarten is komen wonen, is het gemoedelijk leven tenietgegaan. Overal zie he zwarten luieren en niets anders doen dan stelen en roven; geluidsoverlast en zwerfafval. Werken willen deze zwarten niet alleen feesten en beesten.
  Overigens zijn de meesten afkomstig uit Brits Guyana.


  Maak melding
 2. john
  29 augustus 2021 At 10:13
  Ik heb voor alle zekerheid het stuk 3 keer gelezen en kom nergens het woord zwart tegen. Extra zout toevegen aan het eten is dus ongepast.

  Omdat jij geen kijk hebt op de plaatselijke situatie. Kom eens een kijkje nemen hier dan piep je wel anders. Je bent een piepkonijn.


  Maak melding
 3. Poepo jantje de hindustanen blijven ook niet achter
  Want je pres is ook een hindustan ding m8 doe sang ding wani ze geven vrij dispentatie aan trouw feest alleen moet je van vhp zijn
  Of fam van mellisa


  Maak melding
 4. Popo: Woon je van Nickerie??

  Mijn laatste vakantie in Suriname is ruim 10 jaar geleden, dus kan er heel veel in Suriname veranderd zijn. Wat ik wel weet is dat er overwegend Hindoestanen in Nickerie wonen en die kunnen echte feestbeesten zijn, zonder de intentie te hebben de beschuldigende vinger naar een bepaalde bevolkingsgroep te wijzen. Ik mis in ieder geval de Hindoestaanse trouwerijen en hun lekkere Daal Baath of is dat ook veranderd?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES